• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ghoul

Status
Zamknięty.
Odp: Ghoul

Mam skrina jak koles mi pokazywal knifa na rooku mozliwe ze mozna sie do ghula dostac.
Skrin >>
Knife wypada z Shenga, m?j drogi, nie ma on nic wsp?lnego z Ghoulem, o kt?rym toczy sie tu rozmowa.

Mi si? wydaje ?e raczej nie da sie do niego dosta?. Firma CipSoft raczej zrobi?a to specjalnie aby wzbudzi? w graczach jak?? ciekawo?? w grze lub tajemnice jakie mo?na w niej odkry?.
Moim Zdaniem , Nie da si? tam dosta?.
Amen. Po co to kontemplowa? milion razy.

@UP Ghoul cie nie zabije life drainem przez ?cian?, poniewa? wysysa ?ycie tylko wtedy kiedy ci? atakuje. A przez ?cian? cie nie zaatakuje.

Wed?ug mnie jest to tylko kolejne urozmaicenie terenu, ale to ju? wiemy :D Wed?ug mnie te wszystkie plotki o rozwaleniu ?ciany s? nieprawdziwe. Cip Soft nie zepsu? by tak rookgardu. Pozatym Cip zawsze by? przeciwko rookstayerom, wi?c w?tpie by im dali ghula do zabicia.

Up: Dok?adnie, CipSoft nie lubi rookstayer?w :mad:. I nawet zabra? im pojemno?? w banku do 1k. A co do Ghoula, to ju? chyba ka?dy wie, ?e nie da si? do niego doj??, jest tylko po to, aby gracze wiedzieli co ich czeka na mainie :). Dlatego, prosz? Was, nie tw?rzcie nowych temat?w np. ,,Ghoul zaatakowa? Rookgard", ,,Zabi?em Ghoula na rookgardzie". Bo to jest zb?dne.

Pozdrawiam ;).

My?l?, ?e z tym questem na Spike Sworda b?dzie jak z POI, "wybudowali" je, a dopiero po 3 latach udost?pnili graczom.
Co do gohula, nie s?dz?, ?e jest on zwi?zany z tym mieczem. Jest to takie swojego rodzaju urozmaicenie.
Teleport w Mino Hell prowadzi do temple. Kiedy? podczas test serva CM otworzyli drzwi.

Ostatnia edycja:

Czyta?em kiedy? o tym na Hunted.pl , by?o tam opisane jak wielu graczy na r??ne sposoby pr?bowali si? dosta? do Ghoula i nic, mysle ze to jest tylko dla ozdoby

Setki os?b pr?bowa?o si? tam dosta?, nie uda?o im si?. Nie da si? tego zrobi? itd.
Jak my?licie czy takie posty co? zmieni?? I tak b?d? ludzie wierz?cy w to ?e tam si? da doj??, tego raczej si? nie da zmieni?.
Fajnie, ?e wypowiadacie swoje zdanie o tym, tylko troch? gorzej, ?e wszyscy maj? prawie takie same zdanie. :)
A moim zdaniem do ghula si? kiedy? da?o doj??, ale wraz ze wzrostem graczy w tibii i coraz wi?kszej liczbie rookstayer?w usun?li t? mo?liwo??, a ghula zostawili ?eby by?o ciekawie.
Pozdrawiam :D

Tak wi?c, uwa?am spraw? za rozwi?zan? - do ghoula nie da si? dosta? ani teraz, ani w najbli?szym czasie. Nie da?o si? te? tego zrobi? wcze?niej. Knife, kt?ry czasem wyst?puje na screenach, wypada z Shenga (rare item!), za? wszystkie zdj?cia, gdzie gracze stoj? za ?ciank? to fake'i. Dzi?kuj?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom