Konkurs mapperski - g?osowanie

Status
Zamknięty.
Odp: Konkurs mapperski - g?osowanie

Stanowczo mi sie podoba praca 5 jest dlamnie tam najbardziej dopasowana szczegolami i pasuje klimatycznie to zaginionej atlantydy

Oddaje glos na prace nr 11 poniewaz idalnie oddaje tematyke pracy a mapper musial sie niezle napracowac , widzimy tam wszystkie elementy swiata podwodnego co daje cudowny efekt

Moj glos oddaje na prace nr 11 gdyz jestem dziewczyna i bardzo zwazam na detale a praca 11 jest wzbogacona masa detali:D:)

Glosuje na prace 11 :D Jest boska !:D

Zdecydowanie praca nr 11! Najbardziej przypomina Atlantyde, ?adna konstrukcja oraz wpada w oko!

Hmmm... Najlepsze moim zdaniem s? prace nr. 9 i 11, lecz skoro mo?na zag?osowa? tylko na jedn?, wi?c wybieram 11.

M?j g?os przypada na prac? numer 9. :D

Mi tam si? podoba praca nr 4 i 8. Oddaje g?os na prace nr 4, bo wed?ug mnie jest to praca ?adna, estetyczna i w og?le ciekawie wykonana.

Wi?kszo?? pracy zaskakuje na wygran?, bo wszystkie s? naprawd? pi?kne. Jednak najbardziej w oczy rzuci?a mi si? praca 11. Autor musia? przez kilkadziesi?t godzin siedzie? nad jej wykonaniem. Poza tym wszystko jest u?o?one akurat - nie za du?o, nie za ma?o, w odpowiednich miejscach.
SW?J G?OS ODDAJ? NA PRAC? NR. 11.:up:

Witam,
Sw?j g?os oddaje na prace nr.3. Dlaczego? Najbardziej przypadla mi do gustu i spodoba?a si?. Powodzienia & Pozdrowienia.[GRACZ]xD[/GRACZ]

1 - ?adne , ale troszk? ma?e.
2 - A od kiedy w lesie s? krokodyle i papugi ? oO Kwadratowe , bez pomys?u...
3 - Co? nie na temat. Mnie to Atlantydy w og?le nie przypomina...
4 - Jedna z ?adniejszych prac.
5 - Ta jest ?wietna. Jest pomys? , jest ?adne wykonanie.
6 - Nie na temat ? To jest wioska , a Atlantyda to podwodne miasto...
7 - To samo co u g?ry , chocia? ju? to bardziej Atlantyd? przypomina. Ale wykonanie nie ?adne... Za du?o wodospad?w , za ma?o szczeg???w.
8 - Pomys? fajny , wykonanie te? ?adne. Og?lnie jest dobrze.
9 - Troch? tego za du?o , ale og?lny efekt jest ?adny.
10 - Chyba najgorsza praca...
11 - Ta znowu naj?adniejsza... Jest ?wietna. Utrzymana w nowoczesnym stylu , a taka w?a?nie by?a Atlantyda. Efekt troszk? szokuj?cy.

G?os oddaj? na prac? numer 11 !

hahha niekt?re prace to jest pora?ka i nie zobaczy?em tytaj atlantydy!
Podobaj? mi si? prace 4, 5 i 9 no ale c?? trzeba wybra? jedn?, wi?c sw?j g?os oddaj? na prac? numer:
4
Autor si? na pewno napracowa? i praca ma jaki? wi?kszy sens i bardziej mi pasuje do atlantydy.
S?uchaj kolego... Je?eli nie zobaczy?e? Atlantydy na przedstawionych pracach to pokarz mo?e jak ma wygl?da? ;*... Tylko znasz s?owo ''Krytyka'' W j?zyku polskim, a s?owo ''Atlantyda'' ? Jasne ?e ni znasz ... ;* Dow?d: Wikipedia, ctrl+c, ctrl+v...;* GZ Chamstwa ;***

OK, Czas na moje g?osy... Oto i one:

I Miejsce Praca nr. 11
II Miejsce Prace nr. 8 i 9
III Miejsce Prace nr. 4 i 5

Dlaczego Praca nr. 11 ? Ot??: Jej wykonanie nie trwa?o kilka minut, kilka godzin lecz kilka ci??kich dni. Jest wykonanana w doskona?ym klimacie. Bardzo dopracowana, du?a, urozmaicona. A pozosta?e prace z mojego podium te? posiadaj? te cechy ale musia?em wybra?, wi?c zdecydowa?em, ?e zwr?c? uwag? na wyr??niaj?c? si? kolorystyk?.

Wszystkie prace jednak zas?uguj? na wyr??nienie, a przede wszystkim nale?y pami?ta?, ?e: WSZYSCY S? ZWYCI?SCAMI !!! Przezwyci??yli brak nadziei na wykonanie prac, brak czasu czy nawet inne ograniczenia, dlatego te? WSZYSTKIM SERDZECZNIE GRATULUJ? !!!

Co do mnie, to ja nie wzi??em udzia?u, gdy? mapki rzadko edytuj?, a co najwa?niejsze, edytuj?! Nie robi?! Za ma?y talent i za ma?e do?wiadczenie! ; d

No to chyba by by?o na tyle mojego wyczerpuj?cego postu...

Pozdrawiam, Szacho.

Wed?ug mnie to praca numer 11 jest bardzo szczeg??owa i bardzo mi sie podoba ale praca nr 8 te? niczego sobie a inne poprostu denne kwadratowe niekt?re ale og?lnie super ;] :up:

Prace 9 i 11 s? najlepsze ale 9 jest troche ma?a wi?c daje g?os na 11

11 wygl?da najefektowniej, kilka ciekawych rozwi?za? i to na ni? oddam g?os.

zdecydowanie Praca nr. 11 :)

Oddaje g?os na prace [-]nr.9[/-] (chodzi?o mi o 11 prace ;d), dlaczego ? Poniewa? jest du?a, ?adne detale itp.
Wida? ?e autor nie pracowa? przy niej 30min.
Praca pewnie by?a robiona etapami.
Poprostu pi?knie ;D

Ostatnia edycja:

Od razu spodobala mi sie praca nr. 4. Spodobal mi sie watek oderwanej czesci ladu.
Glosuje na prace nr. 4

@Down: Napisz na jaka prace glosujesz chyba ze sie wstrzymujesz.

Ostatnia edycja:

Praca 11. Pokazuje tak? Atlantyd? jak? zawsze sobie wyobra?a?am
Praca 9 te? ?wietna.
G?osuj? na 11-nast?.

Ja g?osuje na prace nr. 4 wida? na nim, ?e to jest podwodny ?wiat. Oryginalnie zrobi? bardzo wymy?le nie za du?o dodatk?w nie za ma?o...
G?osuje na prace nr. 4

Status
Zamknięty.
Back
Do góry