• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Jakkess] Moje itemki

Status
Zamknięty.

Jakkess

Senior User
Liczba reakcji
46
Zacz??em robi? pixelarty i oto co mi wysz?o:
Szeroki miecz:

W?ski miecz:

Tarcza Bo?ogrobc?w(to czerwone to krzy? Bo?ogrobc?w):

Kumpel mi da? pomys?, bo jest fanem filmu "300":
Tarcza Sparta?ska:

Miecz Czarnego Rycerza:

Top?r Kamieni:

Wiem, ?e nie ma r??owego koloru, ale mam 7 i tam nie ma tego wymaganego.

Notka moderatorska:
Brak tag?w, dodaj?.

Odp: [Jakkess] Moje itemki

C?? ca?kiem niez?e itemki.
Najbardziej podoba mi si? 'W?ski Miecz'.
Ma fajny kszta?t, dobry lineart i jest dobrze wycieniowany.

Og?lnie m?wi?c dobrze cieniujesz, jednak brzydkie dodajesz detale, tak jak w tarczy, co to jest to czerwone? :D
Albo w szerokim mieczu, jest zbyt grupy nie ma jaki? fajnych dodatk?w typu z?oto itd.

Ocena 1 pracy: 5/10
Ocena 2 pracy: 8/10
Ocena 3 pracy; 3/10

Mam nadziej?, ?e kolejne prac? b?d? lepsze :)

Pozdrawiam

Sprity jak na pocz?tkuj?cego ca?kiem niez?e. Cieniowanie jest, ale s?abe, ale wa?ne, ?e jest.
Line'art dobry. Co do pomys?u to jest ju? troch? gorzej. Kolory mieszasz okropnie, niebieskie z czerwonym przy tarczy ? Zastan?w si? na tym troch?, a b?dzie dobrze.

og?lnie podobaj? mi si? twoje prace, najbardziej i chyba najlepsza praca to praca numer jeden, drugie miejsce to ten tw?j drugi pixelart.

Praca numer 1. podobaj? mi si? kolory, ?adnie ukszta?towa?e? na samym pocz?tku tego miecza Barw? bia?o/czerwon? ( Poland ), no i ?adnie przy kszta?ci?e? ostrze.

Praca numer 2. tu mi si? tylko podobaj? te wzory ;P, i dobrane kolory, i nie mog? te? zapomnie? o tym ?e ?adnie dopasowa?e? i umie?ci?e? wszystkie potrzebne rzeczy ^^.

Praca numer 3. Tu ?enada, nic ciekawego, nawet barwy kt?re dobra?e? mnie nie intryguj?, mam przeczucie ?e t? prace robi?e? tylko ?eby by?o 3 screeny :<

jak na pocz?tek twojego etapu ?adnie si? promujesz, czekam na dalsze twoje prace..
( ocena 7/10 )

Nowe prace:
?uk Kompozytowy:

Nagolenniki Leonidasa:

Rogaty He?m:

D?ugi Miecz:

He?m Sparta?ski:

W??cznia Sparta?ska:

Peleryna Sparta?ska:

Ostatnia edycja:

Bardzo spodoba? mi si? ?uk Kompozytowy i Tarcza Sparta?ska . Za nie bym da? 8/10 , ?adne cieniowanie .
Reszta prac s? na poziomie s?abym , ale dopiero zaczynasz ;)

?wietne wykonanie nagolennik?w Leonidasa oraz ?uku kompozytowego. Rogaty i sparta?ski he?m - troche za ma?o cieniowania, kolory troszku za jednolite, nie jestem jakims mistrzem pixel artu, ale takie rzeczy s? do zauwa?enia ;P

Pozdrawiam i ?ycz? dalszego rozwijania si? w tej dziedzinie, bo wida?, ?e masz do tego smyka?ke.

Twoje prace s? na ?rednim poziomie, ale nie s? z?e. Chyba wszystkie prace s? dobrze wycieniowane, co mi si? bardzo w nich podoba.
Najlepsz? prac? wed?ug mnie jest Miecz Czarnego Rycerza, Nagolenniki Leonidasa i Tarcza Sparta?ska. Jestem fanem 300 jak tw?j kumpel ;)

Status
Zamknięty.
Do góry