• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Inne [Konkurs] Zima Bicziego

aerd3

Advanced User
3 Mapa(jednak nie b?d? robi? wi?cej mapek serii biczi, nie chc? kaleczy? mapperstwa).
Mo?e teraz pan moderator zrozumie jak by?y robione mapki przez innych

SS:
smiec2ground.png

snap20130426104452003.png

snap20130426104500004.png

snap20130426104510005.png

Download:

---Aktualizacja---

"zabraniam kopiowania zawarto?ci na inne fora/serwisy"

Notka moderatorska:
+10 pkt do konkursu

Our partners and their custom servers:

Odp: [Konkurs] Zima Bicziego

Mam nadziej?, ?e wszystkie prace kubicziego zostan? zdyskwalifikowane, poniewa? to jest jaka? kpina, ?e zaliczaj? mu te prace. Ten konkurs chyba jest przecie? po to, ?eby ruszy? forum w prz?d, a nikt nie b?dzie si? rejestrowa? jak zobaczy dzia? dowload z takimi mapkami...

Mam nadziej?, ?e wszystkie prace kubicziego zostan? zdyskwalifikowane, poniewa? to jest jaka? kpina, ?e zaliczaj? mu te prace. Ten konkurs chyba jest przecie? po to, ?eby ruszy? forum w prz?d, a nikt nie b?dzie si? rejestrowa? jak zobaczy dzia? dowload z takimi mapkami...
Mo?e nie wszystkie jego mapki, ale od momentu kiedy si? do niego zbli?y?em i tak?e zbli?y? si? koniec konkursu, od tego momentu jego mapki wydaj? si? by? robione na kolanie max. 15-20 min (przynajmniej ja tak s?dze).
Przedtem robi? mapy w miar? dobre jak na poziom, kt?ry reprezentuje.

Extra mapka i mog? poleci? wszystkie mapki tego u?ytkownika poniewa? wiem na co go sta?. :))

10 / 10

Regards,
Kaisus

---Aktualizacja---

A noi wiem ?e to porodie Kubicziego. xD

8.6
Pod tak? domy?lnie robi?.
A ta mapa z cyklu parodie kubicziego po prawdziwe mapy prosz? wej?? do temat?w nie zawieraj?cych "biczi" w nazwie

---Aktualizacja---

np to jest mapa robiona dobrze:
http://tibia.net.pl/threads/556349-Konkurs-Zinith-Mountain-(G?ra-Zinith)

Back
Do góry Bottom