• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Hot] Kozak Layout :>

Status
Zamknięty.

Simon Here

Senior User
Witam wszystkich serdecznie, dzisiaj mam wam do zaoferowania, kompletnie za darmo ciekawy layout kt?ry przyda si? nie jednej osobie :) ( Przyda? si?, daj reputa ) :wink:

Enjoy :

fuxxxpng_whnrrep.png

ffsfpng_whnrreh.png

DOWNLOAD​

Our partners and their custom servers:

Odp: [Hot] Kozak Layout :>

Przepraszam ?e nie poda?em wersji G?siora, jest to G?sior z 2012 roku dok?adnie pod rev'a 3884 :)

---------- Tre?? dodana o 22:00 ----------

Fajnie tylko ze u mnie tak wyglada

Nie mam poj?cia dlaczego, mo?e r??nica wielko?ci podanych liter w nazwie layoutu lub co? innego, podaj jeszcze swoj? wersj? gesiora

Przepraszam ?e nie poda?em wersji G?siora, jest to G?sior z 2012 roku dok?adnie pod rev'a 3884 :)

---------- Tre?? dodana o 22:00 ----------

Nie mam poj?cia dlaczego, mo?e r??nica wielko?ci podanych liter w nazwie layoutu lub co? innego, podaj jeszcze swoj? wersj? gesiora

Version 1.0.3 for TFS 0.4 revision 3703+

Version 1.0.3 for TFS 0.4 revision 3703+

sprawd? czy nazwa w var/www/layouts/ - - > fuxoria < - - jest dobrze napisana, ma by? z ma?ych wszystko to samo w config :P

---------- Tre?? dodana o 00:12 ----------

raz mia?em to samo co ty ale sprawdzaj?c wielko?? liter jednocze?nie poprawiaj?c je zadzia?a?o :)

KURWA to moj layout pisalem go sam. FuXoRia.pl bedzie tez sluzyl do prijektu FuXoRia.net pisany byl do FuXoRia.net ale wukozystany tez do FuXoRia.pl jakim prawem zajebales i opublikowales mi mojego acc makera jebany trejdzie ? usunac to kurwa !

KURWA to moj layout pisalem go sam. FuXoRia.pl bedzie tez sluzyl do prijektu FuXoRia.net pisany byl do FuXoRia.net ale wukozystany tez do FuXoRia.pl jakim prawem zajebales i opublikowales mi mojego acc makera jebany trejdzie ? usunac to kurwa !

Uwa?aj na s?owa kolego :) Nigdzie nie jest napisane ?e jest tw?j to po 1, po 2
10816252_826981624030794_1265440280_n.jpg
zdenerwujesz mnie to pozbawi? ci? zawarto?ci twojego vpsa n?dznego i tych ?miesznych skrypt?w :)

X.D niewiedzialem z kim gadam :] niebylo sytuacji ;D a tak na boku ladny ten layout ze az go opublikowales ?

Wiesz, ?e za wrzucanie shelli do layout?w/skrypt?w na forum jest perm za destruktywne ;/

Odp: [Hot] Kozak Layout :&amp;gt;

Odp: [Hot] Kozak Layout :&amp;gt;

no to ladny z ciebie haker, prawie jak bonzo ;D w tym folderze na pulpicie masz loica i pozbawiasz nim ludzi vpsow?

Loica jedynie to ty mo?esz mie? a przyznawa? sie do niczego nie musze :) Usun??em download wi?c prosz? o zamkni?cie tematu i nie wnika? co jest w moim folderze ;>

---------- Tre?? dodana o 09:46 ----------

A Ciamciaj, my?l? ?e ty nie mo?esz nie wiedzie? wi?c daj? ci kr?tkie wyt?umaczenie :)

Pow?oka, to dost?p do systemu poprzez wiersz polece?. Pow?ok? w Windows jest cmd.exe, kt?re ma do?? silny j?zyk interpretowalny, mocniejszy ni? ten znany z DOSowych plik?w .bat.

---------- Tre?? dodana o 09:47 ----------

a jeszcze co? bo moze nie zrozumiales : pozwala to d?uba? w bebechach tego co w hostingu siedzi, bez dziwnych sztuczek z FTP, etc.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom