• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ghoul

Status
Zamknięty.
Odp: Ghoul

mmhhhm a ja wiem swoje !!! nie raz widzialem mino mage na mino hell
i byl koles na roogardzie ktory zabijal Mino maga i z tego mial te swiecace wandy nawet mam screena z hienami . niechcial mi powiedziec jak sie do neigo dostaje ale wiem ze mino mage widzialem pare razy na mino hell ;] wiec to nie jest ozdobka a co do spike sworda krazy legenda ze jak sie wejdzie w niektore miejsca to zniknie spike sword z tych kamieni i ze sie gdzies pojawi na mapie rookgarda tylko ze trzeba duzo checi i czasu... (to tylko legenda )

mmhhhm a ja wiem swoje !!! nie raz widzialem mino mage na mino hell
i byl koles na roogardzie ktory zabijal Mino maga i z tego mial te swiecace wandy nawet mam screena z hienami . niechcial mi powiedziec jak sie do neigo dostaje ale wiem ze mino mage widzialem pare razy na mino hell ;] wiec to nie jest ozdobka a co do spike sworda krazy legenda ze jak sie wejdzie w niektore miejsca to zniknie spike sword z tych kamieni i ze sie gdzies pojawi na mapie rookgarda tylko ze trzeba duzo checi i czasu... (to tylko legenda )

Pewnie widzia?e? Apprentice Sheng, a nie Mino Mag. Tak jak si? wejdzie w odpowiednie miejsca, Spike Sword znika.

Nie zaczynajcie tu rozmowy o spike swordzie booze jak ja tego nie nawidze.
To temat o Ghoulu wiec rozmawiajcie o ghoulu a nie o swordzie .
Moim zdaniem nie tylko i moim bo ktos juz to napisal pokazuje to co nas spotka na mainie albo poprostu jest to jakis "nie zbadany " quest na ktory nie ma zadnego spoilera. Ale po co sobie zawracac tym glowe?.

Dawno dawno temu istnia? Quest na Katane oraz ten Viking Helmet tak samo jak dzisiaj, tylko opr?cz tego postawiono tam respawn Ghoula, quest byl wtedy dla prawdziwych hardcorowc?w. Po os?dzeniu przez Team CipSoftu ?e Quest jest za ci??ki Ghoula wzi?to za ?cian? a quest nadal istnieje tylko ?e w uproszczonej formie (zamiast ghoula dodano tam rowtowrmy)!
Ot ca?a jedyna prawdziwa filozofia... spytajcie si? graczy kt?rzy pami?taj? te czasy to powiedz? wam to samo co ja.
Wi?c je?eli kto? m?wi ?e jest to "pokazanie graczom co b?dzie na mainie" to kto? takie co? powiedzia? i beznadziejna plotka rozesz?a sie po ca?ym ?wiecie...

Ghoul, tarantula, minotaur mage, spike sword, to tylko przedstawienie nowym graczom co czeka ich na mainie. Swego czasu (tibia 6.x-7.x (?)) prawdopodobnie przy u?yciu 3 parceli/skrzynek mo?na by?o przej?? przez ?cian?, je?eli co? tam by?o, tzn. przy ustawieniu 3 parceli/skrzynek przy ?cianie obok ghoula, mogliby?my przeskoczy? na drug? stron?. (nie potwierdzone ;f). Teraz dostanie si? do ghoula jest niemo?liwe.

A tak wogole w tibi 7.6 mozna bylo dostac sie do ghoula sluzyl jako monster w katana room quest, lecz cipsoft pomyslal ze to jest za trudny potwor dla ludzi i na pamiatke zostawili za sciana ghoula zeby zobaczyc go i zeby niektore dzieci sie podniecily.
A jak dobrze pamietam to na foldzie albo vedze jest przejscie na rooka..
kiedys tak to explorowalem ze bylem pod samym rookiem uwierzcie mi zeszlo mi sie z 4 godzki zeby dojsc po drodze byly minosy, orci, trole i raz byl spider chyba czy 2 nie pamietam, wiem ze na jednej z tych lodowych wysp da sie dostac na rooka na 100%. Ja nie doszlem do tego momentu z powodu ryzykowania chara mialem wtedy 23 knighta i powoli sie zaczelo goraco tam robic rlly... slychac byly Dragony ich glosy. Wiec mowie zrezygnuje i wracam ta droga co przyszlem. Jeszcze raz na wyprawe ta sie wyprawie tylko wyskiluje chara do 75 dista.

@edit

A wogole z ta legenda o spike swordzie to prawda.
Gdy zniknie to pojawia sie w innym miejscu dostepnym dla gracza, ponoc gracz ma iles tam minut na odnalezienie go.

a Mino Maga da sie zabic tylko potrzeba checi i duzoo cierpliwosci trzeba obejsc wszystkie zakamarki i znalezc klucz. a znacie te komnate gdzie sa 6 grobow? i trzeba niby ukladac potwory? Dziwne zeby ten pokoj byl tam bez powodu... Moze jest cos w nim? Tego dowiecie sie dopiero gdy sami znajdziecie!!!

