What's new

-Windows XP instalacja windowsa

Status
Not open for further replies.

holm

User
Reaction score
0
witajcie ;) chcialbym zainstalowac windowsa ale jestem zielony (wczesniej nie mialem takiej potrzeby instalacji i sie tym nie interesowalem) lecz teraz musze to zrobic i nie wiem jak... kolega poleca mi windows black 8.2 i trzeba sciagnac sterowniki do kompa ;( sciagnalem program everest i nie wiem ktore informacje sa potrzebne. ogolnie to nic nie wiem wiec prosze o wytlumaczenie bo pierw trzeba sciagnac sterowniki

holm

User
Reaction score
0
Odp: instalacja windowsa

malo pomogles stary... szukalem tego ale nie umiem znalezc sterownikow

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

LOL, sterowniki naj?atwiejsze co mo?e by? XD

holm

User
Reaction score
0

jak taki kozak jestes to pomoz... piszesz glupoty nabijaczu postow a nic nie pomagasz masz reporta

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

Najlepiej kup jaki? system w sklepie(komputerowym lub internetowym) i w??cz automatyczne aktualizacje, reszta zrobi si? za ciebie - mam legalny windows 7 home i rzadko si? zdarza ?ebym musia? sam szuka? sterownik?w.
A? takie drogie nie s? - xp proffessional teraz od 150 z? kupisz, windows 7 home nawet od 100

holm

User
Reaction score
0

Najlepiej kup jaki? system w sklepie(komputerowym lub internetowym) i w??cz automatyczne aktualizacje, reszta zrobi si? za ciebie - mam legalny windows 7 home i rzadko si? zdarza ?ebym musia? sam szuka? sterownik?w.
A? takie drogie nie s? - xp proffessional teraz od 150 z? kupisz, windows 7 home nawet od 100

szkoda mi kasy bo mam inne wydatki aktualnie. wiec pomoze ktos ogarnac sterowniki? z instalacja jakos dam rade

---------- Tre?? dodana o 18:00 ----------

ten tego... szukam tych sterownikow bez skutku kto pomoze

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Je?eli pobra?e? program 'Everest' to wyka? odrobin? inicjatywy i poczytaj co tam pisze. Program jest po Polsku. Wszystko jest pogrupowane, s? podane nazwy producent?w, modeli poszczeg?lnych podzespo??w. ?adnym problemem nie jest wej?cie na stron? producenta danego podzespo?u i pobranie wybranego sterownika.
Nie pobieraj ?adnych g?wien typu 'Windows Black 8.2'. Tego typu edycja systemu b?dzie mia?a zapewne zbrakowane biblioteki oraz inne pierdo?y. Je?eli chcesz ju? XP to pobierz klasycznego Windows XP Professional SP3. Pami?taj, ?e cukierkowe g?wno typu 'Windows Black' b?dzie wpierda**?o troch? ramu.
Je?eli jeste? ju? naprawd? takim leniem to zanie?? komputer do jakiego? serwisu, zap?a? 50 z? i ciesz si? sterownikami.

Status
Not open for further replies.