What's new

- ElfBot Kickowanie podczas wy??czania proces?w - LOSOTS

Kage Toxic

Banned
Reaction score
6
Witam, mam taki problem, na Legends Of Shinobi jest taki myk ?eby odpali? bota, trzeba zamkn?? process hackerem w zak?adce Threads plik o nazwie lossento.dll <-- ten plik sprawia ?e si? nie da odpali? bota, wi?c je?li go zamkniemy mo?emy go odpali?, drugim za? problemem jest, ?e jak ju? si? zalogujesz do gry, to po minucie kickuje cie z gry - tzn nie wylogowuje tylko wyrzuca do panelu wyboru postaci i tak w k??ko dop?ki nie w??czysz nowego clienta i si? nie wylogujesz z gry.
Jest jaka? osoba kt?ra by temu sprosta?a? :D
Pro?b? jest aby uda?o si? odpali? elfa bez kick?w :D

dragonmir4

Active User
Reaction score
2
Odp: Kickowanie podczas wy??czania proces?w - LOSOTS

"wylogowuje tylko wyrzuca do panelu wyboru postaci" - niekt?re serwery posiadaj? ograniczenia i nie mo?esz mie? skrypt?w auto 1 itd. tylko musisz pozmienia? ka?dy na 200-300, musia?by? sprawdzi? czy to dzia?a. To jest jedyna opcja jaka mi przysz?a do g?owy...

Kage Toxic

Banned
Reaction score
6
Odp: Kickowanie podczas wy??czania proces?w - LOSOTS

Niee, to jest specjalne zabezpieczenie przed botem, wystarczy ?e odpalisz elfa i si? zalogujesz do gry wy??czaj?c proces o nazwie lossento.dll, po minucie wyrzuca ci?gle do panelu postaci, je?li nie wy??czysz tego procesu "lossento.dll" to wtedy przy odpaleniu bota wy??cza si? automatycznie client.

Mo?e nie dok?adnie wyt?umaczy?em, ale na tym serwerze bot jest teoretycznie zabroniony i s? zrobione pod to zabezpieczenia, przed zmian? zabezpiecze? by?o o wiele pro?ciej je z?ama?, teraz jest ci??ej, dlatego chcia?bym aby kto? mi w tym pom?g?.