Konkurs mapperski - g?osowanie

Status
Zamknięty.
Odp: Konkurs mapperski - g?osowanie

Tak, 11 praca jest ?wietna!

Genialne wykonanie!

Od pi?tej pracy nie znalaz?em innej interesuj?cej, a tu...

Tak wi?c g?os na prac? XI :)

Ja mia?em ogromny dylemat, dok?adniej prace 4,5,8,9,11 zwr?ci?by moj? uwag?. Po d?u?szej chwili namys?u wybieram prac? numer 11. Sam pr?bowa?em, lecz mojej pracy nie warto by?o wysy?a?, wi?c postanowi?em popatrze? na prace innych. Wybra?em 11 poniewa? mapper znakomicie odda? pi?kno i pot?g? zaginionego miasta oraz jego mieszka?c?w, a z w?asnego do?wiadczenia wiem, i? nie jest to takie proste.
to na tyle,
Wasz Kussy :D

Praca numer 9 jest ?adna .. ale idiotyczna...
wodospady pod wod? cz?owieku masz jaja ?

najbardziej podoba mi si? praca nr 11 piasek pla?owy te? jest pod wod? ;) ale nie wodospad
wybieram 11

Praca numer 9 jest ?adna .. ale idiotyczna...
wodospady pod wod? cz?owieku masz jaja ?
najbardziej podoba mi si? praca nr 11 piasek pla?owy te? jest pod wod? ;) ale nie wodospad
wybieram 11

Loool, taka jest jego wyobra?nia a nie kurde czepia? sie b?dziesz i od razu tekst ?e nie ma jaj... W?a?nie s?owo Jaja zwi?zane jest ze ?miechem, a skoro da? wodospady pod wod? to mo?na si? po?mia? wi?c raczej ma jaja... A poza tym taki konkurs polega na wyobra?ni, Tak? mia? wyobra?ni?-Tak? mapk? wykona?... Ja ciebie si? spytam: A TY MASZ JAJA ?... <- to po pierwsze, a po drugie, skoro si? czepiasz to pokarz jak?? twoj? Atlantyde, aby autor krytykowany przez ciebie wiedzia? co ewentualnie zmieni?... Prawda jest taka, ?e my?lisz, ?e jak zgasisz zioma to jestes spox... A to nieprawda bo tak traci si? szacunek... Tyle na ten temat...

Apropo g?osu ja ju? wcze?niej g?osowa?em i nie powiem na kt?r? prac?, aby m?j g?os nie zosta? przez pomy?k? policzony dwu-krotnie...

Sry za odbieg od tematu ale rozwali? mnie troch? kole? up ; d...

Pozdrawiam, Szacho.

@edit
Poprawi?em znalezione przeze mnie b??dy i liter?wki ;>

Ostatnia edycja:

zdecydowanie 11 najlepsza, gratuluje autorowi xD
...
?eby nie by?o
g?os na 11

Prace nr. 4 i 9 mi si? spodoba?y.
G?osuj? na prac? nr. 9!

Kamil.13 napisał:
Z 8 na 9 poprawi?em :D...

Ostatnia edycja:

Mi sie najbardziej podoba -> 8 <- :D Reszta tez fajne ale wg mnie 8 duzo pracy bylo :p

Naprawd? wida? kilka talent?w na tnecie :)
Bardzo mi si? podobaj? prac? 1 i 11
Pierwsza praca jest troszk? za ma?a, natomiast jest fajny opis. Podoba mi si? pomys? :) Nie ma raczej b??d?w

Praca nr 11 jest bardzo ?adna, podoba mi si? w niej dobra dobrana (xd) pod?oga.
Dra?ni mnie tylko to, ?e jest tyle trup?w na pod?odze. Troszk? szkoda, ?e nie ma opisu tak jak w pracy nr 1.
Zauwa?y?em jednak ma?y b??d. Na 2 ssie wida? na samym dole obci?te krzaki, wysepki piasku, przez 1 lini?. Ale tak poza tym to bardzo ?adna praca

Oddam jednak g?os na prac? nr 1 poniewa? jest zrobiona moim zdaniem najlepiej. Bardzo ?adny opis. Powinny by? tylko wi?ksze ss-y i praca powinna by? wi?ksza.

Pozdrowienia

Najlepsza jest nr 4....;D
Jest booss normalnie

Najlepsze i najcziekawsze sa mapy nr.4 i 5. Rozbudowane, nie kwadratowe.
Robione przez fachowcow.
Reszta prac kwadratowa i nieciekawa

Prace nr. 4, 8, 9 przypadly mi do gustu! Lecy praca nr.4 najbardyiej mi sie podoba. Dlatego g?osuje na prace nr. 4!

G?osuje na prace nr.4!

Najwi?kszym dzie?em mapperskim z tych wszystkich prac, jest praca nr. 4... ;)

Praca NR 11 !!:up::up:

Praca 1 i 5 atrakcyjna, lecz oddaje g?os na 5! 10/10 :D Gratulacje dla w?a?ciciela w?o?y? w mape wiele pracy i trudu.

1 i 9 najlepsza (ze wskazaniem na t? pierwsz?).

Naturalnie praca 11. ?wietnie wykonana, mn?stwo wysi?ku w?o?one - w pe?ni zas?uguje na zwyci?stwo. Pomimo i? inne prace r?wnie? wygl?daj? interesuj?co (nr 4, 9), to wed?ug mnie nie mog? si? r?wna? z jedenastk? ;P

Regards
Seylit

M?j g?o? oddaje na prac? nr. 11. Efektywnie wyko?czona. Nie jest monotonna, ma wiele ciekawych szczeg???w.

Pozdrawiam.

Te? si? zastanawiam nad prac? nr 9 i 11. Lecz 11 bardziej mi przypad?a do gustu.

Oddaje g?os na prac? numer 11

11 :)
Mysle, ze kazdy wie czemu ona.

Praca numer 9 :D zdecydowanie najlepsza

Status
Zamknięty.
Back
Do góry