Jestemlegenda
Advanced User
- Reaction score
- 12
Witam was! Pewnie my?licie, ?e ten temat nadaje si? do kosza, bo zobaczyli?cie m?j "debilski" nick. To nie prawda. Nick jest do dupy, wiem ale nie ma to nic wsp?lnego z dalsz? gr?. No wi?c do rzeczy.
Chcia?bym zaprezentowa? swoj? posta? od 28 lvla. Wtedy w?a?nie nadesz?a mnie kolejna ochota na prezentacje. Kolejna, bo na 8 lvlu chcia?em zacz??, ale screeny mi si? pogubi?y (wiecie jak to jest, bajzel na k??kach). Expie na rotwormach, co si? wydaje dziwne na tym lvlu, ale na 28 lvlu zaczn? boci? na nich.
Wbi?em w?a?nie 28 lvl (SAM, bez bota). Gdy zobaczy?em screena, mia?em po?ow? do nast?pnego. Nie wiem jak to si? sta?o. Oto ?wie?a porcja screen?w:
B?d? dodawa? zdj?cia z czasem. Zapomnia?em doda?: boce redbotem (polecam!).
Mam nadziej?, ?e jak najmniej os?b my?li pesymistycznie o tym temacie.
Temat b?dzie si? rozkr?ca?. To by by?o na tyle.
Zapraszam do komentowania!
Chcia?bym zaprezentowa? swoj? posta? od 28 lvla. Wtedy w?a?nie nadesz?a mnie kolejna ochota na prezentacje. Kolejna, bo na 8 lvlu chcia?em zacz??, ale screeny mi si? pogubi?y (wiecie jak to jest, bajzel na k??kach). Expie na rotwormach, co si? wydaje dziwne na tym lvlu, ale na 28 lvlu zaczn? boci? na nich.
Wbi?em w?a?nie 28 lvl (SAM, bez bota). Gdy zobaczy?em screena, mia?em po?ow? do nast?pnego. Nie wiem jak to si? sta?o. Oto ?wie?a porcja screen?w:
B?d? dodawa? zdj?cia z czasem. Zapomnia?em doda?: boce redbotem (polecam!).
Mam nadziej?, ?e jak najmniej os?b my?li pesymistycznie o tym temacie.
Temat b?dzie si? rozkr?ca?. To by by?o na tyle.
Zapraszam do komentowania!