HM Realovsky
Senior User
Odp: [HONERA] Wszyscy z Honery!! Enjoy.
@
Maksymalnie mia?em po 70k/h na premium. Ma?o, aczkolwiek staram si? nie wastowa? za bardzo wi?c uciekam itd. Biega pe?no bot?w po 120+ lvle i nie zawsze znajdziesz draga. Po za tym, nie expie ca?y czas, bo tutaj co? zobacz? na stronk?, tutaj ss'a do painta wstawi? i minutki uciekaj?. A najlepsze jest to, ?e zasypuj? botom loota buteleczkami i zbieram hajsik. Dlatego mam ledwo 70k/h.
Zaraz id? na ma?py z gfb na ph to si? zobaczy jak tam exp b?dzie lecia?.
---Aktualizacja---
Awans na 31 lvl.
Tak jak m?wi?em. By?em na ma?pkach w port hope.
Nie spodziewa?em si?, ?e wbicie lvla, zajmie mi tak kr?tko.
Mia?em 90k/h w max 15 minut expienia. Jestem niemal, ?e pewny 100k/h to jest nic ! Spokojnie wyci?gn??bym, lecz jest ogromne waste. Zwastowa?em 140 gfb w oko?o 10-15 minut, poczym wbi?em lvl.
Poziom wchodzi bardzo szybko. Bior? z 5 kongr, 10 sibang?w i jazda !
Jak wchodzi combo to ponad 2k expa na raz. (3 smoki), kt?re zabijam w 10 sekund.
1cc waste - 15 minut - zwr?ci?o si? 2k w goldzie, ape fur + inny syf.
Na -1 expi?em tylko, poniewa? na powierzchni 2x 90 lvle knighty boci?y. Jestem naprawd? zadowolony ! Nie jest to tani interes.
Dzisiaj jeszcze wrzuc? fotki, ale p?ki co, jad? na miasto ! Pozdrawiam
@
Maksymalnie mia?em po 70k/h na premium. Ma?o, aczkolwiek staram si? nie wastowa? za bardzo wi?c uciekam itd. Biega pe?no bot?w po 120+ lvle i nie zawsze znajdziesz draga. Po za tym, nie expie ca?y czas, bo tutaj co? zobacz? na stronk?, tutaj ss'a do painta wstawi? i minutki uciekaj?. A najlepsze jest to, ?e zasypuj? botom loota buteleczkami i zbieram hajsik. Dlatego mam ledwo 70k/h.
Zaraz id? na ma?py z gfb na ph to si? zobaczy jak tam exp b?dzie lecia?.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
---Aktualizacja---
Awans na 31 lvl.
Tak jak m?wi?em. By?em na ma?pkach w port hope.
Nie spodziewa?em si?, ?e wbicie lvla, zajmie mi tak kr?tko.
Mia?em 90k/h w max 15 minut expienia. Jestem niemal, ?e pewny 100k/h to jest nic ! Spokojnie wyci?gn??bym, lecz jest ogromne waste. Zwastowa?em 140 gfb w oko?o 10-15 minut, poczym wbi?em lvl.
Poziom wchodzi bardzo szybko. Bior? z 5 kongr, 10 sibang?w i jazda !
Jak wchodzi combo to ponad 2k expa na raz. (3 smoki), kt?re zabijam w 10 sekund.
1cc waste - 15 minut - zwr?ci?o si? 2k w goldzie, ape fur + inny syf.
Na -1 expi?em tylko, poniewa? na powierzchni 2x 90 lvle knighty boci?y. Jestem naprawd? zadowolony ! Nie jest to tani interes.
Zaloguj or Rejestracja
Dzisiaj jeszcze wrzuc? fotki, ale p?ki co, jad? na miasto ! Pozdrawiam