1. Najwyra?niej nie zas?uguj? ;p S? du?o lepsi.1. Dlaczego jeszcze nie masz awansu?
2. Co Ci? tutaj trzyma? Kobieto uciekaj z tego forum!
3. Jakie masz plany na przysz?o?? tzn. Zwi?zane z forami.
Lubi?, ale to udzia? jest najwa?niejszyLubisz wygrywa??
1. Nie mam [-]czasu[/-] ochoty :C Ale zbior? si?, obiecuj?!1. Gdzie jest do cholery m?j Yuri avatar?
2. Co tam u Ciebie?
3. Co powiesz na ma?y konkursik w rysowaniu?
Tak, ogromn? fank?. [-](Mukuru? <3)[/-]Jeste? fank? Hitman ? (avatar)
Co si? sta?o , ze star? kadr? Speeder i Miki dlaczego odeszli wiesz co? o tym ?![]()
Strasznym ;c walcz? z tym!Jeste? leniem?
S?ucham ka?dego rodzaju muzyki, ostatnio zasmakowa?am nawet w metalu i rocku (ale dalej nie lubi? zespo??w typu Behemoth...)Jasne , rozumiem.
Jakiej muzyki s?uchasz?
Bleach czy Naruto ?
Po prostu chcia?am wstawi? "moderator - terminator" po japo?sku, ale kiedy sprawdzi?am t?umaczenie w google translate znak?w japo?skich na polski wysz?o taminetamodereta. Roz?mieszy?o mnie to, wi?c wrzuci?am w tej formie.Wyja?nisz nam o co chodzi z:
Taminetamodereta!
?
Po prostu chcia?am wstawi? "moderator - terminator" po japo?sku, ale kiedy sprawdzi?am t?umaczenie w google translate znak?w japo?skich na polski wysz?o taminetamodereta. Roz?mieszy?o mnie to, wi?c wrzuci?am w tej formie.
Wpisz bez my?lnika. ;d To? tak robie.Mi to nie dzia?a, wychodzi ca?y czas "Terminator Moderator", czemu? :<
1. Nom.@up
A mi wychodzi lepsze: Moderetatamineta.
@Topic
Hmm nie wiem o co spyta?, pisz? ten post, ?eby si? pochwali? umiej?tno?ci? korzystania z google translatora.
1. Wierzysz w duchy?
2. Jak my?lisz, po co si? ?yje?
Ta, ale nie b?d? wam opisywa?a, bo uznacie, ?e to g?upie.1. Mia?a? jakie? straszne historie z duchami? No, albo podejrzewasz, ?e to by?o z nimi zwi?zane?
NIE! xD1. Jeste? w ci??y ;d?
Nie siedz? ostatnio na gg. Zaci??am si? w Oblivionie.Dlaczego si? nie odzywasz na GG ;d?
Nie.U?ywasz antydepresant?w?
Masz rodze?stwo?