Wiesz patrz?c na temat my?la?em ?e jeste? modelka ; o jednak nie. xDD
Co do prac, to kurcze nie za fajnie, w sumie jedynka przypomina to co mia?e? zrobi?, ale te? nie za bardzo, a te 2 to nawet nie wiem co to jest, jedna to czerwone jajo a drugie nie wiem nie da si? opisa?, postaraj si? na nast?pny raz.
S?abe prace, nie widz? tu ?adnego cieniowania, no i lineart te? nie za dobry, widac, ?e brakuje ci pomys??w.
A i jeszcze co?, bardzo wa?nego - nie zapisuj prac w formacie JPG, tylko PNG, bo JPG psuje jakosc.
S?aby lineart, cieniowanie. Popracuj troch? nad konturami, bo na takie co? si? patrze? nie da ;p A tak przy okazji dodawaj rysunki na r??owym tle i zapisuj w formatach BMP oraz PNG.
A co do prac, to nawet jak na pierwszy raz nie sa zbyt dobre, chociaz nie sa tez fatalne... Przeczytaj pare poradnikow i moze cos z tego kiedys wyjdzie, bo jak narazie to cieniowanie u ciebie lezy... Line-art tez jest kiepski.
Najlepiej probuj sie wzorowac na prawdziwych mieczach i ucz sie od najlepszych - Naprzyklad od Krisa. Wyszukaj sobie jakis miecz w Google probuj go natysowac. Ale najpierw, tak jak mowilem - przeczytaj pare poradnikow. Tak jak napisal Born Art - trening czyni mistrza.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale jestem w szkole, a tu
jest angielski system i angielska klawiatura...
YY, nie jest to masakra, jednak?e mog?o by by? lepiej ch?opie. Moja ocena to 4/10 wi?c si? nie za?amuj, bo nie jest tak ?le. Gratuluj? Ci chocia?by za to, ?e nie ba?e? si? wrzuci? ich na forum.
A co do Ciebie Retard czekam na twoje dalsze prace !!
niema co tu m?wi? najpierw miej jakie? pomys?y po?wicz lineart i cieniowanie wtedy ?wicz i zapisuj gdzie indziej b?dzie owiele lepiej m?wie ci !!! o i t?o ma dziwny kolor!!!
Nie rozumiem po co odkopali?cie stary temat. Ju? dawno nie zajmuj? si? PA. Tak naprawd? nigdy si? tym nie zajmowa?em na powa?nie. Prosz? o zamkni?cie tematu na dobre.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.