• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Kim najlepiej teraz gra??

screny12

User
Liczba reakcji
0
Witam chcia?bym si? dowiedzie? kim najlepiej gra? (ed,ms,ek,rp) teraz na rl z pacc .Widzia?em tematy sprzed kilku lat wiec postanowi?em zrobi? sw?j :P a wiec kim najlepiej grac ? :D

Odp: Kim najlepiej teraz gra??

Szczerze? Kto co lubi :D. Ja to wol? gra? msem, lepsze ue i wgl fajnie, najgorzej ma chyba rp bo rzadko kiedy bior? go na teamhunt. Najlepiej ed/ms szybciej si? expi , niby rp i ek do zarabiania hajsu wi?c no :D

Rp ma najgorzej? On sam mo?e robi? za ca?y team, polecam ;)

Mam rp i szczerze powiem ze po wbiciu 45 poziomu znudzi? mi si? xd

Katakumby Oramond, Roshamuul to palka tam codziennie widzia?em na jakim? teamhuncie jak jeszcze w Tibie gra?em. Zwykle na Rosha lata? i lurowa? te ma??e, a na katakumbach to przecie? jak on te sany napierdala to a? mi?o.

Ok tylko sobie wbij najpierw ten 200+ ?eby robi? te lurando :D

300 Rp w nocke 1-2kk na roshamuul robi?em botem :P - polecam, zawsze wychodzimy na +
Je?li za? chcesz gra? tylko ?eby walczy? to r?b ed/ms ;p

"kim najlepiej gra?" puste pytanie

sam sobie na to odpowiedz co lubisz robi? w grze? Jak grasz sam i chcesz expi? to graj RP, chcesz si? bi? to ED/MS, grasz z kolegami i zale?y Ci na wsp?lnych huntach itp to graj EK, proste jak jebanie

Nie da si? odpowiedzie? na pytanie kim teraz najlepiej gra?, gra si? t? postaci?, kt?ra najbardziej Tobie pasuje.Gra?em wszystkimi postaciami, ale najbardziej mi si? spodoba? DRUID, i tak jest od tibi 8.1..
Ka?dy ma swoje zdanie kim gra?, piszecie o RP - on jest w porz?dku ale trzeba wbi? ten 200, bo do 200 to on si? praktycznie nie liczy. :D

Jak od wczoraj znowu wr?ci?em na Celeste to mam zamiar spierdoli? na otsy back. Co oni zrobili z t? tibi? to ja ju? nie wiem, ale exhusted to ju? jest na wszystko.... normalnie gra? si? nie da.

graj czym grasz najlepiej to s?aba podpowied? :P cz?sto jest "meta"na jak?? posta? kt?ra jest po prostu lepsza od innych

Do góry