• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ghoul

Status
Zamknięty.
Odp: Ghoul

kiedys czytalem o tym na tibia.pl na forum,

podobno byl taki gracz kt?ry 5 min przed save servera expil sobie kolo pokoju z ghoulem bylo 3 min lecz sie nie wylogowal i caly czas expil i na minucie od servera save podobno ta ?ciana ko?o ghoula sie zawalila i podobno stoczy? on walke z ghoulem i pad?, ale nie wiem czy to prawda.
Niekt?rzy m?wi? ?e z ka?dym update ?ciana oddzielaj?ca ghoula od ?wiata coraz bardziej sie niszczy, ale kto to wie czy to prawda? Mo?e kiedy? ghoul zostanie wypuszczony na wolno??

Wedlug mnie to tak jak niekotrzy pisali dla pokazu jak bd na maine-.- proste
Ale mozliwe ze tak samo jak z kazdym uptade ulatwiaja quetsy tak jak demon oak tak samo moze uaktywnia Ghoula proste.

Czyta?em kiedy? o tym na Hunted.pl , by?o tam opisane jak wielu graczy na r??ne sposoby pr?bowali si? dosta? do Ghoula i nic. Wi?c nigdy nie da?o si? dosta? do Ghoula , nie da si? do niego dosta? , ale kto wie mo?e kiedy? b?dzie si? da?o w co w?tpie , dlaczego? , poniewa? z ka?dym update jest utrudniane ?ycie rookstayerom a mo?liwo?? doj?cia do Ghoula by?a by wielkim suprisem od Cipsoftu. Kto wie , po?yjemy obaczymy.
Pozdrawiam.

DORO?NIJ !!!!!!!!!! Nie, nie da si? zdoby? spajka na rooku. Zadowolony ? Tak znika spajk, jak staniesz na odpowiednich miejscach to wtedy znika. Podobno zalewa spajka woda. A i nie piszesz poprawnie po polsku...

OFF
Mylisz si? kolego, Spike Sworda da si? zdoby? na Rookgardzie. Je?eli twierdzisz, ?e jest to nie mo?liwe, to powiedz mi jedn? rzecz, jak Rookstayer (nie pami?tam nazwy) zdoby? tego Spike'a :confused:.
Skoro nie znasz ca?ej prawdy, to si? nie udzielaj, bo Twoje odpowiedzi s? zb?dne.

Kilka wyja?nie? na temat Rooka:
-Spike Sworda da si? zdoby?, tylko ka?dy ma inn? wersje.
-Tarantula jest na Rooku, ale nie da si? do niej doj??.
-Wand of Vortex nie ma na Rooku.
-Ghoula nie ma na Rooku.

Koniec kropka.

Pozdrawiam Shakal

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OFF
Mylisz si? kolego, Spike Sworda da si? zdoby? na Rookgardzie. Je?eli twierdzisz, ?e jest to nie mo?liwe, to powiedz mi jedn? rzecz, jak Rookstayer (nie pami?tam nazwy) zdoby? tego Spike'a :confused:.
Skoro nie znasz ca?ej prawdy, to si? nie udzielaj, bo Twoje odpowiedzi s? zb?dne.
Hmm kiedy? pewnien rookstayer dosta? spike od CM chocia? nie wiem na pewno ;d

A je?li chodzi o ghoula nie da si? do niego aktualnie dosta? ale kiedys si? da?o ;p
Mo?e za jakie? 5 lat b?dzie si? mozna dostac ale tego to nie wiemy.
Do tarantuli nie da si? dosta? i raczej niegdy si? nie dostaniemy ;d
Vand Of Vortexa te? nie ma to jaki? wymys? ludzi ;d
A do mino maga Cm teleportn? 4 rookstayer?w ;d

Spike'a nie da si? zdoby?, przynajmniej tyle na razie wiemy. Jest jakie? 80% szans, ?e quest jest na Mino Hell, jednak gracze przekopali tam ju? wszystko ;] Do tarantuli nie da si? dosta?, to troch? za silne jak na rookgaard ;] Podobno Amber jest seryjnym morderc?, w jej notatniku s? imiona NPC, a obok nich s? gwiazdki ;] Mo?e to jej lista, kogo zabi?, a gwiazdki to poziom trudno?ci, albo jak bardzo wa?ne jest zabicie tego? npc?

Moim zdaniem do ghula doj?? si? nieda, ale s? osoby kt?re m?wim ?e umi? doj?? do ghula i ju? tam by?y tak samo jak z mino magiem te? ludzie twierdzom ?e tam si? da doj?? a inni twierdzom ?e nie.

