What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kilka "ciekawych propozycji"

Status
Not open for further replies.

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52
Witam, mam kilka propozycji dotycz?cych zmian na forum.
Opisz? je w punktach:

1. Strona startowa - By?o by tam opisywane wszystko co zwi?zane z tibi? (nowo?ci ze ?wiat?w) oraz z forum, mo?na by?o by tam doda? download oraz tego typu rzeczy. Opisywaniem nowo?ci ze ?wiat?w zajmowali by si? "Redaktorzy" natomiast zmianami na forum administratorzy, by?o by to co? podobnego do serwisu "Tibia.pl" tylko by?o by to bardziej rozwini?te.
2. Redaktorzy - Proponuje celniej wybiera? osoby na t? rang? albo ustali? jakie? wymagania poniewa? ka?da osoba kt?ra nie potrafi pisa? albo ma 14lat i chce tylko kolorku mo?e si? zg?osi?.
3. Support - Przyda?o by si? sprawdzi? wszystkich moderator?w itd, poniewa? z tego co wida? nie pracuj? oni za dobrze (tygodniami trzeba czeka? na akceptacje tematu w dziale download i handel).
4. Konkursy - Powiedzmy sobie szczerze ?e od dawna nie ma porz?dnego konkursu kt?ry by by? organizowany do ko?ca.
5. Reklama - Forum mog?o by du?o zyska? reklamuj?c si? na innych serwisach itd, a nawet zawieraj?c wsp??prac? z lepszymi otsami i stronami.

Prosz? komentowa? propozycje, nied?ugo dodam nowe.

Wildhells

Senior User
Reaction score
118
Odp: Kilka "ciekawych propozycji"

Witam, mam kilka propozycji dotycz?cych zmian na forum.
Opisz? je w punktach:

1. Strona startowa - By?o by tam opisywane wszystko co zwi?zane z tibi? (nowo?ci ze ?wiat?w) oraz z forum, mo?na by?o by tam doda? download oraz tego typu rzeczy. Opisywaniem nowo?ci ze ?wiat?w zajmowali by si? "Redaktorzy" natomiast zmianami na forum administratorzy, by?o by to co? podobnego do serwisu "Tibia.pl" tylko by?o by to bardziej rozwini?te.
2. Redaktorzy - Proponuje celniej wybiera? osoby na t? rang? albo ustali? jakie? wymagania poniewa? ka?da osoba kt?ra nie potrafi pisa? albo ma 14lat i chce tylko kolorku mo?e si? zg?osi?.
3. Support - Przyda?o by si? sprawdzi? wszystkich moderator?w itd, poniewa? z tego co wida? nie pracuj? oni za dobrze (tygodniami trzeba czeka? na akceptacje tematu w dziale download i handel).
4. Konkursy - Powiedzmy sobie szczerze ?e od dawna nie ma porz?dnego konkursu kt?ry by by? organizowany do ko?ca.
5. Reklama - Forum mog?o by du?o zyska? reklamuj?c si? na innych serwisach itd, a nawet zawieraj?c wsp??prac? z lepszymi otsami i stronami.

Prosz? komentowa? propozycje, nied?ugo dodam nowe.

1. Ju? nied?ugo.
2. To nie jest Twoja sprawa, a administracji kto trafi do kadry. Wybieraj? osoby, kt?re si? nadaj? na to stanowisko.
3. Zgadzam si?. Niekt?rzy moderatorzy s? g??wnie dla kolorku.
4. Za ostatnie konkursy nawet nie rozes?ano nagr?d. W tej chwili nie liczy?bym na co? konkretnego.
5. Je?li wy?o?ysz pieni?dze na reklam?, to czemu nie?

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
76

1. Bydzie.
2. No kurna w?a?nie.
3. A nie wystarczy doda? moda do tych dzia??w?
4. Gada? ka?dy mo?e, a robi? to nie ma komu ;c wymy?l jaki? "porz?dny" konkurs.
5. Znikome korzy?ci dla ewentualnego partnera - ma?e szanse na pozyskanie jakiegokolwiek, kt?ry m?g?by nam w wi?kszym stopniu pom?c w wyci?gni?ciu tego forum z bagna.

