What's new

Justin Bieber

Justin Bieber

• Za!

Votes: 0 0.0%
  • Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

• Przeciw!

• Za!

Votes: 16 55.2%
  • Przeciw!

Votes: 13 44.8%

• Total voters
    29
Status
Not open for further replies.

aerd3

Advanced User
Reaction score
15
Justin Bieber powinien przesta? ?piewa? wysz?o by to wszystkim na zdrowie, Jego muzyka jest jak kocie wycie o godzinie 00:00. Niby nic, ale wku*wia jak cholera.
Kto si? zgadza niech pisze poni?ej.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155
Odp: Justin Bieber

o_O to to to to :D . "O? bejbi bejbi bejbi Oo" ?a?osne. Dziwie si?, ?e jego fanklub graczy z Tibii (czytaj hejtersi :) jeszcze go nie zhuncili :p. Ka?dy ma w?asny gust, ale moim zdaniem jego muza is Looooww..

Furiata

Advanced User
Reaction score
15

?wietna ankieta. Zapewne Bieber wejdzie na tibia.net.pl i po ujrzeniu kilku negatywnych g?os?w zrezygnuje ze swojej dzia?alno?ci.

DevLord

Senior User
Reaction score
282

Nie lubi? go. Zastanawiam si? jakim cudem tyle os?b go lubi. Ale jak chce ?piewa? to niech ?piewa, g?wno mnie to obchodzi.

Justin-Bieber-Slayer-Shirt.jpeg

BIEBER KURWA!! ;p

@edit:
Eldryzif: sory, nie mog?em si? powstrzyma? ;p

Last edited:
Reaction score
4

S?ysza?em - nie s?ucha?em.

Ale no kur*a, jak tak bardzo go nie lubicie to na chu* go s?uchacie ? Jak si? cz?owieka nie lubi, to si? na niego wypina, a nie oczernia si? go, na internecie czy gdzie indziej ludzie! Tak wgl to za co wy go tak znienawidzili?cie ? Typa, nie znam i zna? nie chc? ale skoro dzi?ki YouTube zyska? s?aw? i trzepie teraz miliony to gdzie jest wasz problem ? Nie lubisz jego g?osu - wkurwi* Ci?, nie s?uchaj i tyle. KA?E CI KUR*A KTO??

Nie kumam, czy to jest po prostu nienawi?? z zazdro?ci czy idiotyzm...

Snoopie

Senior User
Reaction score
39

Bieber? hmm...

Ma?a pierdo*** komercyjna laleczka, dla tych co nie wiedz? nawet swoje w?osy na necie za kase chcia? sprzeda?. Jakby nie mia? bogatych starych ju? by w?cha? kwiatki od spodu.

Wstydzi? bym sie z nim pokaza?, chyba ?e w klatce albo na ringu ;) ch?tnie bym pipie pokaza? co potrafi ch?opak bez kasy ;)

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

@DevLord

To jest publiczne obrazanie zarowno zespolu, jak i fanow Slayera. ¬¬

Kenxu

Advanced User
Reaction score
86

Wszyscy anty fani Biebera robi? mu ?wietn? reklam? i on dobrze o tym wie, nigdy bym si? o nim nie dowiedzia? gdyby nie te wszystkie wyzwiska pod jego adresem, wi?c lepiej b?dzie jak przestaniecie o nim m?wi?/pisa?. Nie znam go, nie s?ucham muzyki wi?c nie b?d? si? wypowiada?, ka?dy ma prawo do s?uchania czego mu si? podoba.

Xodet

Active User
Reaction score
18

O Bo?e co ja zrobi?em.... da?em g?os przeciw, bo my?la?em, ?e chodzi o to czy jeste? za czy przeciw jego wyciom...

Vrael

Porzuci? wszystko to wszystko odzyska?
Reaction score
85

Bieber jest jak ka?dy inny celebryta. Mo?na go ocenia? pod 3 k?tami:
- jako cz?owiek: I tutaj polegnie ka?dy elo fan, antyfan, ja i 99,(9)% Polak?w, bo nikt typa osobi?cie nie pozna?;
- jako osoba publiczna: Podobnie jak z pierwszym. Tak naprawd? g?wno wiecie o tym, co robi i jak si? zachowuje. Teraz nawet media pokroju telewizja s? przek?amane, a co dopiero krety?skie portale plotkarskie, kt?re s? jedynym ?r?d?em "informacji" o Bieberze i o setkach innych "gwiazd";

Zostaje wi?c muzyka. Na pewno ch?opak ma ponadprzeci?tny g?os (inna sprawa, ?e niezbyt dojrza?y), pewnie jako? go tam jeszcze dodatkowo czyszcz? komputerowo. Robi zwyk??, komercyjn? muzyk? popularn?, kt?r? cz??? os?b lubi, a cz??? nie. Osobi?cie nie przepadam za piosenkami Justina, pewnie nie tylko ja. Ale sporo os?b nie przepada za punk rockiem, za rapem, za metalem, a jako? nie zauwa?y?em specjalnej nagonki na Slayera, Offspring czy Eldo. Jaki z tego wniosek? Trzeci pryzmat, przez kt?ry mo?emy ocenia? Biebera te? nie jest wystarczaj?cym powodem, ?eby go tak wybitnie nie trawi?. Przyjmijcie do wiadomo?ci, ?e tak naprawd? nie wiecie o nim nic. Wkurwia Was, ?e Wasze kole?anki maj? plakaty z nim na ?cianie? Niech maj?, co to za r??nica. Jest wykonawc? muzyki pop jak tysi?ce innych wykonawc?w. Nie wiem jak reszta, ja nie chodz? po mie?cie w koszulce "JB na 100%".

loreks

Active User
Reaction score
5

Um, wida? ?e s? tutaj pseudo dzieci, zajeliby?cie si? czym? innym, a nie pseudo obra?aniem znanych ludzi, R?wnie dobrze mo?ecie swojego kolege obra?a?, tylko tutaj jest inna sprawa, bo on mo?e wam odda?. :)

Sherlock

User
Reaction score
5

S? fani i te? ci kt?rzy s? przeciwko temu co tworzy. Ja jestem po ?rodku tego wszystkiego, wiele os?b - powiedzia?bym, ?e nawet wi?kszo?? kt?ra przebywa na tym forum chcia?aby mie? to co on ma. :( I nie m?wi? tylko o jego pedalskim g?osie kt?ry b?d? co b?d? - w?a?nie taki jest, ale o tym, ?e opr?cz niego ma talent, bo on jeszcze nie dojrza?, wci?? dojrzewa, ma jeszcze prawo pope?nia? b??dy i mie? problemy z pope?nianiem decyzji, tym co robi ale w przysz?o?ci mo?e by? z niego na prawd? ?wietny piosenkarz. Zapewniam was, ?e wy je?li postawiliby?cie si? na jego miejscu to woleliby?cie nawija? o tym samym co on, ni?eli o tym, ?e nied?ugo ka?dy zdechnie ze staro?ci aby wi?kszo?? ludu si? z wami zgadza?a i was nie hejtowa?a tak, jak wy jego hejtujecie. Jedni wol? slipknot, drudzy biebera - szczerze to pierdole.

Mephisto

?asic
Reaction score
99

w przysz?o?ci mo?e by? z niego na prawd? ?wietny piosenkarz.
Je?eli w wieku 16 (?) lat jest celebryt?, to pewnie za dwa lata stanie si? bohaterem jakiej? g?o?nej afery, kt?ra b?dzie ko?cem jego kariery.

Sherlock

User
Reaction score
5

Je?eli w wieku 16 (?) lat jest celebryt?, to pewnie za dwa lata stanie si? bohaterem jakiej? g?o?nej afery, kt?ra b?dzie ko?cem jego kariery.
Po chuju, zrymowa?o ci si?, hah. :p Nie koniecznie, poza tym ja tak jak ju? pisa?em mam to g??boko w dupie. Po prostu nie rozumiem niekt?rych i tego jak reaguj? na sam? my?l o Bieberze. Je?li maj? go obra?a? to lepiej ?eby siedzieli cicho, ni? hejtowali bezsensu.

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Justin Bieber powinien przesta? ?piewa? wysz?o by to wszystkim na zdrowie, Jego muzyka jest jak kocie wycie o godzinie 00:00. Niby nic, ale wku*wia jak cholera.
Kto si? zgadza niech pisze poni?ej.

Jakby ka?dy ocenia? po swoich gustach to ka?dy zespo??w/piosenkarz musia?bym by sko?czy? karier?. Proste, nie lubisz jego stylu nie s?uchaj go ; ) Zdoby? on tak? popularno?? przed idiot?w i osoby twojego pogl?du kt?re go krytykuj? wsz?dzie a zarazem reklamuj?. Niech se robi co chce, mo?e gra? nawet hard rocka lub ?piewa? techno, je?li jego piosenki nie podobaj? mi si? to go nie s?ucham i tyle ;>

Status
Not open for further replies.