• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

I wanna be perfect

Status
Zamknięty.

Grzonas

Senior User
Liczba reakcji
42
Pierwsze pixelarty

Klasyczny mieczyk
beztytuunbt.jpg

Shield of Lava
beztytuu2x.jpg

Mia? by? top?r :P
beztytuu3l.jpg

Odp: I wanna be perfect

Wiesz patrz?c na temat my?la?em ?e jeste? modelka ; o jednak nie. xDD

Co do prac, to kurcze nie za fajnie, w sumie jedynka przypomina to co mia?e? zrobi?, ale te? nie za bardzo, a te 2 to nawet nie wiem co to jest, jedna to czerwone jajo a drugie nie wiem nie da si? opisa?, postaraj si? na nast?pny raz.

S?abe prace, nie widz? tu ?adnego cieniowania, no i lineart te? nie za dobry, widac, ?e brakuje ci pomys??w.
A i jeszcze co?, bardzo wa?nego - nie zapisuj prac w formacie JPG, tylko PNG, bo JPG psuje jakosc.

Powodzenia.

S?aby lineart, cieniowanie. Popracuj troch? nad konturami, bo na takie co? si? patrze? nie da ;p A tak przy okazji dodawaj rysunki na r??owym tle i zapisuj w formatach BMP oraz PNG.

na poczatku myslalem ,ze ten topor to byla jakas miotla :DD

popracuj troche nad cieniowaniem bo slabo wyglada... i zapisuj w formacie png ;]

1 nawet nawet, tylko troszke wi?kszy by musia? by?, fajne to bo to czerwone co? ma
2 yyy wygl?da jak kupa
3 oooo motylek ;D

og?lna ocena to 3/10 ale wk?cu to trening czyni mistrza ;D

(...)2 yyy wygl?da jak kupa(...)
Radze isc do lekarze, jesli masz taka kupe...

A co do prac, to nawet jak na pierwszy raz nie sa zbyt dobre, chociaz nie sa tez fatalne... Przeczytaj pare poradnikow i moze cos z tego kiedys wyjdzie, bo jak narazie to cieniowanie u ciebie lezy... Line-art tez jest kiepski.
Najlepiej probuj sie wzorowac na prawdziwych mieczach i ucz sie od najlepszych - Naprzyklad od Krisa. Wyszukaj sobie jakis miecz w Google probuj go natysowac. Ale najpierw, tak jak mowilem - przeczytaj pare poradnikow. Tak jak napisal Born Art - trening czyni mistrza.

Przepraszam za brak polskich znakow, ale jestem w szkole, a tu
jest angielski system i angielska klawiatura...
Pozdrawiam,
Retard.

Ostatnia edycja:

YY, nie jest to masakra, jednak?e mog?o by by? lepiej ch?opie. Moja ocena to 4/10 wi?c si? nie za?amuj, bo nie jest tak ?le. Gratuluj? Ci chocia?by za to, ?e nie ba?e? si? wrzuci? ich na forum.

A co do Ciebie Retard czekam na twoje dalsze prace !!

niema co tu m?wi? najpierw miej jakie? pomys?y po?wicz lineart i cieniowanie wtedy ?wicz i zapisuj gdzie indziej b?dzie owiele lepiej m?wie ci !!! o i t?o ma dziwny kolor!!!

Nie rozumiem po co odkopali?cie stary temat. Ju? dawno nie zajmuj? si? PA. Tak naprawd? nigdy si? tym nie zajmowa?em na powa?nie. Prosz? o zamkni?cie tematu na dobre.

Status
Zamknięty.
Do góry