What's new

Jss-tripler'owcy *zarabianie*

Status
Not open for further replies.

kaliber911

New User
Reaction score
1
Witam czy s? w tym gronie jacy? JSS-tripler'owcy z kt?rymi m?g?bym wymieni? si? do?wiadczeniem, przedyskutowa? strategie ?

Pocz?tek mojego poradnika dla pocz?tkuj?cych:
"Inwestycja polega na wykupieniu pakietu za 10$ kt?ry po 81 dniach zrobi nam 15$.
"W najwi?kszym skr?cie mo?na wi?c powiedzie?, ?e je?li wykupimy pakiet np. 20 pozycji, inwestuj?c 200$ (20?10$) – uzyskujemy dzienny doch?d 4$ (2% z 200$). Pozycja taka “pracuje” dla nas przez 81 dni i przez ten czas gromadzi na naszym koncie kapita? 15$. Podsumowuj?c na jednej pozycji nasz doch?d wynosi 5$.

Pieni?dze, kt?re zarabiaj? wykupione przez nas pakiety mo?na reinwestowa? (je?li saldo konta przekroczy 10$ – mo?emy automatycznie wykupi? nast?pna pozycj?), b?d? wyp?aca? na konto Payza dawne AlertPay. Tutaj jest z kolei warunek, ?e saldo konta jest wi?ksze lub r?wne 20$ (takie jest minimum do wyp?aty)."

Mo?ecie powiedzie? ?e ?ciema ch?am itp wygooglujcie, strona dzia?a od 2010 roku i NIEMA ?adnych negatywnych opinii (jak s? to jakie? trolle)."

Po dalsz? cz??? zapraszam na GG. Wszelkie pytania nie jasno?ci rozwi??e na gg/PW.

Screen z moimi zarobkami ostatnimi w oko?o 39 dni ^^
8EXF8.jpg

Tutaj m?j temat z podobnego forum 70+ odpowiedzi 6500+ wy?wietle?.

Wi?c dyskutujmy mo?e kto? zarabia i chcia?by si? podzieli? strategiami!

Zafahix

Advanced User
Reaction score
27
Odp: Jss-tripler'owcy *zarabianie*

Ja zarabiam tylko na reklamach :p
78488552402631675077.png

Jednak to mnie zaciekawi?o i mam kilka pyta?:
 Czy ta inwestycja 10$ jest wymaga czy bez ?adnego wk?adu w?asnego w d?u?szej perspektywie czasu tak?e mogliby?my co? si? tam dorobi??
 4$ dziennie, a po 81 dniach mamy 15$ kapita?u? Nie zrozumia?em tego.
 Po tych 81 dniach jest reset i od nowa musimy wykupi? pakiety?

kaliber911

New User
Reaction score
1

Ja zarabiam tylko na reklamach :p
78488552402631675077.png

Jednak to mnie zaciekawi?o i mam kilka pyta?:
Czy ta inwestycja 10$ jest wymaga czy bez ?adnego wk?adu w?asnego w d?u?szej perspektywie czasu tak?e mogliby?my co? si? tam dorobi??
4$ dziennie, a po 81 dniach mamy 15$ kapita?u? Nie zrozumia?em tego.
Po tych 81 dniach jest reset i od nowa musimy wykupi? pakiety?

Ten program polega na inwestowaniu. ?eby mie? 4$ dziennie musia? by? mie? 20 wykupionych pozycji ka?da za 10$. Czyli musia? by? wej?? z 200$ na start. Dzia?a to tak ?e jak kupisz pozycj? za 10$ co dzie? masz 2% czyli 0,2$ i po 81 dniach w sumie z ka?dej dostajesz 15$. Najlepsza strategia polega na tym ?eby wej?? jak kto mo?e i chce np ze 100$ wk?adu przez np 41 dni reinwestowa? czyli z zysku kupowa? kolejne pozycje i tym samym co dzie? zarabia? wi?cej. a p??niej wyp?aci? wk?ad i zarabia? z zysku.
?eby doj?? do 4$ dziennie mo?na np wej?? nie z 200$ tylko ze 100$ i reinwestowa? zysk a? si? dojdzie do poziomu 20 pozycji i utrzymywa? zysk, wyp?acaj?c.

Ja osobi?cie reinwestuje 2 tygodnie wyp?acam 2. Czyli stale wyci?gam i powi?kszam zysk.

Sam wchodzi?em z 140$ na start teraz mam blisko 50 pozycji czyli 10$ dziennie i wyp?acam wk?ad poczatkowy. Zostanie czysty zysk.

Przyk?adowo m?j promotor ma ju? 24$ dziennie 81 z? co dzie? ja mam na razie tylko 31 z?.

Restart odbiera 10-40% pozycji ale g??wnie wi?cej wi?kszym graczom tym z topki co maj? po kilka tys pozycji i zarobili ponad 0,5mln $ a ci mali gracze jak np ja nie odczuwaj? tego prawie w og?le. Co Ciekawe to co zabieraj? zmieniaj? w matryce kt?re po wype?nieniu daj? 60$ (wype?niaj? si? 1-2 miesi?ca). Czyli na restarcie nic nie tracimy tylko przek?adamy potenncjalny zysk. Z mojego do?wiadczenia wynika ?e pozycje zabrane w restarcie mo?na w 3 -6 dni sobie do reinwestowa?. I dalej wyci?ga? pieni?dze.

Dzi?ki temu restartowi strona dzia?a od roku ma ponad 1mln u?ytkownik?w i jest 350 w rankingu alexa co do odwiedzanych stron w ca?ym internecie.
Nie musimy od nowa wykupywa? nie bior? wszystkiego. 10-40%

Last edited:

Raa

Senior User
Reaction score
50

Czyli ?eby [jak to u???e?] wej?? trzeba co? od siebie wnie??[pieni?dze], tak?

##
Mimo wszystko ciekawa oferta.

kaliber911

New User
Reaction score
1

Czyli ?eby [jak to u???e?] wej?? trzeba co? od siebie wnie??[pieni?dze], tak?

##
Mimo wszystko ciekawa oferta.

Tak zale?y ile chce si? zarobi? na dzie?, i jak? strategie si? obierze reinwestycji mo?na wej?? z 200$ mie? 4$ dziennie i zrobi? z nich bez reinwestycji 300$ po 81 dniach. Mo?na te? wej?? ze 100$ i zrobi? z nich 340$ przy ci?g?ych reinwestycjach.

?rednia na wej?cie to 100-500$ pomaga?em i osobom kt?re wchodzi?y z 50$ i strategi? d?ugiej reinwestycji. Wszystko zale?y od ch?ci zarobk?w. Sam mia?em cel 10$ dziennie b?d?c blisko celu i wyp?atach dochodz? do wniosku ?e 20$ to m?j kolejny cel.

kaliber911

New User
Reaction score
1

Update 21.06.2012
WA?NY UPDATE ODNO?NIE WP?AT DO JSS PIENI?DZE NATYCHMIASTOWO NA JSS NIE JAK Z PAYZA 2-4 DNI
*po reszt? nowego poradnika piszcie na GG/PW

"Update odno?nie przelewania pieni?dzy na JSS.
Zainteresowa?em si? kantorem internetowym Lilion Transfer(najkorzystniejszy obecnie) a to moje podsumowanie wp?at poprzez lilion a najpopularniejsze payza.
Lilion kurs 0,2766 ze 100 z? dostaniesz na JBP przez LR(Liberty Reserve) 27,66 - 0.27 prowizji(1% wp?at max 2,99$) = 27,39$
Payza kurs 0,2925 ze 100z? dostaniesz na JBP 29,25 - 11z? = 23,26$ (Mniej ni? 180 z? prowizja 11z?)
Lilion 200z? dostaniesz przez LR na JBP 55,32 – 0,55 = 54,77$
Payza 200z? dostaniesz na JBP 58,5
Wi?c na 100z? oszcz?dzasz ?rednio 2$ ale czekasz 2-4 dni robocze.
Wp?acaj?c 200 z? oko?o 60$ - 6 pozycji czyli 1,2$ dziennie na JSS. Czyli przez 4 dni kt?re czekaliby?my na PAYZA zarobimy 4,8$ czyli r??nice w prowizjach. Zauwa? ?e te pozycje b?d? zarabia? 4 dni mniej bo ju? dzia?a?y
Podsumowuj?c..."

Status
Not open for further replies.