• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Acc Gessior Acc 8.6

Avemajor

Advanced User
Liczba reakcji
12
Jako że forum już działa to sobie napisze post XDD

Posiada ktoś dobrego gessior accmakera ?
Każdy który miałem/mam wywalał błędy przy prostych layout'ach
plus problem z dodaniem kilku przyborów typu "Reborn do highscore" "tabelka w lastnews"
Może ktoś ma i pomoże hehe.
Pozdrawiam

Aczkolwiek wątpię że to był problem z gęsiorem, możliwe że coś źle napisałeś.

Nush;n3291744 napisał:

Aczkolwiek wątpię że to był problem z gęsiorem, możliwe że coś źle napisałeś.

Sprawdzane kilka razy plus jeden ziomek mówił że posypany gessior kazdy miałem tego co podesłałeś

Avemajor;n3291745 napisał:
Sprawdzane kilka razy plus jeden ziomek mówił że posypany gessior kazdy miałem tego co podesłałeś

Pokaż mi co konkretnie chcesz dodać w którym miejscu, bo sam używam tego gęsiora i nie mam problemów.

Odezwę się jutro jestem w drodze do pracy, głównie jakiś layout jaki kolwiek są same napisy bez jakiego tła tylko biała strona. I problem z innymi skryptami pod php

Nush;n3291746 napisał:
Pokaż mi co konkretnie chcesz dodać w którym miejscu, bo sam używam tego gęsiora i nie mam problemów.

na silnikku 0.3.6 powinien działać?

""File config.lua loaded from /home/ots/config.lua and it's not valid TFS config.lua file. If it's your config.lua file from TFS contact with acc. maker author

ścieżka jest dobrze podana.

Napisz do mnie na discordzie to spróbuję ci pomóc. Ale z tego co piszę to pobrałeś złą wersję gęsiora.(tam masz branche, wybierz sobie po prostu 0.3.6.
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"394","width":"321","src":"https:\/\/i.imgur.com\/dUqzqLl.png"}[/IMG2]​

Podmień config.lua z innego silnika bez komentarzy na czas instalacji.

Do góry