Nie do sie doj?? do Gohula!! Mo?e kiedy? sie da?o ale teraz ju? sie nieda.Te wszystkie legendy s? tylko po to ?eby wzbudzi? ciekawo?? w graczach....A co niekt?rzy w to wierz?.
Pozdro:up:

Mi wydaj? si?, ?e mo?na si? do niego dosta?, jednak nikt nie wie jak. Musi by? jaki? quest. Chocia?... z drugiej strony, mo?e to rzeczywi?cie pozosta?o?ci jakiego? starego questa (to tylko moje przypuszczenia - nie gra?em w tibie od pocz?tku).

Hmmm a bo ja wiem? Ja osobi?cie raczej w to nie wie??, ale gdzie? us?ysza?em ?e jaki? CM z rl tibi si? wypowiada? i powiedzia? ?e gracze zwiedzili dopiero 60%! mapy, ale czy to prawda tak samo ze spike swordem? ja osobiscie w to nie wie?? :)

Gdyby by? Kto? kto gra? w tibie od tibi 1.0 to na pewno by wiedzia? :) ale w?tpie czy kto? taki wog?le jeszcze jest.. a nawet gdyby by? to raczej nie udzieli?by informacji na ten temat

Wszystkie te zagadki roka to prawda i to ze da sie dojsc z majna na rok to tez ale jednak mi sie nieudalo zpowodu ze nieskonczone tunele foldy kruja w swych ciemnosciach takie bestie ze na moim nendznym 20 lvlu niedalo sie przez nie przejsc jesli chcecie to sprubujcie

Spike sword znika na x minut i morzna go znalesc w najdalszym zakontku rokadu tak slyszalem

Mino Maga morzna wypuscic specjalnym kluczem ktury wedlug niektrych znajduje sie na meinie

Ghoula najprawdopodobniej cipsoft wypusci z obstawa i tylko najwieski rokslayerzy dadza rade

:up:

ghoul by kiedys dostepny pokonalem go 1 raz bylo naprawde trudno uwirzcie mi teraz jest zamkniety i dobrze bo jako jeden z niewielu osob posidam scale armor :up:

Wszystkie te zagadki roka to prawda i to ze da sie dojsc z majna na rok to tez ale jednak mi sie nieudalo zpowodu ze nieskonczone tunele foldy kruja w swych ciemnosciach takie bestie ze na moim nendznym 20 lvlu niedalo sie przez nie przejsc jesli chcecie to sprubujcie
Spike sword znika na x minut i morzna go znalesc w najdalszym zakontku rokadu tak slyszalem
Mino Maga morzna wypuscic specjalnym kluczem ktury wedlug niektrych znajduje sie na meinie
Ghoula najprawdopodobniej cipsoft wypusci z obstawa i tylko najwieski rokslayerzy dadza rade
:up:

Naprafd? ? Ja to p?eszedlem jusz tszy rasy. Na majnie k?pilem sobie demon armor, dsl i otkrylem kuest na golden hemlet. z takim eku wrucilem na majna i zablem ghula !!!!11111oneone dzieki czem? znalazuem drogem na demony ktore mialem hita. Potem koleka mi wytl?maczyl ze to som raty, ale i tak silne bo hitowaly po 100 !!!!111one

Rozumiecie ironi? ?

@ topic

A ja (co was zaskoczy) wierze, ?e mo?na doj??.
Na wszystko s? sposoby.

@kozaq
Ta wyspa nie nazywa si? rook...tylko rookgard ^.^

@Spejder
Dysortografia, rozumiecie? ^^ nie no wiem ?e ironia ; s

#topic
Moim skromnym zdaniem,do ghoula dost?pu nie ma! ; p jest to tylko legendarna posta? tej oto magicznej jak i tajemniczej wyspy :|

Ostatnia edycja:

Witam, bzdura do Ghoul, nie by?o nigdy doj?cia wi?c po co ten temat? nigdy nie s?ysza?em, ?e da si? tam doj?? ale wam tego nie udowodni? bo nie, mam takich informacji czy te? wtyk.
Ale zawsze znajdzie si? ?mia?ek kt?ry histori? wymy?li i wam j? wm?wi po prostu taki upadek samodzielnego my?lenia ale co ja b?d? wam tu m?wi? taka moja wersja.
Pozdrawiam,
Reastor.

Mi si? wydaje ?e raczej nie da sie do niego dosta?. Firma CipSoft raczej zrobi?a to specjalnie aby wzbudzi? w graczach jak?? ciekawo?? w grze lub tajemnice jakie mo?na w niej odkry?.
Moim Zdaniem , Nie da si? tam dosta?. O.o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom