• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 10.98 KingEvo 10.97-10.99 [Mount Quests, Addon Quests, Quests for Shop Items] F.ATK

Status
Zamknięty.

jopekziom

Senior User

KingEvo jest typem servera fun z zedytowana mapa evolution, na ktorej znajdziecie wiele expowisk, ponad to na KingEvo znajdziecie wiele ciekawych questow, z ktorych mozecie zdobyc cenne itemy z sms shop, wiec zakup ich nie jest konieczny, aby je posiadac w grze.

IP: KingEvo.eu
Client: 10.97 - 10.99

PVP: od 150 levela
Skill Rate: 50x
Magic Rate: 5x
Loot Rate: 4x

Stages:
1 - 50 level, 400x
51 - 80 level, 300x
81 - 160 level, 150x
161 - 200 level, 80x
201 - 230 level, 40x
231 - 280 level, 30x
281 - 340 level, 20x
341 - 400 level, 10x
401 - 500 level, 7x
501 - 560 level, 6x
561 - 600 level, 4x
600 - 680 level, 3x
681+ level, 2x

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

ss5.png

ss6.png

ss7.png

ss8.png

ss9.png

ss10.png

ss11.png

Our partners and their custom servers:

Odp: KingEvo 10.97-10.99 [Mount Quests, Addon Quests, Quests for Shop Items] F.ATK

Mapa swietna mo?e jak b?d? mia? czasu wi?cej zawitam.

Odp: KingEvo 10.97-10.99 [Mount Quests, Addon Quests, Quests for Shop Items] F.ATK

Dodali?my nowe profesje!
(nowe profesje posiadaj? nowe czary)

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

Widz? to samo zainteresowaniem otsem jak venuri? 20 os?b online xDDDD

Wiesz, serwer ruszy? z marszu, ale jestem pewien ?e Jopek odpowiednio si? nim zajmie co zreszt? wida?, tak?e polecam serwer :)

Jopek ma wiedze jak zrobi? otsa ale nie ma wiedzy jak go prowadzi? :P gra?em na venurii i troszk? jest chaos jakby serwer by? bardziej pouk?adany i dopracowany i do tego reklama na pewno wysz?o by co? z tego dobrego ale to ju? z 5 edycja venurii i czemu nie wyci?gniesz wniosk?w co jest z?e a co dobre :P

Podoba mi si? ze wzgl?du, ?e nie idziesz na ?atwizn? tylko nowy kliencik normalnie ;d

Dodali?my nowego monstera
(Zalecany poziom do expienia to 400-450)

ss5.png

Jopek ma wiedze jak zrobi? otsa ale nie ma wiedzy jak go prowadzi? :P gra?em na venurii i troszk? jest chaos jakby serwer by? bardziej pouk?adany i dopracowany i do tego reklama na pewno wysz?o by co? z tego dobrego ale to ju? z 5 edycja venurii i czemu nie wyci?gniesz wniosk?w co jest z?e a co dobre :P

wiesz, ka?dy m?dry taki ale ma?o kto taki prowadzi? otsa. Ma?o? wr?cz nikt. Co najwy?ej gotowiec z neta. A tekst "czemu nei wyciagniesz wnioskow co jest zle a co dobre" brzmi jakby te wnioski by?y tak oczywiste jak ?wiec?ce s?o?ce a jopek tak ?lepy jak sowa w dzie?(???)
Je?li wiesz co jest ?le to proponuj, pisz, ka?da uwaga jest warta dla administratora, przeto serwer jest dla graczy. A dzi? wiekszo?? woli krzykn?? ?e serwer do dupy i ucieka na inny. Taaak, taaak...wieeeem...to w doli administracji jest to aby dopracowa? serwer, wypu?ci? bez b??d?w, trafi? idealnie w gusta graczy, ale pami?taj ?e nikt idealny nie jest. Co najwy?ej grupa mo?e by? doskona?a. Masz jaki? pomys?? to pisz, ale na przyszlo?? odrobine bardziej konstruktywnie ok? :)

Jopek to zdolny chlopak wi?c da rade z tym projektem i podobnie jak ju? asimov pisa?, ja my?l? ?e praca nie p?jdzie na marne.

Ziomu? jak by? chcia? wiedzie? to pisa?em z Jopkiem o ile to Rittus na venurii co jest na rzeczy. Pisz?c ten post chcia?em u?wiadomi? u?ytkownik?w, ?e jopek ma wiedze jak prowadzi? otsa ale nie wk?ada w to tyle ile powinien, te projekty mo?na potraktowa? jako beta testy w drodze do lepszego serwera, ?e tak powiem. Udziela?em si? nawet na forum venurii w propozycjach ale zrobienie otsa to nie jest bu?ka z mas?em wi?c, nie cisn? tak jak inni :) a co do wniosk?w to on sam wie co powinien a co nie, poniewa? powtarza te same b??dy i tutaj nikt nie mo?e m?wi? mu jak ma ?y? czaisz? xD a na venurii spodoba?o mi si? dawno nie gra?em na RPG ale szkoda mi inwestowa? czas w co? co nie jest stabilne i przerzuci?em si? na real tibie, tutaj mam lepsze RPG :P

Ojj Venuto, tak zgadzam si? z tym, ?e napisa?e? na forum odno?nie war?w(mam w planie doda? jakie? eventy z tym zwi?zane typu massive battle czy last man standing) oraz o expach, na kt?rych damy rad? w grupach na experience share. Wbijaj?c ?60? poziom nie bardzo mog?e? sprawdzi? to co server oferuje, jedyne co widzia?em to sta?e? w depo i pisa?e?, a tak si? server?w nie sprawdza, aktualnie te? nie wk?adam w to tyle ile powinienem, bo jestem w trakcie sesji, a s? rzeczy wa?ne i wa?niejsze.
Chcia?bym r?wnie? napisa?, ?e jest to temat KingEvo, a nie Venurii i wypowiadamy si? na temat servera opisanego w pierwszym po?cie.

No dobrze, dobrze wypowiada?em si? na temat og?lny twojej pracy. Pogra?em z 4 dni i nie napisa?em, ?e mi si? nie podoba?o, tylko jest za ma?o rzecy, ale co tam jest do roboty :P taski, questy, misje i nic wi?cej to samo mam na realu, tylko o wiele wi?ksze mo?liwo??. Na 60 czy 200 co to za r??nica zmienia si? tylko poziom trudno?ci nie ma nic poza expem :P i nie krytykuje ci? je?eli tak my?lisz.

Polecam moim zdaniem ca?kiem dobry server mi?o si? gra?o nawet ekipy do quest?w si? znalaz?y ;)

Nowy start servera 26 marca o 18:00,
nowe rzeczy to mniejszym exp stage, luzniejsze questy, poprawiony spawn time na questach, dodanie paru nowych expowisk, questow,
ss12.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom