• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Początkujący] Jak zrobic gory od zera

#Gomora

User
Liczba reakcji
1
Witam

W tym poradniku chcialbym wam pokazac jak zrobic gory od zera.
Okej Zaczynamy

Teraz tworzymy jaki? kawa?ek g?ry

Nast?pnie zabieramy si? za tworzenie border?w.

Wn?trze g?ry wype?niamy pod?o?em o ID 919:

Nastepnie mozemy dodac jakas nature drzewka itp Istnieja takie w zakladce Nature w RAW Palette.

Teraz i ty mozesz zrobic swoja gore.

Odp: Jak zrobic gory od zera

THX MAN!

GOOD WORK!

DODAJ JESZCZE WI?CEJ PORADNIK?W!Prosz? dodaj tez item id ok.

No poradnik nawet mi si? przyda XD. S?aby zemnie mapper a g?r to ju? nie potrafie robi? ;d

Ostatnia edycja:

Jak ju? wrzucasz jaki? poradnik to postaraj si? nie pope?nia? w nim b??d?w..
Gdzieniegdzie brakuje ?cian w ska?ce, kawa?ku korzenia, wida? te? kamyki na choince.
btw. po kij te bia?e t?o?

Ostatnia edycja:

[MENTION=396665]Maul[/MENTION] screeny mi sie tak zapisaly , zapomnialem przyciac,to ma byc chyba poradnik,masz racje zle odetalowane ale glownie chodzi o to zeby taki czlowieczek,poja,jak to zrobic. ;d

Znakomity poradnik, od dzis i ja bede mogl zrobic swoja gore! Dzieki, rep++

Zapomnia?e? doda?, ?e trzeba boardery te? na dole zrobi? (oczywi?cie tam gdzie s? potrzebne).
A co do samego poradnika to oczywi?cie szanuje, ?e go zrobi?e?, ale po co? Jest ju? jeden i to du?o lepszy, wi?c nie widz? sensu ?eby "za?mieca?" dzia? kolejnym takim.

PS. To nie jest ?adna g?ra :)

Ciesze sie ze moglem pomoc niektorym Nwm m nie patrzylem calego dzialu widzialem jakis jak srobic jaskinie wiec ja postanowilem zrobic taki o to wlasnie poradnik ;d pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Za du?y spam tak to ca?kiem ca?kiem w takim razie ja zrobi? wyko?czenie g?r:) b?dzie ze Ada? Stara si? dogoni? gwardie dobrych maperow pokazuj?c swoje nieudolne mapy xd

Kk, no Arts og?rze? Gdzie s? ponaprawiane ss do poradnik?w? Przecie? po to zosta?e? powo?any :(

Do góry