What's new

Jak mnie denerwuj? staruchy

Status
Not open for further replies.

Efema2

User
Reaction score
8
Nic mnie tak nie denerwuj?, jak starzy ludzie, w szczeg?lno?ci staruchy. Niedo?egie to takie, brzydkie, prze?arte komunizmem. Po co to jeszcze ?yje? I to jeszcze ?yje z naszej pracy, bo przecie? wielce pani jest za stara na prac? i musi pobiera? zasi?ek i od ZuSiku pieni??ki bierze.

Ma?o tego, nie ma nic do roboty ca?y dzie?, to sobie je?dzi autobusami w t? i wewt?. Dlaczego? Bo ma za darmo. Pieni?dze za darmo, bilety za darmo, w kolejce zawsz? chce by? pierwsza. I jedzie potem taka stara pruchwa o 6:00 autobusem donik?d i zajmuj? ludzi? miejsca. BO ona wielce pani darmozjad nie b?dzie sta?a, musi usi???. A ja lec? do szko?y i co? I MUSZ? STA? BO PODEJDZIE I "KRUM KRUM, CZY M?G?BY MI PAN UST?PI? MIEJSCA JA TAKA SCHRONOWANA, OJOJ, CZUJ? JAK CO? MNIE W KRZY?U STRZELI?O, M?G?BY PAN??????'

Nie. Spierdalaj.

jak ja nienawidz? staruch?w, a wy?

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Jak mnie denerwuj? staruchy

Okolo 13, ale czasem nawet cos pod 16 czy 17.

Efema2

User
Reaction score
8

Nie czaje o co ci chodzi

Dantez

Moim sekretem jest ciasto
Reaction score
202

139113414484.jpg

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Teraz piszesz ?e chodzisz do szko?y, a w innym temacie ?e masz 31 lat. gz

Efema2

User
Reaction score
8

Nigdzie nie napisa?em ?e mam 31 lat, geniuszu. Tak w og?le to tym razem w temat wszed?e? sam, czy znowu z zespo?em?

ZEPSO?EM DOWNA?

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

A co kurfa? Nie mozliwe?
Mialem w klasie ziomka w gimbazie w 1 klasie co mial 19 lat. Wszystko jest mozliwe.
Pewnie jak mu tak dalej szlo to moze w koncu skonczy gimbaze przed 30 ;D A potem jeszcze z 15 lat liceum, wiec...

Efema2

User
Reaction score
8

A co kurfa? Nie mozliwe?
Mialem w klasie ziomka w gimbazie w 1 klasie co mial 19 lat. Wszystko jest mozliwe.
Pewnie jak mu tak dalej szlo to moze w koncu skonczy gimbaze przed 30 ;D A potem jeszcze z 15 lat liceum, wiec...

usu?cie go z mojego tematu, bo spamuje i ludzie nie wiedz? ju? o czym jest temat

Dziobek19

Senior User
Reaction score
32

jestes kretynem i tyle , te osoby , przezy wojne zebys ty mogl meic jak masz pierdolny lamusie .. przepracowaly swoje lata to maja kaske renete itp ! a ze starsze osoby sa obolale to sam sie kiedys cwelu przekonasz jak to jest jak dozyjesz .... jestes dziecko neo ... mlody chlopak i w autobusie postac nie moze , huj tobie w dupe za takie podejscie !

Staruszki gora !!!!

a Ty wypierdalaj .... ciekawe jakbys musial pare km na nogach zapierdalac do szkoly .... jestes zerem eloooo

Efema2

User
Reaction score
8

jestes kretynem i tyle , te osoby , przezy wojne zebys ty mogl meic jak masz pierdolny lamusie .. przepracowaly swoje lata to maja kaske renete itp ! a ze starsze osoby sa obolale to sam sie kiedys cwelu przekonasz jak to jest jak dozyjesz .... jestes dziecko neo ... mlody chlopak i w autobusie postac nie moze , huj tobie w dupe za takie podejscie !

Staruszki gora !!!!

a Ty wypierdalaj .... ciekawe jakbys musial pare km na nogach zapierdalac do szkoly .... jestes zerem eloooo

Ta, wojne przee?y?y. One tak tylko k?ami?. ?eby bi? si? w wojnie trzeba mie? 20 lat i historia nie zna nikogo kto by na wojnie ucierpia?, a mia? mniej jak 20 lat. '39 rozpocz?cie wojny. Minus 20 daje 1919. Wtedy trwa?a jaka? inna wojna, ale pal licho w to. Jakby si? urodzili w 1919 to by dzisiaj karawanem je?dzili a nie autobusami.

Ci co sobie autobusami nawalaj? to zwyk?e komuchy. Jak bym z?apa?, to...

Co on wiedz? o obola?o?ci. Ja po szkole wracam z przyrody 8 godzin w szkole i co? I NIE JESTEM OBOLA?Y?

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

Kolejny idiotyczny temat - zamykam, a ty Efema ogarnij pa?? za przeproszeniem.

Status
Not open for further replies.