• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

hmmm.... Tibia 3D ?

Status
Zamknięty.
Odp: hmmm.... Tibia 3D ?

A ja zadam ci inne pytanie.
Czy lubisz Metina?
Jak dla mnie jest to tibia tylko w 3d. Masz odpowied?.
Grafika 2d ma swoje plusy jednak cipsoft zu?y? te plusy nieudolnie i bez sensu

Osobi?cie ? Nie zagra?bym za ?adne skarby. =P ... Masz tu kilka powod?w:
1.Tibia ma sw?j magiczny klimat, akurat w 2D.
2.Tibia wygl?da?aby jak Metin... a on jest nudny (wg. mnie) ^^.
3.Wszystko by?o by popsute, a my?l? ?e gra?o by bardzo ma?o ogarni?tych graczy, zosta?y by jakie? ?mieszne dzieci, kt?ry pisz? "plx plate armor <thais no travel>".

Wystarczy ? Jak nie to poszukaj wi?cej takich argument?w, jest ich sporo.

Wasz,
Fujin.

Moim zdaniem nigdy nie powstanie tibia 3d, poniewaz CipSoft straci 3/4 graczy.
Metina niecierpie.

Wyobra?asz sobie tibi? 3D ??? Przecie? to by?o w og?le co innego. Na pytanie czy bym gra? odpowiadam nie wiem.

^^
Co do tematu to troch? ?al za?o?yciela ;d

Omawiane setki razy, tibia nie b?dzie 3D, po?owa graczy przesta?aby gra?, do tego tibia straci?aby klimat.

Wed?ug mnie Tibia 3D wygl?da?aby do dupy, nie widz? sensu aby takowa powstawa?a. ; x

Ja bym ch?tnie zagra?, wy nie bo wy nie posiadacie czego? takiego jak wizja...Wyobra?cie sobie yalahar w 3D, thais, carlin-ja to sobie wyobra?am i wr?cz nie m?g?bym si? doczeka? je?li by napisali, ?e na podstawie mapy 2D tibii b?dzie robione 3D.

Wiadomo b?dzie wiele minus?w bo jednak tibia ma sw?j klimat, ale w 2D i mam te? nadziej?, ?e tak pozostanie. Gdyby powsta?a osobna wersja tibii, ale pod 3D zagra?bym. Czemu uwa?acie, ?e by?yby to jak metin? Mo?e wiele by si? nie zmieni?o poza grafik?, ale jak wspomnia?em jeste?cie bez wyobra?ni.

YouTube - Tibia 3d [Rookgard]
YouTube - Tibia In 3D
YouTube - CS - ROOKGARD
Tak sobie to niekt?rzy wyobra?aj? :rolleyes:

Jako, i? nudzi mi si? jak diabli, postanowi?am wykaza? plusy i minusy tibi 2D i 3D.S? to moje osobiste wyobra?enia i przypuszczenia, wi?c nie plujcie si?.

TIBIA 2D:
Plusy:
+Niepowtarzalny klimat, kt?ry utrzymuje si? od pocz?tku tej gry i jest co jaki? czas uaktualniany;
+Przejrzysto?? i jasno?? w obs?udze, ?atwo?? sterowania;
+Szerokie pole widzenia;
+Ma?a pojemno?? programu.

Minusy:
-Przestarza?a, jak na nasze czasy, grafika;
-Ograniczone mo?liwo?ci, min. brak mo?liwo?ci skakania;
-Brak oprawy d?wi?kowej i odg?os?w otoczenia.

TIBIA 3D (wdg. mnie):
Plusy:
+?liczna grafika tr?jwymiarowa;
+Szeroki wachlarz mo?liwo?ci;
+Oprawa d?wi?kowa;

Minusy:
-Du?a pojemno?? programu;
-Kiepskie pole widzenia, mo?na zaj?? ci? od ty?u;
-Trudno?? w sterowaniu, a poza tym trzeba si? b?dzie przestawia? z 2D na 3D.

Tibia 3D by?aby dobrym rozwi?zaniem, jednak pozostan? na 2D. D?wi?k nie gra dla mnie takiej roli, jak ten klimat i ?atwo?? obs?ugi. Gdyby zrobiono tibi? 3D zapewne sprawdzi?abym, co to jest, ale nie przestawia?abym si?.
Pozdro

W ?yciu! 3d to grafika, rozgl?danie si? dooko?a. Tyle z dobra.

A minusy ? brak run! nie wiadomo sk?d ci? kto? ciska z sd, koniec tego klimatu 2D.
I co by nie by?o Cipsoft nigdy by tego nie zrobi? bo wiadomo ?e 70% + wy odesz?a, teraz odchodz? za updaty a co m?wi? zmiana wygl?du rozgrywki..

Luuuuudzie!
Kolejny temat o tibii 3D? Od kiedy zosta?am moderatorem zamkn??am ju? trzy takie tematy. Ile razy mo?na si? wypowiada? na jedno i to samo pytanie? -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry