• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

kliknij.info, pay for like

Status
Zamknięty.

Economy

New User
Liczba reakcji
0
4_logokliknij.png
*
Cze??! Chcia?em poleci? Tobie nowy serwis, kt?ry pomaga w rozwijaniu fanpage oraz stron internetowych: www.kliknij.info
*
Masz w?asn? stron? internetow? (bloga, forum), fanpage na facebooku, konto google, jaki? film na youtube, kt?ry chcesz wypromowa?? Nowa forma zdalnego marketingu, zapewni Tobie najwy?sz? jako?? us?ugi, poniewa? to Ty- sam, kontrolujesz ilo?? potencjalnych lajk?w dla Twojego fanpage oraz odwiedzin na Twojej stronie- w jednego miejsca.
*
*
banner.png

"kliknij.info" - to nowopowsta?a platforma, kt?rej zadaniem jest promowanie witryn w sieci przez zdobywanie punkt?w za klikanie like poprzez stron?. To czego tylko potrzebujesz to wej?? na w/w stron? i zarejestrowa? si?. Na Forum serwisu znajdziesz niezb?dne poradniki, kt?re wprowadz? Ci? w nowy system marketingu. Prosty interfejs, z pewno?ci? wykreuje na Twojej twarzy u?miech, poniewa? bez zb?dnych zak?adek jak i link?w, b?dziesz m?g? wystawia? w?asne strony jak i przegl?da? inne- to wszystko na jednej stronie, bez opuszczania jej.
*
*
Dzi?ki programowi lojalno?ciowemu, ka?dy kto poleci t? witryn? otrzymuje w prezencie gratisowe punkty, do wykorzystania w serwisie (np na w?asn? promocj? strony). Ka?de 10punkt?w to r?wnowarto?? 1z?. Je?li mo?esz- zarejestruj si? z mojego reflinka- kt?ry znajduje si? poni?ej.​
*
(je?eli z?y dzia? - prosz? o przeniesienie.)
*
*Link do serwisu:
*Link do forum:

Odp: kliknij.info, pay for like

Osobi?cie POLECAM! Wchodzisz na stron? -> rejestrujesz si? -> dostajesz na wej?cie kilka punkt?w -> lajkujesz czyjesz stronki (zbieraj?c tym samym punkty) -> dodajesz w?asn? -> zbierasz lajki od takich jak Ty wcze?niej ;d superowa sprawa dla OTS aby nabi? szybko fan?w

patrz?c na fejkowe staty nt. user?w s?dze ?e to 100 procentowy bullshit i naci?ganie i g?wno nie marketing :D radz? zapozna? si? ze znaczeniem tego s?owa.

pr5ga9z66rt6.png

Jedyne czym szczyci? si? mo?e autor tej dennej strony to analfabetyzm :)

+Wasz anty spam system na rejestracji jest tak idiotyczny, ?e chyba powinni?cie dosta? nagrod? debila roku

Kod:
[TABLE]
[TR]
[TD="class: line-content"]<input type="hidden" name="nr1" value="Mw==" />[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zabezpiczenia widz? op

fg02yc7rqlv8.png

Ostatnia edycja:

to jest strona tw?rcy "http://lajkuj.pl" przynajmniej tak mi si? wydaj? bo dzia?a na identycznej zasadzie r??ni si? tylko stylem.
Administracja zwraca si? do u?ytkownik?w na "ty" jak do swoich koleg?w 0 profesjonalizmu, ju? nie wspomn? o g?upim usuni?ciu konta przez "automat", tylko dlatego ?e chcia?em zalogowa? si? na konto kolegi i przela? transferem punkty, kt?re dla mnie zbiera?.

unlike this shit!

Wol? skorzysta? z addmefast, ni? z jakiego? polskiego g?wna. W dodatku, co mi z takiego nabijania lajk?w? To? to s? zwyk?e randomy, kt?rych nie interesuje Twoja strona, wi?c pr?dzej czy p??niej dostaniesz unlajka, a jak nie to akywno?? i tak b?dzie zerowa na fanpage.

to jest strona tw?rcy "http://lajkuj.pl" przynajmniej tak mi si? wydaj? bo dzia?a na identycznej zasadzie r??ni si? tylko stylem.
Administracja zwraca si? do u?ytkownik?w na "ty" jak do swoich koleg?w 0 profesjonalizmu, ju? nie wspomn? o g?upim usuni?ciu konta przez "automat", tylko dlatego ?e chcia?em zalogowa? si? na konto kolegi i przela? transferem punkty, kt?re dla mnie zbiera?.

unlike this shit!
nie, to tw?rca:

pozatym, nie widz? w tym zadnych fejk?w skoro ludzie rzeczywi?cie nabijaj? lajki. Ale- KTO ZAZDRO?CI TEN TAK MA :)

Wol? skorzysta? z addmefast, ni? z jakiego? polskiego g?wna. W dodatku, co mi z takiego nabijania lajk?w? To? to s? zwyk?e randomy, kt?rych nie interesuje Twoja strona, wi?c pr?dzej czy p??niej dostaniesz unlajka, a jak nie to akywno?? i tak b?dzie zerowa na fanpage.

Z tego co mi wiadomo, lajki si? pokrywaj?- bo to na tym polega. Lajk za lajk- je?li jedna osoba (chociazby nie zainteresowana) zalajkuje Twoj fanpage, to akurat jej znajomy (interesujacy sie dana tematyka) polubi dana strone, to zostanie na dlu?ej. Niestety niekt?re prymitywy (tak uwazam i my?l?- to moja opinia) nie potrafi? tego poj?? i stawiaj? kontra, w imi? czego? tego, ?e nie stworzyli czego? w?asnego? ja jestem w?a?cicielem tej strony oh.

patrz?c na fejkowe staty nt. user?w s?dze ?e to 100 procentowy bullshit i naci?ganie i g?wno nie marketing :D radz? zapozna? si? ze znaczeniem tego s?owa.

Jedyne czym szczyci? si? mo?e autor tej dennej strony to analfabetyzm :)

+Wasz anty spam system na rejestracji jest tak idiotyczny, ?e chyba powinni?cie dosta? nagrod? debila roku

Kod:
[TABLE]
[TR]
[TD="class: line-content"]<input type="hidden" name="nr1" value="Mw==" />[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zabezpiczenia widz? op

jako? takich rzeczy nie ma :) cho? zgarn??em 19lajk?w od ?rody, seriwus kt?ry raczkuje, a ka?dy kolejny gracz pisz?c sk?d jest to pisze ze z kliknij.info

Ostatnia edycja:

Niestety niekt?re prymitywy (tak uwazam i my?l?- to moja opinia) nie potrafi? tego poj?? i stawiaj? kontra, w imi? czego? tego, ?e nie stworzyli czego? w?asnego? oh.
Stworzenie tego typu "systemu", kt?ry ledwo dzia?a to kwestia kilku kolejek i nieprzespanej nocy :D
prymityw mocno

btw. Co do tego tw?rcy. Co on tam stworzy?? Struktur? kategorii na forum? Bo CMS nie jest jego=D

Ostatnia edycja:

Stworzenie tego typu "systemu", kt?ry ledwo dzia?a to kwestia kilku kolejek i nieprzespanej nocy :D
prymityw mocno

btw. Co do tego tw?rcy. Co on tam stworzy?? Struktur? kategorii na forum? Bo CMS nie jest jego=D
Nie wiem do czego pijesz. Do czego to wszystko? Masz fanpage/stron?- wstawiasz go. Osoby, kt?re maj? 'weso?e' fanpage na fejsie dobrze na tym wychodz?, gracze, kt?rzy prowadz? OTS r?wnie?. nie rozumiem tego wszystkiego. licz? si? ch?ci, no chyba ?e krawaty co? innego wymy?li?y

ci??ko komu kolwiek uwierzy?, ?e jest tyle i tyle unikalnych wej?? :) czysta zazadro??, bo co? bo nie potraficie sami sobie tego zapewni?? wejd?cie na centrum-rp.eu -> te? fake u?ytkownicy? strona kliknij.info jest odwiedzana, bo stary system przesta? dzia?a? a wszystkie wej?cia kierowane s? bezpo?rednio na kliknij. na wiki by?o ponad 180tys u?ytkownik?w- ALE CO TAM, PRZECIE? TO FEJK :) bo to nie mo?liwe i nikt nie potrafi tak robi?, no.. tylko Wy! lub pan (frajer co nie szanuje czyjej? pracy) od reklamy marketingu itd- czysty egoizm.

je?li macie pomys?y/b??dy to wystarczy da? zna?- ale polaczkowa mentalno?? na to nie pozwala, co nie? je?li kto? ma lepszy pomys? od Was to trzeba go zjecha?, no bo co by nie :hah:

Ostatnia edycja:

Ka?de 10punkt?w to r?wnowarto?? 1z? - szkoda ?e nie mo?na tego wyp?aci? ;x

Moim zdaniem, ka?da nowa strona potrzebuje czasu, aby si? rozwin??. Dla mnie te przyciski do zdobywania punkt?w s? zbyt proste.
Troch? razi mnie to t?o na waszym forum.

?ycz? wam powodzenia w dalszym rozwoju :).

Nie wiem do czego pijesz. Do czego to wszystko? Masz fanpage/stron?- wstawiasz go. Osoby, kt?re maj? 'weso?e' fanpage na fejsie dobrze na tym wychodz?, gracze, kt?rzy prowadz? OTS r?wnie?. nie rozumiem tego wszystkiego. licz? si? ch?ci, no chyba ?e krawaty co? innego wymy?li?y

ci??ko komu kolwiek uwierzy?, ?e jest tyle i tyle unikalnych wej?? :) czysta zazadro??, bo co? bo nie potraficie sami sobie tego zapewni?? wejd?cie na centrum-rp.eu -> te? fake u?ytkownicy? strona kliknij.info jest odwiedzana, bo stary system przesta? dzia?a? a wszystkie wej?cia kierowane s? bezpo?rednio na kliknij. na wiki by?o ponad 180tys u?ytkownik?w- ALE CO TAM, PRZECIE? TO FEJK :) bo to nie mo?liwe i nikt nie potrafi tak robi?, no.. tylko Wy! lub pan (frajer co nie szanuje czyjej? pracy) od reklamy marketingu itd- czysty egoizm.

je?li macie pomys?y/b??dy to wystarczy da? zna?- ale polaczkowa mentalno?? na to nie pozwala, co nie? je?li kto? ma lepszy pomys? od Was to trzeba go zjecha?, no bo co by nie :hah:

Ma pomys?. Jaki to jest pomys?? Kolejne marne ksero, jak napisa?em gdize? wy?ej. Wol? i?? do konkurencji, gdzie w godzin? wyrobi? 5k like. Sko?cz ju? pierdoli? o tej zazdro?ci, bo nie ma tutaj czego zazdro?ci?, naprawd?.

Ka?de 10punkt?w to r?wnowarto?? 1z? - szkoda ?e nie mo?na tego wyp?aci? ;x
Je?li si? serwis rozwinie bardziej, umo?liwimy takie co?. Ale to b?d? inne warto?ci przeliczaj?ce ni? do tej pory :P

Ma pomys?. Jaki to jest pomys?? Kolejne marne ksero, jak napisa?em gdize? wy?ej. Wol? i?? do konkurencji, gdzie w godzin? wyrobi? 5k like. Sko?cz ju? pierdoli? o tej zazdro?ci, bo nie ma tutaj czego zazdro?ci?, naprawd?.
Dobrze, skoro tak u tej "konkurencji" jest Tobie dobrze, to ?ycz? powodzenia u we wsp??pracy z ni?. Oni wcale nie mieli pocz?tku- oni od razu byli pewnie zajebistym portalem. Ale licz? si? z Twoim zdaniem i bior? je do siebie- w internetowym znaczeniu, b?d? d??y? do tego aby serwis si? rozr?s? do wy?szego poziomu.

Moim zdaniem, ka?da nowa strona potrzebuje czasu, aby si? rozwin??. Dla mnie te przyciski do zdobywania punkt?w s? zbyt proste.
Troch? razi mnie to t?o na waszym forum.

?ycz? wam powodzenia w dalszym rozwoju :).
Dzi?ki! To w?a?nie takich ludzi potrzeba na forach- kt?rzy motywuj? i sugeruj? zmiany, takie- aby by?o lepiej.

Je?li si? serwis rozwinie bardziej, umo?liwimy takie co?. Ale to b?d? inne warto?ci przeliczaj?ce ni? do tej pory :P

Dobrze, skoro tak u tej "konkurencji" jest Tobie dobrze, to ?ycz? powodzenia u we wsp??pracy z ni?. Oni wcale nie mieli pocz?tku- oni od razu byli pewnie zajebistym portalem. Ale licz? si? z Twoim zdaniem i bior? je do siebie- w internetowym znaczeniu, b?d? d??y? do tego aby serwis si? rozr?s? do wy?szego poziomu.

Dzi?ki! To w?a?nie takich ludzi potrzeba na forach- kt?rzy motywuj? i sugeruj? zmiany, takie- aby by?o lepiej.

Tak, bo albo co? jest dobre od pocz?tku albo co? jest g?wnem do ko?ca :D a jak kto? korzysta 100% ze zbugowanych gotowc?w tworz?c takie g?wna no to wiadomo jak sie sko?czy

Status
Zamknięty.
Do góry