• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PHP [Gesior ACC] Layout by AVISIO

Status
Zamknięty.
Odp: [Gesior ACC] Layout by AVISIO

Wiesz co, z tego co wiem, to Squidy nie pozwoli? na udost?pnianie tego Layouta, wi?c prosz? o usuni?cie i zamkni?cie tematu, Rozmawia?em ze Squidy'im chwil? temu...

Wiesz co, z tego co wiem, to Squidy nie pozwoli? na udost?pnianie tego Layouta, wi?c prosz? o usuni?cie i zamkni?cie tematu, Rozmawia?em ze Squidy'im chwil? temu...

G?wno wiesz jest to z otland'u wi?c nie b?dzie usuwane! A tak wgl najpierw niech on tu napisze czy nie pozwala na publikacje...

G?wno to Ty wiesz, poszukaj troch? po forum zanim co? wrzucisz, to nie ja powinienem pisa? pro?b? o "nie pozwalanie na publikacje" tylko to Ty powiniene? si? spyta? a nie marnowa? czyj?? prac? dla kilku pierdolonych cyferek przy punktach reputacji.

ByTheWay, Prosz? troszeczk? kultury, a tak wog?le, Tyle pracy na marne to raczej nikt by nie chcia? mie?, nieprawda??

G?wno to Ty wiesz, poszukaj troch? po forum zanim co? wrzucisz, to nie ja powinienem pisa? pro?b? o "nie pozwalanie na publikacje" tylko to Ty powiniene? si? spyta? a nie marnowa? czyj?? prac? dla kilku pierdolonych cyferek przy punktach reputacji.

Jak by? chcia? wiedzie? to nie dosta?em za ?aden layout dodany tutaj rep+ ;d
Doda?em to ?eby ka?dy m?g? go wykorzysta? !
Ciesz si? ?e chce aby tacy jak ty mieli dost?p do nowych jak i starych layout?w
I napisz jeszcze jedno co to niby robi na otland? hmm ? wiec czemu nie mia?em doda? tu tego? jak tam ju? i tak pe?no os?b to pobra?o

Ostatnia edycja:

Oto si? nie martw ka?dy "tw?rca" ma kilka kopii zapasowych swoich "dzie?", a to po prostu jest lipa ?e teraz ka?dy b?dzie mia? ten Lay..

co robi? no kto? po Chamsku udost?pni?, proste?

@Velion
W og?le nie my?lisz.

Bardzo Dzi?kuj? :D Teraz mog? Ci Podzi?kowa? :D

Do Zamkni?cia..

Status
Zamknięty.
Do góry