Ostatnia edycja:

przy urzyciu trzech parceli na 6.x 7.x mozna bylo sie tam dostac jak mowi sarvarex i minomaga mozna sie dostac widzialem W RL tibi bez pomocy cma (gma) jak mieli klucz no ale te groby to chyba nieprawda bo oni to zrobili zeby mialo sie expa skeletow! ze niby tam som groby ludzi i powstajom skelety to na wyglad! probowalem to robic i nic ;(

Ostatnia edycja:

A jak dobrze pamietam to na foldzie albo vedze jest przejscie na rooka..
kiedys tak to explorowalem ze bylem pod samym rookiem uwierzcie mi zeszlo mi sie z 4 godzki zeby dojsc po drodze byly minosy, orci, trole i raz byl spider chyba czy 2 nie pamietam, wiem ze na jednej z tych lodowych wysp da sie dostac na rooka na 100%. Ja nie doszlem do tego momentu z powodu ryzykowania chara mialem wtedy 23 knighta i powoli sie zaczelo goraco tam robic rlly... slychac byly Dragony ich glosy. Wiec mowie zrezygnuje i wracam ta droga co przyszlem. Jeszcze raz na wyprawe ta sie wyprawie tylko wyskiluje chara do 75 dista.
A potem si? obudzi?e?.

@edit
A wogole z ta legenda o spike swordzie to prawda.
Gdy zniknie to pojawia sie w innym miejscu dostepnym dla gracza, ponoc gracz ma iles tam minut na odnalezienie go.
a Mino Maga da sie zabic tylko potrzeba checi i duzoo cierpliwosci trzeba obejsc wszystkie zakamarki i znalezc klucz. a znacie te komnate gdzie sa 6 grobow? i trzeba niby ukladac potwory? Dziwne zeby ten pokoj byl tam bez powodu... Moze jest cos w nim? Tego dowiecie sie dopiero gdy sami znajdziecie!!!
Pono? srono?.
Dziwne, ?eby cokolwiek na tej wyspie by?o bez powodu. Moze ca?a ta wyspa to jeden wielki fake? A mo?e ten paj?k, kt?ry mnie wczoraj zaatakowa?... On na pewno jest zwi?zany z questem, bo co by robi? przy tej wie?yczce bez powodu?!?!!

Doro?nij. -.-

A potem si? obudzi?e?.
Pono? srono?.
Dziwne, ?eby cokolwiek na tej wyspie by?o bez powodu. Moze ca?a ta wyspa to jeden wielki fake? A mo?e ten paj?k, kt?ry mnie wczoraj zaatakowa?... On na pewno jest zwi?zany z questem, bo co by robi? przy tej wie?yczce bez powodu?!?!!
Doro?nij. -.-

Ponoc twoja stara tez byla w to zamieszana... zadowolony?
A wogole jak sie nie znasz to nie mow, bo nie umiesz czegos zrobic to zaraz dla ciebie to nie istnieje... wez sam dorosnij.. a tak wogole do tematu - wogole z tymi grobami chyba fake ale reszta to prawda np. dziwne ze jak ustaniesz w jakims miejscu to spike znika.. i na chuja by polozyli spike taki item a nie np. Bright sworda czy tez mls (magic longsworda) wkoncu jesli by chcieli pokazac nam jakis item to by pokazali najlepszy. A nie jakis przecietny sword nie sadze zeby on tam lezal bez zadnego powodu. Ale to sa tylko plotki jeszcze zadnen rookstayer nie odkryl tego.

Ponoc twoja stara tez byla w to zamieszana... zadowolony?
A wogole jak sie nie znasz to nie mow, bo nie umiesz czegos zrobic to zaraz dla ciebie to nie istnieje... wez sam dorosnij.. a tak wogole do tematu - wogole z tymi grobami chyba fake ale reszta to prawda np. dziwne ze jak ustaniesz w jakims miejscu to spike znika.. i na chuja by polozyli spike taki item a nie np. Bright sworda czy tez mls (magic longsworda) wkoncu jesli by chcieli pokazac nam jakis item to by pokazali najlepszy. A nie jakis przecietny sword nie sadze zeby on tam lezal bez zadnego powodu. Ale to sa tylko plotki jeszcze zadnen rookstayer nie odkryl tego.

DORO?NIJ !!!!!!!!!! Nie, nie da si? zdoby? spajka na rooku. Zadowolony ? Tak znika spajk, jak staniesz na odpowiednich miejscach to wtedy znika. Podobno zalewa spajka woda. A i nie piszesz poprawnie po polsku...

Ostatnia edycja:

zal mi cie a po 1. co ma moj opis do tematu? podrosnij dzieciaczku.
A mowie ze to tylko plotki nie mowie ze widzialem albo cos...

Wedlug mnie nie da sie dojsc do Ghoula. Ale moze moze... Duzo nowych rzeczy kryje tibia <rook> . Kazdy mowi zen ei da sie wejsc do MInoMaga. to nie prawda tam jest questa. Ogladalem kiedy filmik jak wykonywali musiaeli zabic MinoMaga. w nagrode dostali Brass armor itp. Wiec nieiwem mzoe jakos sie da...

Wiec zycze powodzenia w odkrywaniu:D

... ty ogladales na 100% fake.
W Temacie o Spike sword - 1 z uzytkownikow powiedzial ze cm pokazal ze te tp prowadzi do temple... ;/ poczytac troche trzeba ale kto wie... lecz na 100% nie wejdzie sie do ghoula poniewaz to jest pozostalosc po starej tibi.
Pozdro.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom