-Tibia 8.60 Isana 860 RPG Real Map

Status
Zamknięty.
Odp: Isana 860 RPG Real Map

Wida? powa?ny ots si? zapowiada,wbije z kumplami na 1oo %
Zapraszam wszystkich ludzi kt?rzy uwielbiaja rl mapki, OTS pierwsza klasa :)

Pozdrawiam Er Te Es

OTS ?adnie si? zapowiada , dobrze dopracowany widac
napewno wbije ze znajomymi... ;)

Serwer zapowiada si? dobrze ... wbijam na niego z moimi kolegami z rla i z gildi? z tego co wiem dobrze dopracowane questy i 0 lagow ! Fajnie bo w sms shopie nie ma jakis pozmy?lanych item?w przez co dzieci wysy?aj? smsy i koksza .. naprawd? polecam tego otsa d?ugi czas by? realizowany a? w ko?cu. gra?em na poprzedniej edycji i tak by?o bardzo dobrze w por?wnaniu z innymi otsami a co dopiero teraz gdy zosta?o wszystko dopracowane SERDECZNIE ZAPRASZAM wbijajcie a nie po?a?ujecie ;)

POZDRAWIAM Karkus ;)]

Ostatnia edycja:

hahaha REKSIO zrobil ots dobe BODZIO tez macal w tym palce ?? h? ???

reksio co z nortaniol mialy byc nagrody i co ??

~Refresh~ Zapraszam do zakladania kont i postaci start juz jutro :)
hahaha REKSIO zrobil ots dobe BODZIO tez macal w tym palce ?? h? ???
Bodzio nie :) a Nortania to przeszlosc i ci co mieli dostac nagrode pieniezna dostali Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ten serv jest zajebisty ostatnio tu gra?em i by?y co chwile eventy.:D
God jest mi?y akceptuje do?o propozyci .
PAMI?TAJCIE SERV BENDZIE STARTOWAL JUTRO O 18 WBIJAC i GRAC

Ostatnia edycja:

Serv Jest Naprawde zajefajny .
Wbijam tam z ekipa i kazdego zapraszam ;]

Te? Tak Mys?? Ten Ots Jest Super ;> A ja tez wbijam tam z kumplami
spoko mapa duzo event?w poprostu idea? .Wbijac .

:O:O
Co ja widze!! Jeden z najlepszych ots?w real mapa startuje!!
Polecam wszystkim serdecznie, na poprzedniej edycji co chwile by? jaki? event.
Takie kluczowe zdania na temat owego serwer (isana.pl)
1.Gm zawsze online,mo?na by?o si? do niego zwr?ci? nawet z najwi?ksz? drobnostk?.
2.Balans profesji no poprostu ideolo .
3.Sms shop idealnie dopasowany do profesji jak i lvl.
4.Tutaj taktyka ma swoj? warto?? a nie tylko masa, tak?e gildie 10 osobe wcale nie musz? przegra? z ekip? 30+ os?b.
5.Gm uwzgl?dnia ka?de propozycje zmian, skargi na forum, wi?c gdy co? nie b?dzie odpowiada? mo?esz odezwa? si? w odpowiednich miejsach,a b?dziesz wyrozumiale potraktowany.
6.Nie denerwowa?o Ciebie to nigdy, jak na jednym expie (powiedzmy dragon lord?w) "ugniata?o si?" pe?no graczy, staraj?c si? zabi? chocia? jednego potworka? Ten ots przewiduje i? tak b?dzie, dlatego aby temu zaradzi? doda? pe?no nowych miast i miejsc gdzie mo?na swobodnie kontynuowa? to co wi?kszo?? tibijczyk?w lubi najbardziej, czyli expienie.
7.S?ysza?e? kiedy? o "Flag Race"? jest to jeden z wielu nowo?ci jakie pojawi?y si? na otsie, s? unikatowe, poniewa? na ?adnym innym serwerze tego nie ma!!!!
8.Wprawia?o Ciebie to w z?o?? jak zacz??e? co? osi?ga? na serwerze, a Hoster bez uprzedzenia go wy??czy?? Tutaj takiego czego? nie b?dzie ,o czym m?wi dana notka na stronie ots'a :Restarts? Server has started on 1.07.2011! There will be NO RESTARTS on Isana World.
9.Hosting jest postawiony na bardzo dobrym dedyku, co powoduje ?e na Isana.pl nie b?dzie lag?w!
10.Real War system bardzo dobrze dopracowy, z czego wynika ?e wojny b?d? bardzo ciekawe.
POLECAM SERDECZNIE FUMIHIRO AKIHISA

Ostatnia edycja:

Albo skopiowales opis ots`a od kogos innego, albo jest to kolejna edycja tego gowna, ktora wystartowala 2 godziny po okreslonym czasie, a i tak przez pare godzin byly lagi i crashe...

Co ci niepasi czlowieku wbij a zobaczysz gralem na 1 edyci bezproblemowo bylo a ty chyba konkurencie robisz i chcesz odniechecic ludzi ci co maja grac i tak zagraja a takich noobk?w jak ty to powinij z klatki nie wypuszczac

Albo skopiowales opis ots`a od kogos innego, albo jest to kolejna edycja tego gowna, ktora wystartowala 2 godziny po okreslonym czasie, a i tak przez pare godzin byly lagi i crashe...
Ani nie skopiowalem opisu otsa od zadnego innego tylko sam go opisalem ani nie jest to zadna kolejna edycja zadnego gowna ,nie przeczytales pewnie zapowiedzi do konca i juz oceniasz :) wejdz na otsa i dopiero sie wypowiadaj :) Zapraszam do Zakladania Kont jak i Postaci Pozdrawiam

Dlaczego zagra? na isana.pl
1.Serwer stoi na bardzo dobrym hostingu.
2.Dopracowana mapa.
3.Mn?stwo nowych questow.
4.Task system.
5.Bardzo rzadko spotykany flag race.
6.Oczywi?cie nie mo?na zapomnie? o niesamowitych wojnach.
Pozdrawiam
Akane Akihisa

wbijam bardzo ?adnie opisana i serwer wydaje si? niczego sobiegralem na wcze?niejsze edycji polecam

Patrz?c po zapowiedzi otsik ?adnie sie zapowiada duzo ciekawych terenow i nowych funkcji napewno zajze polecam Pozdrawiam Duzy

Dobra, tylko zapuszcz? niemieck? piosenk? Thomasa Andersa.. Ok, co do serwera, to nie gram zbytnio na RL Map. Jedno co mnie pokoi to te 3 wysepki, kt?re niczym nic nie oddaj?.
Dla mnie s? po prostu zb?dne te wyspy, ale to ju? Wasz wyb?r, nie m?j. Powodzenia i udanego prowadzenia tego OT.

Jak wida? dobrze si? zapowiada wi?c trzeba b?dzie wej??, zacze?y si? wakacje a nie mam gdzie gra? a szkoda czasu na jakie? miesi?czne OTS. Polecam!.

Spierdalac z tym jakims tam altaronem w dupe sobie to wsadzcie

HAHAHHA?? RL MAP TO RPG? na rl mapach to 100 % bot?w
Jak chcecie RPG To Zapraszam na Pierwsz? Polsk? Gr? RPG ( tak dobrze czytacie gr? nie OTS) na bazie tibi.
Altaron.pl
Ju? dzi? Odkryj Tajemnice Altronu

Cz?owieku albo ty masz co? nie r?wno pod t? bani? albo nie wiem, ale je?li chcesz reklamowa? swojego wiejskiego OTSa to zr?b nowy temat a jak nie umiesz to ci mo?e zrobi? Tutorial Krok Po Kroku . Wi?c nie Reklamuj serwa nie na twoim po?cie... a ja sam osobi?cie gra?em na Isanie.pl i wiem ze GM siedzi dniami i nocami ?eby takiemu noobowi jak TY dobrze si? Gra?o ;)

Pozdrawiam GMa i Ca?? Ekipe Isany :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry