What's new

Hardtricker - czyli m?j noob char!

Jestemlegenda

Advanced User
Reaction score
12
Witam was! Pewnie my?licie, ?e ten temat nadaje si? do kosza, bo zobaczyli?cie m?j "debilski" nick. To nie prawda. Nick jest do dupy, wiem ale nie ma to nic wsp?lnego z dalsz? gr?. No wi?c do rzeczy.

Chcia?bym zaprezentowa? swoj? posta? od 28 lvla. Wtedy w?a?nie nadesz?a mnie kolejna ochota na prezentacje. Kolejna, bo na 8 lvlu chcia?em zacz??, ale screeny mi si? pogubi?y (wiecie jak to jest, bajzel na k??kach). Expie na rotwormach, co si? wydaje dziwne na tym lvlu, ale na 28 lvlu zaczn? boci? na nich.

Wbi?em w?a?nie 28 lvl (SAM, bez bota). Gdy zobaczy?em screena, mia?em po?ow? do nast?pnego. Nie wiem jak to si? sta?o. Oto ?wie?a porcja screen?w:

scr1as.png

scr2ed.png

B?d? dodawa? zdj?cia z czasem. Zapomnia?em doda?: boce redbotem (polecam!).

Mam nadziej?, ?e jak najmniej os?b my?li pesymistycznie o tym temacie.
Temat b?dzie si? rozkr?ca?. To by by?o na tyle.

Zapraszam do komentowania!

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Hardtricker - czyli m?j noob char!

Hmm, testowalem ostatnio redbota, w identycznych warunkach(prawie... po co takie eq na roty). Tyle, ze w tym momencie mniejwiecej ktory pokazujesz przerwalem.
Chetnie bym poobserwowal codalej bedziesz robic, wiec mam nadzieje, ze temat nie upadnie.
Udzielasz sie moze na polskim forum redbota?
Napiszesz cos o PRO jak wyjdzie i powiesz co o tym myslisz?
Skrypty robisz wlasne czy bierzesz z neta?

Jestemlegenda

Advanced User
Reaction score
12
Raz tak, a raz tak. Gdy nie ma skryptu na stronie to robi? sw?j. A co do eq to wiem, ale przygotowuj? si? na inne stwory. Nast?pnie b?d? expi? na cyclopach lub dwarfy (ewentualnie +slime). To one b?d? nast?pnym zagro?onym gatunkiem xD. A co do tibiaredbot.pl to nie udzielam si? tam, ale to moja polska kopalnia skrypt?w.

Cytat dnia (tak sobie b?d? zamieszcza?):
Ka?dy wie, ?e dzie? bez bota to istna g?upota.

PS Jasne... Napisz? co? o RedBocie Pro. Byle tylko nie by? p?atny. Tera?niejszy RedBot jest ?atwy w obs?udze a podobno Pro ma by? jak NG (czyli jak Elfbot np.).

Szukam dw?ch porad. A mianowicie: czy op?aca mi si? kupi? demon shielda jak mam medusa shielda i czy op?aca mi si? kupi? jaki? he?m (z tym, ?e na 35 jest crusader helmet quest, a mo?liwe, ?e kto? mi pomo?e). Nowy screen:
scr3f.png

No nareszcie 30 lvl teraz tylko skillowa? do 70/70. Mam 56/53 to wi?c musz? nadrobi?. Miejsc?wki nie podam.

Notka moderatorska:
Po??czone.

Last edited:

Michusjeedem

Active User
Reaction score
3

Kupuj demon shielda, je?eli Ci kto? pomo?e w Crusader Helmet Quest, to poczekaj na to. Jed? dalej z lvlem ;)

Jestemlegenda

Advanced User
Reaction score
12

@up teraz b?d? skillowa? przynajmniej do 60/60 bo s?abo b?d? la?.
Aha i jeszcze jedno. Op?aca mi si? expi? r?cznie na dwarfach (dwarfy, solidery, ewentualnie guard i slime)? Bo tak sobie my?l? i my?l? i nic. Wola?bym zna? zdanie innych.

Nie b?d? narazie wstawia? zdj??, no chyba, ?e pod koniec skilla (70/70).
Chyba zagram w wowa bo mi si? b?dzie nudzi?.
DODAWA? W?ASNE ZDJ?CIA!!!
No przecie? si? nie obra?? :)

Last edited:

diablo241

User
Reaction score
0

?adnie to wygl?da. Skilluj na razie do 70/70 i id? na dwarfy.

Last edited:

PiterRP

Active User
Reaction score
6

No dobry lvl.Tera? skilluj do woli! :D