Odp: [hit] promocyjne gift code ostanie 58 sztuk
Ja pierdole, ja to ciagle nie wieze, ze tylu debili jest ktorzy w to wierza i wysylaja smsy i placa potem przez pol roku po 10zl w kazdym tygodniu... Ci ktorzy to robia zarabiaja na tym niemale pieniadze, a ja ile razy widze idiotow ktorzy to udostepniaja, znow sie dziwie, ze sie trafil jakis pajac... i kolejny, i kolejny...
Wygralem pudlo pelne ajfonow 6, 10 konsol plej stejszyn 5, iksboksa two i 100 tys zl! Wystarczy wejsc na ta strone i kazdy wygrywa!
Ps. Tak w ogole to tylko trzeba wyslac smsa ktory nas bedzie kosztowac jakies 4/7/11/30 zl i wtedy mamy 1 szanse brac udzial w losowaniu, poza tym zapisujemy sie na subskrypcje gdzie dostajemy smsa 5x w tygodniu i kazdy kosztuje 4zl! To przeciez i tak wszystko za darmo, a te oplaty to tez przeciez sa za darmo! Nic nie musimy placic, za to, zebysmy mogli placic! A i tak nie wygramy, chociaz wygrywa kazdy!
Pss. Zeby zwiekszyc swoje szanse na wygranie skocz z 6 pietra o polnocy, wtedy masz juz az 0.00000001% szans na wygranie! A nawet jak juz wygrasz, to i tak nie dostaniesz nagrody! Bo wygrywaja zawsze podstawieni przez nas ludzie ktorzy dostaja kilka % z tego co zarobilismy, zeby napisali, ze dostali nagrode!
A a jeszcze tutaj: [link do jakiejs chujowe stronki zliczajacej wyswietlenia] mozesz zobaczyc [wstaw imie/nazwisko jakiejs gwiazdy holi?udu] nago! Wejdz teraz kliknij zobacz jakie super zdjecia! A jeszcze masz szanse wtedy wygrac 100 tys i mercedesa! Wystarczy wyslac darmowego smsa za 30 zl i uderzyc glowa w sciane! 100% "szans na wygranie".
Szans na wygranie - "w naszym konkursie szansa na wygranie okresla 1 los w naszej super zajebaszczej loterii, czyli 100% szans na wygranie to tak na prawde 1 los w loterii w ktorej bierze udzial 10000 osob. Ale i tak nawet jak wygrasz, to nie wygrasz, bo tak jak w naszej poprzedniej loterii wygrywa podstawiona osoba! Oddaj nam cala swoja kase juz teraz! Przeciez to tkaie proste jak wyslanie darmowego smsa!"