• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Expowiska [Konkurs] Ksi??ycowa wyspa

aerd3

Advanced User
Zabraniam kopiowania zawarto?ci na inne fora/serwisy jak i r?wnie? u?ywania w projektach komercyjnych bez mojej pisemnej zgody.
Wyspa w kszta?cie ksi??yca.

Mini mapa:
asdfground.png

SS:
snap20130408202021001.png

snap20130408202120003.png

snap20130408202143004.png

snap20130408202213005.png

Download:

Notka moderatorska:
+10 pkt do konkursu!

Our partners and their custom servers:

Odp: [Konkurs] Ksi??ycowa wyspa

jak i r?wnie? u?ywania w projektach komercyjnych bez mojej pisemnej zgody.
No ju? bez przesady, i tak mog? u?ywa?, nie masz do tego umowy ;)
Co do mapy - No fajna wyspa, 10 pkt. sie nale?y przyznam, ma?a i troszke monotonna. no co? pozdrawiam.
Ps. Nawet na screenshotach, go?ym okiem wida? ?e nie u?ywasz ab, lub chocia? pr?bujesz ;), kilka podstawowych b??d?w amator?w w r?cznym borderze :)

Cz?owieku po prostu robi? 50/50 z autem bo mam zawalone ju? i tak czasu sporo, ?e ledwo znajduj? na konkurs, a tak efekt podobny.
Autoborder jest dla ludzi po prostu trzeba umie? go u?ywa?.

Cz?owieku po prostu robi? 50/50 z autem bo mam zawalone ju? i tak czasu sporo, ?e ledwo znajduj? na konkurs, a tak efekt podobny.
Autoborder jest dla ludzi po prostu trzeba umie? go u?ywa?.

Brak czasu nie udprawiedliwia ci? od tego jak? wykonujesz prace, zawsze mo?esz zapisa? i j? doko?czy? p??niej.
wg. Mnie, jak ja co? robie to konkretnie, a jak cos zjebane to juz ma byc zjebane i tyle :)

Tak jak ju? m?wi?em, ci kt?rzy twierdz?, ?e autoborder jest dla "noob?w" to si? grubo myl?, wiele rzeczy mo?na uzyska? autoborderem w 30 sekund a co recznie by zaj??o 2 h Z TYM SAMYM EFEKTEM. Remere nie po to go dodawa? do swojego map edytora aby le?a? nie u?ywany, albo u?ywany tylko przez amatorszczyzn?.
PS: Sam lepszych mapek nie robisz.

Zgadzam sie w pelni z powyzsza wypowiadzia, aczkolwiek trzeba umiec z autobordera korzystac, bo to co ci wyszlo to akurat wielki krzywy prostokat (mowie o drogach

---Aktualizacja---

Natura tez zreszta uboga

Tak jak ju? m?wi?em, ci kt?rzy twierdz?, ?e autoborder jest dla "noob?w" to si? grubo myl?, wiele rzeczy mo?na uzyska? autoborderem w 30 sekund a co recznie by zaj??o 2 h Z TYM SAMYM EFEKTEM. Remere nie po to go dodawa? do swojego map edytora aby le?a? nie u?ywany, albo u?ywany tylko przez amatorszczyzn?.

Jak ju? chcesz spina?, to chocia? nie por?wnuj tego do moich prac :)

---Aktualizacja---

Opr?cz tego, przeczytaj moj? wypowied?, nie wspomnia?em nawet o robieniu AB, ani ?e jest chujowy, czytaj ze zrozumieniem, by? mo?e podstaw?wka kolejny raz do zaliczenia, lub jeszcze nie sko?czona ;]

go?ym okiem wida? ?e nie u?ywasz ab, lub chocia? pr?bujesz ;)
Z tej wypowiedzi mo?na wywnioskowa?, ?e uwa?asz, i? autoborder jest dla kogo? o ni?szym poziomie ni? amator.
PuzeeL napisał:
Opr?cz tego, przeczytaj moj? wypowied?, nie wspomnia?em nawet o robieniu AB, ani ?e jest chujowy, czytaj ze zrozumieniem, by? mo?e podstaw?wka kolejny raz do zaliczenia, lub jeszcze nie sko?czona ;]
A tutaj wida? jak sam nie znasz swoich wypowiedzi. Na koniec to klasyczne wyzwisko pobijasz rekordy :).

---Aktualizacja---

PS: je?li nie wierzysz masz tu par? prac z mojej prawie najstarszej galerii.
http://img9.imageshack.us/img9/4523/snap20110315181946004.png
http://img291.imageshack.us/img291/8193/snap20110320120040002.png
PPS: To nie s? prace na pokaz. Prace na pokaz maj? by? ?adne, prace na serwer przede wszystkim powinny by? u?yteczne.

Je?li wstawiasz prace, chyba musisz si? pogodzi? z krytyk?, dzi?ki krytyce mo?esz dostrzec swe b??dy, a na b??dach si? uczy, nieprawda??
Odrazu spinasz za to ?e ci wytyk?em b??d, por?wnujesz swoje prace do moich..
Wiem ?e ka?dy z nas walczy o to co jest do wygrania, ale bez przesady ok?
Nie poszukuje systemu wzajemnej adoracji.. Pozdrawiam

PPS: To nie s? prace na pokaz. Prace na pokaz maj? by? ?adne, prace na serwer przede wszystkim powinny by? u?yteczne.
Nie tyczy si? to tych screen?w co wam podes?a?em

---Aktualizacja---

Je?li wstawiasz prace, chyba musisz si? pogodzi? z krytyk?, dzi?ki krytyce mo?esz dostrzec swe b??dy, a na b??dach si? uczy, nieprawda??
Odrazu spinasz za to ?e ci wytyk?em b??d, por?wnujesz swoje prace do moich..
Wiem ?e ka?dy z nas walczy o to co jest do wygrania, ale bez przesady ok?
Nie poszukuje systemu wzajemnej adoracji.. Pozdrawiam
Po prostu denerwuje mnie krytyka osoby kt?ra sama robi to co krytykuje :P

Z tej wypowiedzi mo?na wywnioskowa?, ?e uwa?asz, i? autoborder jest dla kogo? o ni?szym poziomie ni? amator.

A tutaj wida? jak sam nie znasz swoich wypowiedzi. Na koniec to klasyczne wyzwisko pobijasz rekordy :).

---Aktualizacja---

PS: je?li nie wierzysz masz tu par? prac z mojej prawie najstarszej galerii.

Ju? ci wspomnia?em nie potrzebuj? ?adnych konflikt?w, ani ?adnego k?cika wzajemnej adoracji.. :)
No ?adne prace, ja ci powiedzia?em, ?eby? popracowa? nad manual border, a ty mi spine walisz ze mowie ze ab jest chujowe, przydatne do expowisk, architektura, cos takiego jak ty zrobi?e?, jedynie ab do zrobienia wody i podkladu (trawa) reszta robiona r?k? ze wzgledu na lepsze uk?adanie bordera, sp?jrz na swoj? prace i zobacz jak ona jest nie doko?czona..

Back
Do góry Bottom