Gify dla user?w!

Status
Zamknięty.

Zabanygownodamy

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
8
Odblokujcie u?ytkownikom gify, przeci??enia jakie generuj? gify s? ?mieszne, a na wszystkich forach jakie znam to u?ytkownicy mog? mie? animowane awatary.

Ku pokrzepieniu Waszych serc Marcin24

Odp: Gify dla user?w!

Wiele temat?w tego typu ju? wita?o na naszym forum. Odpowied? prawie zawsze by?a taka sama.
Je?eli ka?dy user mia?by dost?p do gif?w to podczas czytania post?w mo?na by dosta? oczopl?su i epilepsji. Poza tym by?oby to strasznie rozpraszaj?ce czyta? d?u?szy post gdzie obok by co? ci?gle miga?o, skaka?o itp. A czasami ludzie wynajduj? strasznie epileptyczne gify ;)

@down
Kadra zawsze mia?a odrobin? wi?ksze prawa ni? u?ytkownicy

Ostatnia edycja:

Jestem w 100% za tym pomys?em, poniewa? tylko moderatorzy i wy?ej mog? tylko mie? animowane awatary, a zwykli u?ytkownicy nie mog? tego mie?, bardzo fajnie by by?o mie? animowany awatar, a nie zwyk?y, kt?ry ju? mi si? przejad?, niby kadra i u?ytkownicy maj? takie same prawa, wydaje mi si?, ?e nie.
Dla antylopy

Wiele temat?w tego typu ju? wita?o na naszym forum. Odpowied? prawie zawsze by?a taka sama.
Je?eli ka?dy user mia?by dost?p do gif?w to podczas czytania post?w mo?na by dosta? oczopl?su i epilepsji. Poza tym by?oby to strasznie rozpraszaj?ce czyta? d?u?szy post gdzie obok by co? ci?gle miga?o, skaka?o itp. A czasami ludzie wynajduj? strasznie epileptyczne gify ;)
Ta? Jako? kadra ma te ?mieszne skakaj?ce gify i wszystko czyta si? od nich normalnie, wi?c nie wiem sk?d wzi??e? ten pomys?...

Ostatnia edycja:

Tak samo kadra mo?e wrzuca? gify, id?c Twoim tokiem rozumowania, FM'a nie da?oby si? czyta?. Ile os?b z kadry ma gifa? Tak samo b?dzie z u?ytkownikami, poza tym, gif mo?e mie? ka?dy user w sygnaturze, a jako? jeste? w stanie czyta? tematy...

Ostatnia edycja:

Nie m?wi?, ?e post?w nie da?oby si? czyta?, tylko, ?e czytanie ich by?o by trudniejsze (w szczeg?lno?ci czytanie d?u?szych post?w). FM'a na pewno da si? czyta? bo ma?o os?b z kadry ma gif jako avatar. Poza tym por?wnaj pare os?b z kadry z animowanym avatarem, gdzie mo?na si? z nim spotka? co kt?ry? tam post z tysi?cami u?ytkownik?w.

Nie m?wi?, ?e post?w nie da?oby si? czyta?, tylko, ?e czytanie ich by?o by trudniejsze (w szczeg?lno?ci czytanie d?u?szych post?w). FM'a na pewno da si? czyta? bo ma?o os?b z kadry ma gif jako avatar. Poza tym por?wnaj pare os?b z kadry z animowanym avatarem, gdzie mo?na si? z nim spotka? co kt?ry? tam post z tysi?cami u?ytkownik?w.

No wlasnie, tylko pare osob z kadry ma gify. Z uzytkownikami bedzie tak samo. Nie wszyscy, a tylko jakis % bedzie miec te gify. I nie bedzie to tak przeszkadzac.
Ile bedzie tych gifow? 1 na 1000 stron w roznych tematach na forum trafisz jakis fragment, gdzie kilka postow pod rzad bedzie napisane przez osoby z animowanym awatarem? To nie bedzie nikomu przekszadzac...
Zreszta juz ktos pisal. W podpisie mozna miec gif a jakos nie utrudnia to w zadnym stopniu czytania, bo nie wszyscy takiego gifa sobie do podpisu wrzucaja. Z avatarem bedzie to samo, a nawet lepiej. Bo jest mniejszy i nie miedzy postami tylko obok.
Tak wiec ja nie widze zadnego minusa dla tej propozycji... A na pewno minusami nie sa te rzeczy ktore wymieniaja niektorzy(trudniejsze czytanie tematow?).

@Kikimora
To nie jest pierwsza pr?ba walki o animowane avatary dla u?ytkownik?w. M?wi? z do?wiadczenia, ?e to raczej nie przejdzie, podaj?c argumenty kt?re pad?y przy wcze?niejszych pr?bach. Niby nie jest to wielki problem ale jednak animowane avatary s? pewnego rodzaju przywilejem dla kadrowicz?w i moim skromnym zdaniem powinno pozosta? tak jak jest :)

HAHA bo mnie akurat przyjm? xDDDDDDD Good joke bro o/
Pisz?c takie posty to na 100% nie :)
Trzymaj si? w?tku go?ciu i nie offtopuj.

Ostatnia edycja:

Obecnie na forum przesiaduje oko?o 10% wszystkich zarejestrowanych, z tego by u?y?o 1-2% gif?w. Tak trudno zrobi??

Mo?liwo?? posiadania animowanego avatara zosta?a wprowadzona jako nagroda - kiedy? dla VIP?w, potem dla Aktywnych. To by?a jedna z niewielu rzeczy odr??niaj?ca osoby, kt?re maj? wk?ad w rozw?j forum od os?b, kt?re ?w rozw?j maj? gdzie?. Je?eli kto? a? tak pragnie gifa w avku (m?j Bo?e, na co Wam to...) to niech postara si? o wy?sz? rang?, wyr??nienie. Tak trudno zrobi??

HAHA bo mnie akurat przyjm? xDDDDDDD Good joke bro o/
Pretensje, kolego, mo?esz mie? tylko do siebie. Nikt nie kaza? ci struga? pajaca na oczach wszystkich, a twoja propaganda w?a?nie dobieg?a ko?ca. Z dniem dzisiejszym ?egnasz si? z forum - teraz i na wieki wiek?w, amen.

Pomys? zostaje wprowadzony. Sprawcie, ?eby?my nie ?a?owali swojej decyzji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry