Odp: Jaka? fajna gra mmo?
Darmowe czy platne?
Z darmowych to moge polecic:
vindictus (chociaz w sumie jakie tam problemy ze stabilnoscia i serwerami czasem sa, ale slyszalem, ze ostatnio lepiej jest)
tera (ale tylko na NA serwerach(
), bo gameforge psuje wszystkie gry ktory rusza, wiec na EU nie ma sensu grac, z lagami nie ma problemu, ping ewentualnie 100-150 ale nie czuc tego w zaden sposob w grze)
Z platnych:
Wow - nie, nie umiera, dobrze sie trzyma, dodatek jest, znow 10 mln subow maja, takze jest dobrze. Pomysly maja na kolejne 7 dodatkow, takze z 15 lat jeszcze bedzie ta gra trwac... Nie ma co srac, ze gra umiera, bo wszyscy spamuja, ze umiera juz od 5 lat...
FF XIV - cenowo podobnie jak wow tylko taniej abonament i sama podstawka tansza niz dodatki do wowa. Zajebista giera i zajebiscie wyglada. A dla fanow serii FF to po prostu zajebista zajebistosc, polecam. Jest darmowy trial na 14 dni do 20 lvl (
)
Jesli chodzi o nie mmo...
Diablo III? Albo i Diablo II...
Dont strave z nowym dodatkiem i z multi juz jest.
Goat simulator tez z multi juz jest XD Ale to raczej na chwile, nie na dluzej.
Titanfalla polecam bo mi sie spodobal, mozna pograc fajnie ekipa ze znajomymi albo samemu cisnac. Rankedowe staty sa, wiec mozna to jakos rozwijac ;p
W sumie ciezko cos polecac, bo nie mam pojecia czego konkretnie szukacie xD
Takze troche z dupy propozycje moga zaczac leciec.
Poza tym, sa dziesiatki mmosow ktore juz sa albo beda wychodzic, mozecie sprawdzic, moze cos wam sie spodoba. Rift? Black Desert? ArcheAge? Masa jest tez gier moba w zastepstwie za lola... Smite, dota druga, hots..........
Moge tez zaproponowac starsze gierki, bo akurat w tym momencie siedzim i cisniem w hiro?sy trzecie przez hamaczi XD Albo chociazby jakies fpsy typu quake/UT...
Borderlandsy na coopie jeszcze mi przyszly na mysl. Albo 2 albo pre sequel. Tez cisnelismy ;p
Starkrafty moze? Nawet jak nie chcecie kupowac, to i na darmowym koncie mozna pograc cos tam i sie pobawic, serio.
CSy? Albo starsze albo GO. Polecal bym GO bo mniej dzieciarni i mozna pograc a nie sie spinac z 12 latkami jak w 1.6...
Na prawde tak ciezko znalezc gry do grania. Ja tu z tego co widze to czesciej ludzie maja problem z czasem zeby pograc we wszystki gry w ktore chca grac... A nie problem z tym, zeby znalezc jakas gre do grania...