eLeXo
C'est la vie
- Liczba reakcji
- 56
Spokojnie. Pami?tam o tym temacie: Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi, ale chcia?em atencji przed ?wi?tami, poza tym nei widz? wielkiego ruchu na forum, wi?c mam nadzieje, ?e przymkniecie na to oko lub dwa 
To tak tytu?em wst?pu.
[Tu si? zaczyna wa?na tre??]
Cze?? wszystkim!
Postaram si? nie rozwodzi? nad problemem.
Chce wr?ci? do tibii tylko na kr?tki okres. Mam zamiar kupi? Pacca teraz na 10 dni, by przypomnie? sobie podstawy i potem na 1 miesi?c by jako? sensownie pogra?.
. M?j cel to osi?gn?? 100lv, ale bez siedzenia 24/7. (rozwa?am bota, ale raczej wola?bym bez). Chce mie? te? postaci do pk low lv i noob?w/bot?w, bo jestem z?ym cz?owiekiem. I uwaga najwa?niejsze: nie ogarniam aktualnej tibii.
Potrzebuje protip?w jaka profesja do szybkiego i ?atwego expienia dla newbie jak ja. Gdzie expi? i jak? (Wystarczy mi jaki? aktualny poradnik, wiem chce wszystko podane na tacy, ale cz??? z Was siedzi tu codziennie, wi?c macie ogarni?te KnowHow).
Co do pk dalej aktualny jest sorc + 2fe/ds + sd?
Ch?tnie rozdam reputacje i jakie? podzi?kowania. Aha i obiecane piersi w temacie:

To tak tytu?em wst?pu.
[Tu si? zaczyna wa?na tre??]
Cze?? wszystkim!
Postaram si? nie rozwodzi? nad problemem.
Chce wr?ci? do tibii tylko na kr?tki okres. Mam zamiar kupi? Pacca teraz na 10 dni, by przypomnie? sobie podstawy i potem na 1 miesi?c by jako? sensownie pogra?.
Na 30 dniowego PACCA przyjdzie czas po sesji ( ͡? ͜ʖ ͡?))
Potrzebuje protip?w jaka profesja do szybkiego i ?atwego expienia dla newbie jak ja. Gdzie expi? i jak? (Wystarczy mi jaki? aktualny poradnik, wiem chce wszystko podane na tacy, ale cz??? z Was siedzi tu codziennie, wi?c macie ogarni?te KnowHow).
Co do pk dalej aktualny jest sorc + 2fe/ds + sd?
Ch?tnie rozdam reputacje i jakie? podzi?kowania. Aha i obiecane piersi w temacie: