• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Historia pewnego ninja cz.4

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
Spotka?em brata ktory przenios? sie do " Gildii Z?a" .Pwiedzia? ze jak Mu nie zap?ace to mnie zabije. Zapyta?em go dlaczego przenios? sie na strone z?a a On powiedzia? ze nigdy nie by?em dla niego bratem .Bardzo mnie to zdenerwowa?o i poszed?em pekowa? z Arkiem.Nie mia?em du?o many ale zdo?a?em zabic kolesia z 8 levelem , mia? marne rzeczy ale duzo kasy wiec kupi?em sobie noble armor . Gdy po raz kolejny spotka?em brata ktory chodzi? sobie z typkami z gildii z?a. Juz pod wieczor nie by?o zadnych potworkow wiec poszed?em na ghoule gdzie nabi?em 17 poziom i kupi?em nowy czar . Nastepnego dnia tez poszed?em na ghoule i zarobi?em duzo kasy prawie 2 k . Duzo kasy musia?em odda? Arkowi bo wczesniej pozycz?em od niego kase . Gdzy wraca?em do depo w Thais spotka?em brata i zapyta?em go jeszcze raz dlaczego postanowi? byc z?y a wtedy On wyciagn?? bia?a czache i zacz?? mnie nawa?ac . Wali? mi hity po 60 bo jest knightem i sta?em blisko niego . Gdy juz myslalem ze ze mnie zabije wtedy podszed? jakis koles i zrani? mojego brata a on sie przestaraszy? i uciek? do depo a ja do domu i tak zakonczy? sie moj kolejny dzien.

//Prefiks dodany

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobra - bez sensu jest zak?ada? NOWE tematy dla 10 linijkowego tekstu...
Nast?pnym razem nazwij temat "Historia pewnego ninja - Ci?g Dalszy ".
Tam zamieszczaj reszt? swoich prac :)

@Down

Tak ;)

Ostatnia edycja:
Ten jak i tw?j poprzedni temat, zostaje zamkni?ty.
Mieszasz style, nie dbasz o estetyk? i interpunkcj?, po prostu dno.

Status
Zamknięty.
Do góry