• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Hisoria pewnego ninja cz.1

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
14 lipca 505 roku Waleczny Lew Adam, kt?ry mia? 206 lvl i Selenia Tiger,kt?ra mia?a 162lvl
pobrali si? w ?wi?tyniy Venore.Adam by? magiem a Selenia paladynem.Mieli dwoje dzieci,
Pierwsze urodzi?o si? 22 pa?dziernika 511 roku nazywa?o si? Angel David Lizard.Drugie
urodzi?o si? 1 grudnia 515 roku nazywa?o si? Devil Damian Lizard.Niestety 2 lata p?zniej
Ojciec i matka zostali zabici przez kr?la Demon?w by? to rok 517. Dw?ch braci musia?o
si? samo wychowywa?.W roku 525 kiedy David mia? ju? 14 lat m?g? odej?? z domu i nabija?
level jednak niewiadomo co si? z nim sta?o nagle zagin??. Wi?c Damian zosta? sam.
(teraz zaczyna si? historia o kt?rej opowiada bohater Devil Damian Lizard). By? rok
529 wychodz? sam z domu.Boje si?. Mam bardzo s?aby ekwipunek. id? walczy? ze szczurami
nabijam tam 4 lvl i ide sobie kupi? speary b?de paladynem jak mama. id? na wi?ksze
expowisko na trolle i orci nabijam tam 8 lvl. Wychodz? na maina z viking helmetem
paroma spearami cooper shieldem studdded legsami studded armorem i leather bootsami.
Mieszkam w carlin na wej?ciu odrazu pr?buj? mie zabi?, jednak uciekam po chwili wydaje
mi si?, ?e widz? mojego brata i m?wi?.
-To chyba on!
Okaza?o si? jednak ?e to nie on tylko PK zacz??em ucieka?, rzuca? we mnie czarami
mia? 20lvl by? druidem. Wielkim szcz??ciem jeden kole? pom?g? mi mia? 12 lvl by?
knightem.Wi? zacz??em z nim gada? nie wiedzia?em jak si? nazywa. Zamieszka?em z nim w
jego malutkim domku.Da? mi troch? rzeczy.Pewnej nocy u niego w domu...

To be Continued

//Prefiks dodany

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Historia pewnego ninja cz.2

Historia pewnego ninja cz.2

Pewnej nocy u niego w domku, kiedy ju? spali?my przyszli do niego z?odzieje i zabrali jego
cenne rzeczy np.2k lub plate legsy. Rano wstali?my o godz. 9:00 m?j przyjaciel zauwa?y?
?e nie ma jego rzeczy i zadzwoni? po stra? tibijsk?. Zacz?li poszukiwa? i wreszcei kolega
mi si? przedstwi? nazywa? si? Arek, Arek pogromca dragon?w. O 11:00 wyszli?my poexpic
na zombiaki Arek blokowa? a ja nawala?em. Razem zdoby?em 2k i nabi?em 11lvl, a arek mia?
ju? 13lvl. Za te pieni?dze kupi?em plate seta steel helmet, nowe czary, odrazu r??czk?
smoczego oddechu i uda?o mi si? jeszcze kupi? Beholder shield bo Arek po?yczy? mi troch?
kasy. Nast?pnie Arek poszed? sam szuka? z?odzieji a potem poskillowa? ja posz?em sobie
do resteuracji. Kiedy zjad?em obiad skillowa?em Mlvl. P??niej pomy?la?em, ?e sobie
p?jde sam expic, zeby wiecej zarobic i zeby wiecej expa dostawac, poszlem do AMAZON CAMP.
Zabi?em pare amazonek i valkryi, jednak witch?w jeszcze za wczesnie zabijac. Kiedy ju?
chcia?em wracac otworzylem jedna valkryjke wypad?a od niej plate armor ucieszylem sie
i wracalem do dp sprzedac armor.Po drodz? spotkalem czlowieczka z red skullem mowil cos
do mnie po brazylisjku"chyba", balem sie go stalem nie ruchomo mial 120 lvl.Nagle wyciagnal
kusze i...

To Be Continued

Fajnie si? zaczyna.... zabieram sie za czytanie 2 cz??ci :D.

Fajnie sie akcja rozwija ale nie r?b takiego kr?kiego, pisz wi?cej jak ju? PLX! :] Pozdro!.

//Posty po??czone

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Je?eli piszesz opowiadanie staraj si? nie pisa? wsp??czesnym j?zykiem ; ) typu " elo ", " ziom ", " kasa " ;-)

Og?lnie mo?e by? ; )

Ostatnia edycja:
Historia pewnego ninja cz.3

Historia pewnego ninja cz.3

wtedy koles wyciagn?? kusze i ja ucieka?em do depo wtedy dwoje ludzo mnie bloczy?o . Po chwili znalazlem sie w depo bo uratowa? mnie jonh zapa?ka z 126 levelem . By? bardzo mily i da? mi troche kasy . Expi?em z nim na orcach bo mi je blokowa? a ja walilem .gdy zbliza? sie wieczor poszed?em do depo . Po drodze spotka?em Arka i poszlismy do domu . Dalem mu troszke jedzonka bo mowi? ze nie ma many .nasta? wieczor gdy do naszego domu przysz?a stra? tibijska. Powiedzieli ze odnalezli zlodzieji ktorzy nam ukradli itemki . Mowili dalej ze ciezko bylo ich zabic ale po dlugim polowaniu na nich wkoncu odzyskali skradzione itemki . podziekowalismy i dalismy im po 50 gepeskow . Nazajutrz wyszlismy poexpi? na rotach i dwarfach bylo bardzo fajnie bo nabi?em 13 poziom a Arek 16 i mi troszke pomaga? w zabijaniu soldierow . po obiadku poszlismy na guarda ale tam expi? koles z 45 levelemi wszystko nam nabija?.postanowilismy isc na cyclopy i jak mowilismy tak zrobilismy i w koncu znalezlismy sie na cyclopach , musilismy ucieka? bo goni?y nas drony. Wieczorem posz?em nabijac m lvl . nabi?em 13 i wali?em juz ca?kiem ladne hity . Potem chcia?em isc do domu gdy ............

Dzi?kuj? Devil Damian Lizard, ?e pos?ucha?e? mojej rady ;)

Pozdrawiam,
Wawus

Takie opowiadanie, to sobie kolegom na przerwie mo?esz opowiada?.
Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry