paladyn3012
User
Odp: Ghoul
Co ty nie da si? jest zablokowane
Co ty nie da si? jest zablokowane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mmhhhm a ja wiem swoje !!! nie raz widzialem mino mage na mino hell
i byl koles na roogardzie ktory zabijal Mino maga i z tego mial te swiecace wandy nawet mam screena z hienami . niechcial mi powiedziec jak sie do neigo dostaje ale wiem ze mino mage widzialem pare razy na mino hell ;] wiec to nie jest ozdobka a co do spike sworda krazy legenda ze jak sie wejdzie w niektore miejsca to zniknie spike sword z tych kamieni i ze sie gdzies pojawi na mapie rookgarda tylko ze trzeba duzo checi i czasu... (to tylko legenda )
Ghoul, tarantula, minotaur mage, spike sword, to tylko przedstawienie nowym graczom co czeka ich na mainie. Swego czasu (tibia 6.x-7.x (?)) prawdopodobnie przy u?yciu 3 parceli/skrzynek mo?na by?o przej?? przez ?cian?, je?eli co? tam by?o, tzn. przy ustawieniu 3 parceli/skrzynek przy ?cianie obok ghoula, mogliby?my przeskoczy? na drug? stron?. (nie potwierdzone ;f). Teraz dostanie si? do ghoula jest niemo?liwe.
A potem si? obudzi?e?.A jak dobrze pamietam to na foldzie albo vedze jest przejscie na rooka..
kiedys tak to explorowalem ze bylem pod samym rookiem uwierzcie mi zeszlo mi sie z 4 godzki zeby dojsc po drodze byly minosy, orci, trole i raz byl spider chyba czy 2 nie pamietam, wiem ze na jednej z tych lodowych wysp da sie dostac na rooka na 100%. Ja nie doszlem do tego momentu z powodu ryzykowania chara mialem wtedy 23 knighta i powoli sie zaczelo goraco tam robic rlly... slychac byly Dragony ich glosy. Wiec mowie zrezygnuje i wracam ta droga co przyszlem. Jeszcze raz na wyprawe ta sie wyprawie tylko wyskiluje chara do 75 dista.
Pono? srono?.@edit
A wogole z ta legenda o spike swordzie to prawda.
Gdy zniknie to pojawia sie w innym miejscu dostepnym dla gracza, ponoc gracz ma iles tam minut na odnalezienie go.
a Mino Maga da sie zabic tylko potrzeba checi i duzoo cierpliwosci trzeba obejsc wszystkie zakamarki i znalezc klucz. a znacie te komnate gdzie sa 6 grobow? i trzeba niby ukladac potwory? Dziwne zeby ten pokoj byl tam bez powodu... Moze jest cos w nim? Tego dowiecie sie dopiero gdy sami znajdziecie!!!
A potem si? obudzi?e?.
Pono? srono?.
Dziwne, ?eby cokolwiek na tej wyspie by?o bez powodu. Moze ca?a ta wyspa to jeden wielki fake? A mo?e ten paj?k, kt?ry mnie wczoraj zaatakowa?... On na pewno jest zwi?zany z questem, bo co by robi? przy tej wie?yczce bez powodu?!?!!
Doro?nij. -.-
Ponoc twoja stara tez byla w to zamieszana... zadowolony?
A wogole jak sie nie znasz to nie mow, bo nie umiesz czegos zrobic to zaraz dla ciebie to nie istnieje... wez sam dorosnij.. a tak wogole do tematu - wogole z tymi grobami chyba fake ale reszta to prawda np. dziwne ze jak ustaniesz w jakims miejscu to spike znika.. i na chuja by polozyli spike taki item a nie np. Bright sworda czy tez mls (magic longsworda) wkoncu jesli by chcieli pokazac nam jakis item to by pokazali najlepszy. A nie jakis przecietny sword nie sadze zeby on tam lezal bez zadnego powodu. Ale to sa tylko plotki jeszcze zadnen rookstayer nie odkryl tego.