2. To nie jest Twoja sprawa, a administracji kto trafi do kadry. Wybieraj? osoby, kt?re si? nadaj? na to stanowisko.

Wtf? Co robi?? Wybieraj?? A ja s?ysza?em, ?e podobno przyjmuj? ka?dego, kto wy?le podanie. Serio, r?wnie dobrze logo mog?oby zmieni? si? w wielki napis "Jeste?my zdesperowani"

//Edit
Po prostu by? nab?r masowy na stanowisko redaktorskie, nie mamy czasu na sprawdzanie ka?dego, a kto zostanie i kto wyleci oka?e si? w praniu.
~dami1310

/Jo, przecie? terminy Was goni? ;d

Last edited:

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Grindelwald - Nie moja sprawa kogo wybieraj?? A w?a?nie ?e moja i wszystkich u?ytkownik?w, jako u?ytkownik mam prawo domaga? si? porz?dnego rekrutowania redaktor?w itd. Ka?dy u?ytkownik chce aby to forum trzyma?o poziom.

Xervin - Moderatorzy s? ale po prostu maj? lenia.

sprytnaaaaa

Advanced User
Reaction score
4

zgadzam si? z [USER]Stumilowa Skarpetka[/USER] To najlepsze Polskie forum moderatorzy zadbali by o jego rozw?j nie wybierajcie jaki? ludzi co maj? 0 poj?cia o redaktorstwie i wgl dajcie tych co maj? jakie kolwiek wykszta?cenie z tego dzia?u to tyle ode mnie pozdro dla t.n.pl

Brzustek

Senior User
Reaction score
28

zgadzam si? z [USER]Stumilowa Skarpetka[/USER] To najlepsze Polskie forum moderatorzy zadbali by o jego rozw?j nie wybierajcie jaki? ludzi co maj? 0 poj?cia o redaktorstwie i wgl dajcie tych co maj? jakie kolwiek wykszta?cenie z tego dzia?u to tyle ode mnie pozdro dla t.n.pl

Wiesz chocia? co robi? obecni redaktorzy? Pomagaj? oni w tworzeniu portalu i uwierz, ?e je?eli kto? nie podo?a powierzonej mu kwestii to straci rang?.

sprytnaaaaa

Advanced User
Reaction score
4

Tak wiem :] nie jestem g?upi :D lecz chodzi mi o to aby byli tam odpowiedzialni kt?rzy bawi? si? w tym fachu :D inaczej "profesjonali?ci"
kt?rych tu nie brakuje :D lecz co im z tej rangi ?
po co maj? pracowa? za free ? gdyby co? wi?cej za to by?o to owszem zg?osili by si? ci kt?rych nam brakuje :D tyle z mojej strony :D

Kazia

REDRUM
Reaction score
262

Zartujesz? "Specjalistow" to na palcach jednej reki policzc mozna, z czego malo ktory odwiedza to forum, a do pracy obecnych redaktorow - sugerujac sie tym, co o ich zadaniach zostalo powiedziane - nie jest wymagana zadna znajomosc jezyka polskiego, przynajmniej na razie, wiec moga byc nawet analfabetami

@grindenwald
Nie rozsmieszaj mnie, dzisiaj tnet dostarczy? mi a? nadto rozrywki

Last edited:

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Pomys? z konkursem to idiotyzm, kiedy? zrobili konkurs, przez miesi?c spamowa?em jakimi? poradnikami, a nagrody nie dosta?em.

Xevis

Senior User
Reaction score
54

kazia o co ci hodzi, jestem dobrym redaktorem.

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

Kasia, Vrael nie udzielaj? si? w kadrze wi?c o jakich profesjonalistach m?wisz? ;_;

@Xevis
Nie.

sprytnaaaaa

Advanced User
Reaction score
4

Dok?adnie to nie warte niczego :[

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Le?em i p?aczem, w dziale download nie by?o moda przez d?ugi czas, poprosi?em admina ?eby mi przydzieli? ten dzia?. Opr?cz dzia?u download mam jeszcze serwery i zapowiedzi, zespo?y. Niestety dochodzi jeszcze inna praca, kt?r? nam przydzieli? Dziki, wybacz ?e mam za du?o na g?owie i musia?e? czeka? tygodniami zanim Ci zaakceptowa?em temat, jest taki magiczny bajer ?e mo?esz wys?a? do mnie prywatn? wiadomo?? z pro?b? o akceptacje tematu, inni nie maj? jako? z tym problemu. Mamy sporo pracy na forum + ?ycie, kt?rego Wy chyba nie macie skoro uwa?acie ?e naszym jedynym obowi?zkiem jest zajmowanie si? forum.

