Bodzio Wielki
Active User
- Reaction score
- 13
Witam was drodzy u?ytkownicy : ) po do?? d?ugiej przerwie odwiedzania owego forum, postanowi?em powr?ci? na nie i zacz?? od przedstawienia mojej posta?i ;p.By owe skriny by?y godne jak i tego forum jaki i was nie b?de dawa? tu ?adnych 30 lvl ;p.
Zaczn? od 1 ss : ) :
Na ungrezza zwastowa?em 150mp i 32ghp bo m?j przyjaciel ed troche zaspa? ;p.
INQ Qest:
Po wielu trudach wreszcie mi si? uda?o wybra? na INQ qest ;p.Na tym ss dopiero zaczynamy : ).
Na tym SS s? dwa jak bardzo gro?ne bossy : ).Nie robi?y nam ?adnych niespodzianek i tak jak si? szybko pojawi?y tak znik?y ;p.
I tutaj ju? by?o gro?nie.... Gustavo prawie odlecia? do temple gdyby nie konnie kt?ry go siocha? dosta? za 2,1k hp ;d,
Wreszcie!!! po 4h qestu uda?o nam si? go wykona? jak wida? op?aca?o si? : ).
A tu aktualny adv z wczoraj : ).
Postaram si? jak najcz??ciej dawa? ss na forum co 3-4 dni ze wzgl?du ?e mam szko?e i przewaznie jestem w niej do 16 :/.Wi?c zapraszam do kom?towania : )!.
Pozdrawiam,
Bodzio Wielki
Zaczn? od 1 ss : ) :

Na ungrezza zwastowa?em 150mp i 32ghp bo m?j przyjaciel ed troche zaspa? ;p.
INQ Qest:
Po wielu trudach wreszcie mi si? uda?o wybra? na INQ qest ;p.Na tym ss dopiero zaczynamy : ).

Na tym SS s? dwa jak bardzo gro?ne bossy : ).Nie robi?y nam ?adnych niespodzianek i tak jak si? szybko pojawi?y tak znik?y ;p.

I tutaj ju? by?o gro?nie.... Gustavo prawie odlecia? do temple gdyby nie konnie kt?ry go siocha? dosta? za 2,1k hp ;d,

Wreszcie!!! po 4h qestu uda?o nam si? go wykona? jak wida? op?aca?o si? : ).

A tu aktualny adv z wczoraj : ).

Postaram si? jak najcz??ciej dawa? ss na forum co 3-4 dni ze wzgl?du ?e mam szko?e i przewaznie jestem w niej do 16 :/.Wi?c zapraszam do kom?towania : )!.
Pozdrawiam,
Bodzio Wielki
Last edited: