• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gufi'ego

Status
Zamknięty.

gufi124

Active User
Liczba reakcji
4
Witam dzi? przedstawi? po kr?tkiej przerwie cztery ss'y s? przystosowane do projektu RPG , [r?wnie? szukam teamu] ok daje wam tu prace.
Depo!
screenshot2010092511859.png

Domek!
screenshot2010092511142.png

Domek 2 pi?tro!
screenshot2010092511163.png

Oraz NPC Orc z mojego OTS'a kt?ry kupuje od nas itemy!
screenshot2010092511194.png

@EDIT

Dodaje 2 ss'y Demon?w !

screenshot2010092512261.png

screenshot2010092512262.png

b?d? dodawa? z czasem wi?cej prac , narazie to na tyle. Prosze o ocenianie moich prac w skali od 1 do 10..​

Odp: Gufi'ego

Trac? naci?gane do miana ?rednich... troch? Kwadratowe i niekt?re takie a? za bardzo zalatuj? przeci?tnym skillem. Jedyne co mi si? podoba to depo oddaje odrobin? pi?kna i mo?na tam dostrzec zal??ek RPG ale do tego jeszcze daleko.
Na koniec mog? napisa? ?eby? ?wiczy? i nie poddawa? si?.

Ocena: 6/10​

Pozdrawiam
Cyanmon

Prac? ca?kiem przyzwoite, depo ca?kiem pomys?owo sklejone, na chwile obecn? za prac? dam Ci 7/10, jako ?e nie jestem mapperem mojej oceny nie bierz do siebie za bardzo :)

Pozdrawiam ers.

S?abo, mo?e troszk? wy?ej ni? s?abo, ale s?abo xD.

Widac, ?e korzystasz z autobordera, poniewaz dostrzegam kwadrat gdzie nie popatrze :/.
Pope?niasz tak?e wiele b??d?w.
Prace wydaj? mi si? monotonne, poniewa? brak w nich czego? specjalnego, wszystko byle jak porozwalane.

fajnie. ; )

@offtopic
We? mnie nie ro?szmieszaj kur*a ty cz?owieku ja i auto border mozesz spytac moich wszystkich kolegow ze nie robie z auto borderem bo sa ta prace robione w "Simone Map Editor" Wiec mnie nie rozszmieszaj...

Moja wypowied? b?dzie si? sk?ada?a z zaledwie 5 wyraz?w. Je?li nie chce ci si? czyta? wszystkiego czytaj tylko pogrubione wyrazy.
Nie s? zbytnio d?ugie, ale wyra?aj? moje my?li na temat tych kwadrat?w. Pierwsze s?owo to "Te", odnosi si? ono do tych 6 screen?w z programu RemereMapEditor, kt?ry powiniene? wyrzuci? do kosza i nigdy go ju? nie instalowa?. Drugie s?owo "mapy" m?wi o mapach, kt?re wygl?daj? jakby? robi? je nogami. Trzecie s?owo "s?" podkre?la ostatni wyraz. Czwarty wyraz "do" jeszcze bardziej podkre?la ostatnie s?owo. Pi?te s?owo "dupy" jest s?owem, kt?re podsumowuje wszystkie poprzednie s?owa.

0.1/10 za t? ramk? naoko?o.

Mam nadzieje, ?e ta wypowied? otworzy Ci oczy i wyrzucisz RME przez okno do kosza.

Status
Zamknięty.
Do góry