• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaka posta?, gdzie i jak? - Uwaga piersi w temacie! :D

eLeXo

C'est la vie
Liczba reakcji
56
Spokojnie. Pami?tam o tym temacie: Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi, ale chcia?em atencji przed ?wi?tami, poza tym nei widz? wielkiego ruchu na forum, wi?c mam nadzieje, ?e przymkniecie na to oko lub dwa :)
To tak tytu?em wst?pu.

[Tu si? zaczyna wa?na tre??]
Cze?? wszystkim!

Postaram si? nie rozwodzi? nad problemem.
Chce wr?ci? do tibii tylko na kr?tki okres. Mam zamiar kupi? Pacca teraz na 10 dni, by przypomnie? sobie podstawy i potem na 1 miesi?c by jako? sensownie pogra?.
Na 30 dniowego PACCA przyjdzie czas po sesji ( ͡? ͜ʖ ͡?))
. M?j cel to osi?gn?? 100lv, ale bez siedzenia 24/7. (rozwa?am bota, ale raczej wola?bym bez). Chce mie? te? postaci do pk low lv i noob?w/bot?w, bo jestem z?ym cz?owiekiem. I uwaga najwa?niejsze: nie ogarniam aktualnej tibii.

Potrzebuje protip?w jaka profesja do szybkiego i ?atwego expienia dla newbie jak ja. Gdzie expi? i jak? (Wystarczy mi jaki? aktualny poradnik, wiem chce wszystko podane na tacy, ale cz??? z Was siedzi tu codziennie, wi?c macie ogarni?te KnowHow).

Co do pk dalej aktualny jest sorc + 2fe/ds + sd?

Ch?tnie rozdam reputacje i jakie? podzi?kowania. Aha i obiecane piersi w temacie:
892885293-696x261.jpg

Odp: Jaka posta?, gdzie i jak? - Uwaga piersi w temacie! :D

Spokojnie. Pami?tam o tym temacie: Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi, ale chcia?em atencji przed ?wi?tami, poza tym nei widz? wielkiego ruchu na forum, wi?c mam nadzieje, ?e przymkniecie na to oko lub dwa :)
To tak tytu?em wst?pu.

[Tu si? zaczyna wa?na tre??]
Cze?? wszystkim!

Postaram si? nie rozwodzi? nad problemem.
Chce wr?ci? do tibii tylko na kr?tki okres. Mam zamiar kupi? Pacca teraz na 10 dni, by przypomnie? sobie podstawy i potem na 1 miesi?c by jako? sensownie pogra?.
Na 30 dniowego PACCA przyjdzie czas po sesji ( ͡? ͜ʖ ͡?))
. M?j cel to osi?gn?? 100lv, ale bez siedzenia 24/7. (rozwa?am bota, ale raczej wola?bym bez). Chce mie? te? postaci do pk low lv i noob?w/bot?w, bo jestem z?ym cz?owiekiem. I uwaga najwa?niejsze: nie ogarniam aktualnej tibii.

Potrzebuje protip?w jaka profesja do szybkiego i ?atwego expienia dla newbie jak ja. Gdzie expi? i jak? (Wystarczy mi jaki? aktualny poradnik, wiem chce wszystko podane na tacy, ale cz??? z Was siedzi tu codziennie, wi?c macie ogarni?te KnowHow).

Co do pk dalej aktualny jest sorc + 2fe/ds + sd?

Ch?tnie rozdam reputacje i jakie? podzi?kowania. Aha i obiecane piersi w temacie:

Mi na RL na paccu naj?atwiej expi si? knightem. Najszybciej chyba palkiem. Expienie je?li palkiem to w sumie masz du?o mo?liwo?ci, ka?de miasto chyba si? nada (z zestawu Ankhrahmun, Darashia, Port Hope, Edron). Najwa?niejsze to dosta? si? do Yalahar na Mutated Humany. Tam knightem (najlepiej ju? EKiem) biega? z life ringiem na premium staminie i ewentualnym voucherze. Lvl i kasa leci szerokim strumieniem. Lvlowo nie pami?tam na jakim tam wbi?em ale by?o to ko?o 40.

Zr?b sobie MS'a kup troch? gp. Olej boty, exp na waste. Kilka dni i jest 100 :)

Taaaak, kup sobie tego pacca na 10 dni i nie zdziw si? jak przestaniesz gra? przez lagi i kicki. Najlepiej jakby? mia? maga, bierzesz eka do blokania i masz 100 w kilka dni :)

Do góry