• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Komp Mi Sie Zacina

Status
Zamknięty.

HaiT

Advanced User
Komputer mi sie zacina na oko?o 1 minute tak cos co 30 minut czasem czesciej, tylko wtedy kiedy gram w tibie, do tego nie na kazdym otsie o co chodzi? czy to wina zbyt wielu osob na danym otsie? ( gralem na servie co bylo 200 osob to zero scin a na takim co 600 to co chwile nawet na expie ). Zawiesza sie caly komputer nic niemozna robic po 1 minucie odwiesza a har jest juz wylogowany, wiecie czego moze byc to wina?
Komputer formatowa?em jakies 2 tygodnie temu i od tego czasu to sie dzieje.

Our partners and their custom servers:

Odp: Komp Mi Sie Zacina

Sprawd? po pierwsze wszystkie sterowniki. Potem nast?pnie zeskanuj komputer w poszukiwaniu wirus?w. P??niej zdefragmentuj go, a w razie potrzeby wyczy?? rejestr.

M?g?by? napisa? jakie? informacje techniczne ? My?l?, ?e chodzi tu o RAM. Masz jeszcze co? w??czone podczas gry ? Jakiego masz Windowsa?

Moze to byc wina sterownikow bo zadnych niesciagalem, ile tu jest ram to niewiem ale wczesniej nigdy tego niemialem, windows xp.

#up
Dawaj przyk?ad i powtarzaj wypowiedzi - omg.
#topic
Po pierwsze nie r?b formata skoro go robi?e? nie dawno, bo to jest ?mieszne rozwi?zanie, kt?re g?wno da. Zainstaluj sterowniki karty graficznej z do??czonej p?yty lub poprzez mened?er urz?dze?, kt?ry znajdziesz wykonuj?c nast?puj?ce czynno?ci:
PPM na m?j komputer > w?a?ciwo?ci > zak?adka Sprz?t > mened?er urz?dze?
Szukasz swojej karty graficznej klikasz ppm na ni?, p??niej dajesz Aktualizuj sterownik po czym post?pujesz wed?ug tych krok?w:
zaznaczasz "Nie nie tym razem" Dalej > zaznaczasz "Zainstaluj z listy lub okre?lonej lokaliacji" Dalej > zaznaczasz "Nie wyszukuj, wybior? sterownik do zainstalowania" Dalej > Pokazuje si? lista wybierasz sterownik i klikasz dalej.

Ewentualnie ze strony producenta karty ?ci?gnij odpowiedni? wersj? sterownika dla swojej karty. Dodatkowo w ustawieniach gry zmie? w opcjach grafiki na DX 5.0

Niby ?adziej sie zacina ale jednak, wczoraj tylko raz si? zaci?, kupie nowy zasilacz bo moj si? sam niekreci musze go czyms poruszyc zeby zacz?, czyta?em ze to moze byc jego wina.
Co o tym s?dzicie?

Nie czyta?em innych odpowiedzi, ale czy?ci?e? komputer w szczeg?lno?ci ch?odzenie procesora (ten wiatraczek). M?j brat mia? podobnie, wyczy?ci? wiatraczek i chodzi? dobrze.

Tak, mo?e to by? przez zasilacz. Mo?e Ci nie trzyma? napi??. Przeczy?? go dobrze(razem z ?o?yskami) i wtedy sprawd?. Sprawd? te? kart? graficzn?, najlepiej przek?adaj?c do innego komputera.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom