• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

internet sam sie wylacza

Witam. mam taki problem gdy wlaczam komputer to internet nie dzia?a jak od?a?czam kabel i pod?a?czam ponownie z ty?u komputera to jest internet przez oko?o 30 sekund potem zn?w strony nie dzia?aj? (wczoraj by? lekko oblany kaw? modem "lekko" lecz dzia?a? normalnie a? do dzi?) gdy sprawdzam po??nczenie sieciowe to pisze takie co? gdy internet nie dzia?a po?aczono z zapor? teraz siedz? i ci?gle od?a?czam i pod?a?czam internet aby napisa? posta prosz? o szybk? odpowiedz B?agam to wa?ne :/

Our partners and their custom servers:

Odp: internet sam sie wylacza

wiem ?e za wczesne od?wie?anie tematu i dostane warna ale prosz? pomu?cie musz? mie? neta do rana Plssss!!!! :(!

Nie p?acisz to i masz ; D

A tak na serio, przyczyn? jest pewnie ta kawa kt?ra po czasie zastyg?a i po prostu robi jakie? zwarcie czy co?. Nie jestem w stanie tego Ci opisa?, ale m?g?by? go otworzy?* i zobaczy? czy nie ma jaki? plam po kawie, a konkretnie po cukrze zawartej w niej. (nie musz? Ci m?wi?, ?eby? go od??czy? od pr?du podczas "naprawy"?)

Najlepiej jest jednak wymieni? modem, albo zadzwoni? do swojego hosta ?eby wymieni? modem(u mnie wymieniaj? :))

Pozdrawiam.

*na w?asn? odpowiedzialno??

neta musz? mie? do rana wi?c o dzwonieniu musz? zapomnie? ;/

Edit: gdy klikam na ikone po??czenie sieciowe jak klikam napraw to r?wnie? internet jest przez 30sekund :/ wtf? ;/

Ostatnia edycja:

To mo?e by? wina jakiego? "kabelka", kt?ry ma powi?zanie z twoim internetem. Sprawd? czy wszystkie kabelki s? odpowiednio pod??czone, sprawd? czy nic przy nich nie by?o grzebane; poprawiane. Je?eli jeste? w 100% pewien i? nie jest to wina kabelk?w, to proponuj? Ci ponownie zainstalowa? modem.

Regards,
Xanosta

Je?eli ten problem wyst?puje tylko w tym dniu to win? prawdopodobnie ponosi operator sieci.
Dodam ?e czasami pomaga od??czenie modemu na 20-30 min.

zanim przeczyta?em wasze posty zainstalowa?em na nowo karte sieciow? i to mi pomog?o chodz by?o ci??ko bo jestem w tym zielony ale da?em rade :D mo?na zamkn?? :)

Back
Do góry Bottom