Last edited:

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Oki to ja dorzucam propo od siebie:
- Mozliwosc usuwania swoich postow. (tlumaczyc chyba nie trzeba)

(brak polskich znakow poniewaz pisze z telefonu).

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Le?em i p?aczem, w dziale download nie by?o moda przez d?ugi czas, poprosi?em admina ?eby mi przydzieli? ten dzia?. Opr?cz dzia?u download mam jeszcze serwery i zapowiedzi, zespo?y. Niestety dochodzi jeszcze inna praca, kt?r? nam przydzieli? Dziki, wybacz ?e mam za du?o na g?owie i musia?e? czeka? tygodniami zanim Ci zaakceptowa?em temat, jest taki magiczny bajer ?e mo?esz wys?a? do mnie prywatn? wiadomo?? z pro?b? o akceptacje tematu, inni nie maj? jako? z tym problemu. Mamy sporo pracy na forum + ?ycie, kt?rego Wy chyba nie macie skoro uwa?acie ?e naszym jedynym obowi?zkiem jest zajmowanie si? forum.

Akurat o twoj? osob? mi nie chodzi?o bo wiem ?e dobrze si? sprawujesz jako moderator ale czy zaraz musisz pisa? ?e nie mamy ?ycia prywatnego bo piszemy propozycje?
Co do d?ugiej akceptacji temat?w to nie my?lisz ?e nab?r na moderator?w by by? konieczno?ci?? jak ka?dy z was ma du?o rzeczy do robienia to chyba przydadz? si? nowe osoby.
Mo?na by by?o przywr?ci? rang? ""Pr?bny Moderator" i da? go paru osob? kt?re by si? na to stanowisko nadawa?y, a jak by si? sprawdzi?y to by dostali rang? moderatora.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Akurat o twoj? osob? mi nie chodzi?o bo wiem ?e dobrze si? sprawujesz jako moderator ale czy zaraz musisz pisa? ?e nie mamy ?ycia prywatnego bo piszemy propozycje?
Co do d?ugiej akceptacji temat?w to nie my?lisz ?e nab?r na moderator?w by by? konieczno?ci?? jak ka?dy z was ma du?o rzeczy do robienia to chyba przydadz? si? nowe osoby.
Mo?na by by?o przywr?ci? rang? ""Pr?bny Moderator" i da? go paru osob? kt?re by si? na to stanowisko nadawa?y, a jak by si? sprawdzi?y to by dostali rang? moderatora.

Chodzi mi o to ?e mamy du?o roboty w chwili obecnej i nie ma za bardzo czasu ?eby co chwile sprawdza? forum, ja w swoich dzia?ach staram si? utrzyma? porz?d?k, sprawdzaj?c je prawie codziennie. Inni tak samo xd wi?c nie ma co narzeka? na kadre ?e niby nic nie robi bo uwierz ?e robimy a? za wiele :p

Xevis

Senior User
Reaction score
54

Asimov, je?eli nie starcza Ci czasu na ogarni?cie swoich teren?w znaczy ?e co? jest ?le rozwi?zane. Po prostu uzgodnijcie kto jakie podfora ogarnia, jak za du?o roboty to trzeba nowych moderator?w i tyle.
Powinny by? tak rozdzielone aby ka?dy mia? czas przegl?da? sw?j przydzia?.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Asimov, je?eli nie starcza Ci czasu na ogarni?cie swoich teren?w znaczy ?e co? jest ?le rozwi?zane. Po prostu uzgodnijcie kto jakie podfora ogarnia, jak za du?o roboty to trzeba nowych moderator?w i tyle.
Powinny by? tak rozdzielone aby ka?dy mia? czas przegl?da? sw?j przydzia?.

Mistrzu, potrafisz czyta?? Dziki da? nam jeszcze inn? robote i wam chyba te?. Po co dawa? komu? pr?bnego skoro i tak nie awansuje na moderatora? Ja mam czas na wszystko nie wiem jak inni z kadry, zreszt? co ja wam b?de gada? bo przecie? wy zawsze wiecie najlepiej :). Ka?dy ma sw?j dzia? ale zrozumcie ?e mamy dodatkow? robote wi?c nie jest tak ?atwo !

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

Dobra ju? rozumiem o co ci chodzi.

Najlepiej jak ten temat zosta? by zamkni?ty bo ju? wszystko wiemy.

Status
Not open for further replies.