PunisherMapper
Advanced User
- Liczba reakcji
- 7
Witam! Chcia?bym Wam przedstawi? pocz?tek mojego Heroes City co znaczy oczywi?cie Miasto Bohater?w. Jak na razie jest tylko Temple ale ju? jutro wstawi? nowe screeny. Robi? to miasto pod cz?ste najazdy poniewa? staram si? trzyma? fabu?? (Przedstawiam na ss) Z g?ry m?wi? ?e jest to moja pierwsza praca. Ca?kowite miasto pownienem sko?czy? w ci?gu tygodnia. Je?eli si? spodoba Wystawie na download, gdy? ja nie potrafi? zrobi? otsa(mog? sam gra? inni nie) ale to nie o to chodzi w tym temacie. A wi?c prosz? o dobre oceny jednak?e prosze o ostr? krytyk? 
P.S Grafika mo?e si? wydawa? troch? bajeczna, poniewa? moim zdaniem gra kolor?w daje du?o do my?lenia w rpg.
To oczywi?cie Temple.
Z opisem na znaku
Prosz? podawa? r?wnie? propozycje co do tego co m?g?bym tutaj umie?ci?,zamie?ci? lub mo?e usun??. Licz? na wypowiedzi profesjonalist?w, ale dzi?kuj? wszystkim
Pozdrawiam! PunisherMapper
@Edit
To jest dopiero poczatek pracy: otoczenie bym dorobi? o to si? nie martw,Temple wzorowane na Thais chocia? troche zbyt kolorowe, okr?g?ego temple nie zrobie -.- bo by ?miesznie wygl?da?o. Jest to miasto Bohater?w a temple mia?o pokazywa? ?wietno?? tego miasta.Po namysl? jednak doszed?em do wniosku ?e przesadzi?em. Jutro Zaczn? od nowa. Spr?buj? Ci? zadowoli?
.
No to nowe fotki, mam nadzieje ?e si? poprawi?em...Jednak nadal mi czego? brakuje w tym temple... Mo?e jaka? propozycja?
A tutaj m?j pierwszy statek. Tylko nie wiem jak go sko?czy? ;/
Prosz? komentowa?.

P.S Grafika mo?e si? wydawa? troch? bajeczna, poniewa? moim zdaniem gra kolor?w daje du?o do my?lenia w rpg.

To oczywi?cie Temple.

Z opisem na znaku

Prosz? podawa? r?wnie? propozycje co do tego co m?g?bym tutaj umie?ci?,zamie?ci? lub mo?e usun??. Licz? na wypowiedzi profesjonalist?w, ale dzi?kuj? wszystkim

Pozdrawiam! PunisherMapper
@Edit
To jest dopiero poczatek pracy: otoczenie bym dorobi? o to si? nie martw,Temple wzorowane na Thais chocia? troche zbyt kolorowe, okr?g?ego temple nie zrobie -.- bo by ?miesznie wygl?da?o. Jest to miasto Bohater?w a temple mia?o pokazywa? ?wietno?? tego miasta.Po namysl? jednak doszed?em do wniosku ?e przesadzi?em. Jutro Zaczn? od nowa. Spr?buj? Ci? zadowoli?

No to nowe fotki, mam nadzieje ?e si? poprawi?em...Jednak nadal mi czego? brakuje w tym temple... Mo?e jaka? propozycja?

A tutaj m?j pierwszy statek. Tylko nie wiem jak go sko?czy? ;/

Prosz? komentowa?.