PuzeeL
Active User
- Liczba reakcji
- 4
Witam.
Udost?pniam ponownie (rehost) poprawion? przeze mnie wersje layout'a by widnet, kt?rego ju? na otlandzie ci??ko znale??.
Co naprawi?em?
Drobnostki, Panel Vote System na prawej stronie (by?y z?e zapytania chyba, ju? nie pami?tam)
oraz Informacje o serwerze, pozmieniane tabele i pare innych rzeczy aby by? bardziej zajebisty ni? by?..
Zdj?? nie mam nie chce mi sie robi?, jak kto? ?ci?gnie, a wiem ze ten lay jest zajebisty to niech zrobi
.
Pozdro, peace.
DOWNLOAD:
SKAN:
Je?li chcesz aby dzia?a? Vote System Panel, dodaj do bazy danych w SQL zapytanie:
Ps. Wrzucam na swoj? strone (darmowy hosting yoyo.pl haha) poniewa? na rapidzie albo nadadza premium albo usuna a na speedy to samo 
Maks. waga za??cznika - 976kb -- Waga pliku .rar 1.6MB
Layout nie jest kompatybilny z Gesior ACC 2012
Udost?pniam ponownie (rehost) poprawion? przeze mnie wersje layout'a by widnet, kt?rego ju? na otlandzie ci??ko znale??.
Co naprawi?em?
Drobnostki, Panel Vote System na prawej stronie (by?y z?e zapytania chyba, ju? nie pami?tam)
oraz Informacje o serwerze, pozmieniane tabele i pare innych rzeczy aby by? bardziej zajebisty ni? by?..
Zdj?? nie mam nie chce mi sie robi?, jak kto? ?ci?gnie, a wiem ze ten lay jest zajebisty to niech zrobi

Pozdro, peace.
DOWNLOAD:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
SKAN:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Je?li chcesz aby dzia?a? Vote System Panel, dodaj do bazy danych w SQL zapytanie:
PHP:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `z_polls` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`question` varchar(255) NOT NULL,
`end` int(11) NOT NULL,
`start` int(11) NOT NULL,
`answers` int(11) NOT NULL,
`votes_all` int(11) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1

Maks. waga za??cznika - 976kb -- Waga pliku .rar 1.6MB
Layout nie jest kompatybilny z Gesior ACC 2012