• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ghost Land

Status
Zamknięty.

FerN

Senior User
Liczba reakcji
24
Przedstawiam wam ghost land, mojej roboty.

93219354.jpg

43517082.jpg

10629066.jpg

Minimap:
minimapw.png

Prosz? o komentarze i przy okazji oce?cie m?j poziom...

Odp: Ghost Land

Troszk? za zielono moim zdaniem na ghost land:). Zamiast paj?k?w powinny si? tam pojawi? jakie? zombiaki:p. Ale to tylko tak czepiaj?c si? tytu?u.
To teraz co mi si? nie podoba. Brzegi wyspy wysz?y ci jak macki. Pla?a strasznie pusta, pomijaj?c kilka k?pek traw, nic tam nie ma. Groby porozrzucane po ca?ej wyspie. Zielone drzewa na wyschni?tej trawie, skoro jest wyschni?ta to moim zdaniem nic zielonego na niej nie powinno si? znajdowa?.
Pomijaj?c te kilka drobnych b??d?w mapka jest ok. W skali od 1 do 10, z czystym sumieniem daj? 8.

Zamiast ghostlandu, nazwa?bym t? prace 'trzy g?ry i autoborder', idealnie odzwierciedla?a by to co widzimy na screenach, zero skilla, wszystko zrobi? autoborder, nie widz? nic co by zaciekawi?o me oczy, stwierdzi? r?wnie? musz?, ?e brak w tej pracy klimatu, ni kszty tu nie widz?. =)

W skali od 1 do 10, z czystym sumieniem daj? 1.

Thark, w?a?nie, ?e nie... Nie u?ywa?em, nie u?ywam i nie zamierzam u?ywa? auto-broadera. C??, musz? przyj?? twoj? krytyk?, chocia? nawet nie wypisa?e? b??d?w ;s

No nawet mi nie m?w, ?e dry grass robi?e? r?cznie :D - je?li tak - jeste? g?upszy ni? my?la?em. Je?li prosisz o wypisanie b??d?w;

- brak klimatu
- Tak jak natchnienie ankrossa wspomnia?o, zbyt tu zielono
- biedny ground
- brak pomys?u na map? i na wykorzystanie przestrzeni - efekt: spam drzewami/krzakami
- wsz?dzie jest dok?adnie to samo; drzewa, dwa groby, sie? paj?ka na drzewach i ze dwa trupy - szau.
- pla?a zabija.
- brak krzty z?owieszczej aury, patrz?c na ghostland powinienem czu? ciarki na plecach, patrz?c na to czuj? jedynie jak k?ciki moich ust podnosz?c si? tworz?c pogardliwy u?miech. =)
- zoom'ujesz screeny

styknie. Nast?pnym razem zaplanuj co chcesz mie? na mapie i zr?b co? ciekawego.

Moim zdaniem pomys? jest znakomity. Tutaj nie chodzi o to, ?e jest to wyspa opanowana przez Zombi, Vampiry, Ghosty, lecz o to, ?e jest to opuszczona wyspa na kt?rej kiedy? sta?o si? bardzo du?o nieszcz???. Czy si? nie myle?

Wykonanie tak samo mi si? podoba - przypomina mi Real Map. Kszta?t wyspy jest bez zarzut?w, do g?r te?. Natura jest bezb??dnie roz?o?ona, tylko w jednym miejscu jest, za przeproszeniem - nawalone. Jedynie brakuj? mi tutaj jakiego? rozbitego statku. Wszystko poza tym jest wporz?dku.

Czekam na Twoje nowe prace.
Ocena: 4/5

Pozdrawiam
Goweg

Status
Zamknięty.
Do góry