• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kele zaczyna, czy ma ju? ko?czy?!?

Status
Zamknięty.

kele121

New User
Liczba reakcji
0
Cze??, ostatnio zacz??em ?wiczy? rysowanie pixel arty, przeczyta?em kilka poradnik?w.
To s? moje pierwsze prace. Je?li znacie jakie? poradniki z przyjemno?ci? si? z nimi zapoznam.
Prosz? o rady i ocen? moich prac, jak chcecie mo?ecie wymy?li? ich nazwy.

81701830808021539721.png
41819382825703989421.png
30422078198141845814.png
78115020022421855953.png
55892360301210292009.png

Odp: Kele zaczyna, czy ma ju? ko?czy?!?

Je?li s? to twoje pierwsze prace, to bardzo dobrze Ci to wychodzi, lineart ciekawy, dobrze cieniujesz, lecz w pracy 3 troch? Ci to nie wysz?o. Kiedy? pr?bowa?em swoich si? i mo?e jeszcze nie powiedzia?em ostatniego s?owa, mo?esz poda? poradniki, kt?rych u?ywa?e??

Je?li mia?bym wymy?li? nazwy tych pixelart?w nazwa? bym je "G?wno". Proponuje zaj?? si? mappingiem gdy? pixelart w twoim wykonaniu to dno.

Przegl?da?em poradniki na tym forum.
http://tibia.net.pl/forums/166-Pixel-Art

Raoul prosz? powiedz co Ci si? nie podoba uzasadnij swoj? wypowied?.
Wiem, ?e to nie jest pi?kne, ale po to jest ten post, by dowiedzie? si? co jest nie tak i co musz? jeszcze poprawi?.

Lineart dobry, cieniowanie troch? kuleje, ale trening czyni mistrza :). Druga w??cznia bardzo fajna i ostatni miecz r?wnie?, aczkolwiek r?koje?? troch? brzydka :). Nie ma co wymy?la? nazw, lepiej zacz?? robi? kolejne prace :).

@Raoul

On jest amatorem, te prace jak na amatora s? dobre ;). C??. Hejter zawsze wie lepiej, tak wi?c lepiej go zignorowa?.

Pozdrawiam

Wed?ug mnie prace jak na amatora s? bardzo dobre, masz potencja?. Ok koniec pochwa? : D cieniowanie jest w porz?dku, ale zbyt jak to okre?li? hmm.. zwyk?e. Do tego ten lineart trzymasz si? najprostszych przyk?ad?w (miecza, speara itd..). Lineart musi by? bujny i fantazyjny, bo inaczej prace s? najzwyczajniej w ?wiecie nudne.
Polecam zosta? przy pixelarcie i czekam na nast?pne prace :)

Status
Zamknięty.
Do góry