[Kregox] Thread

KregoXx

Advanced User
Grudzień 23, 2014
Liczba reakcji
3
1

Pea64hA.png

Odp: [Kregox] Thread

Nawet, nawet... ?ciany ze ska?ami nie wsp??graj? ze sob?, po za tym jest Oki, grywalna co wa?ne i z potencja?em.widzia?em brzydsze hehe. Jest dobrze.

Z tego co pami?tam za?o?y? mo?na galerie gdy si? przedstawi min. 3screeny na start. Po 1 screenie ma?o mo?na wywnioskowa?, wi?c czekam na wi?cej

[MENTION=349569]bubecki[/MENTION]
Zapoznaj si? z regulaminem dzia?u jak i forum, bo jak na razie to wszystkie Twoje nowe posty s? spamem. Nie znasz si?, a wypowiadasz byle nabi? licznik.
[MENTION=426389]KregoXx[/MENTION]
Osobi?cie nie mam nic do zarzucenia. Mapa jest przede wszystkim grywalna, a to dla WARa najwa?niejsze. Przejrzy?cie i schludnie wykonane.

?eby ten server przetrwa? to by? musia? mie? reklam? na wszystkich forach powi?zanych grami online / reddicie i jakich? forach z lola. Je?li takiego spamu nie roze?lesz gdzie si? da to po 3 dniach si? rozstajemy.

Mog? si? za?o?y? ?e max tydzie? przy dobrych wiatrach postoj a p??niej 0 graczy i b?dzie trzeba wy??czy?.

Nie musisz odpowiada? rzeczywisto?? zweryfikuje kto ma racj? ^^

#edit

Aaa i jeszcze musisz pomy?le? nad hostem w dajmy na to USA bo na brazoli mo?esz liczyc jak beda miec 20 pinga polaczki wyjd? szybciej ni? weszli chocbys im p?aci? ?eby grali u cb :D

Dejavuu ..? widzialem to juz kiedys xD

Z tego co pami?tam za?o?y? mo?na galerie gdy si? przedstawi min. 3screeny na start. Po 1 screenie ma?o mo?na wywnioskowa?, wi?c czekam na wi?cej
?le pami?tasz.

Oczy?? troch? te dachy i nie przesadzaj z ich mieszaniem.
btw. ma?e bugi na 1 i 2 ss.

10qdxjb.jpg

Bo?e, ale te nowe sprity s? brzydkie. Ten niebieski daszek ?le komponuje si? ze zwyk?ym. Wydaje mi si?, ?e widzia?em podobn? na konkurencyjnym forum.
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
Poszpera?em i rozwia?em w?tpliwo?ci. Podobna praca tak?e nale?a?a do Ciebie, ale by?a udost?pniona na innym forum.

Ostatnia edycja:

Bo?e, ale te nowe sprity s? brzydkie. Ten niebieski daszek ?le komponuje si? ze zwyk?ym. Wydaje mi si?, ?e widzia?em podobn? na konkurencyjnym forum.

[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
Poszpera?em i rozwia?em w?tpliwo?ci. Podobna praca tak?e nale?a?a do Ciebie, ale by?a udost?pniona na innym forum.

Bardzo mo?liwe,

sprity s? stare. Do?? stare bo mapuje tylko na 8.6

Podobaj? mi si? Twoje prace!
S? grywalne jak i przejrzyste, nie przesadzaj z spritami, minimalizm jest pi?kny ;)

Mapa ?rednia, co? mi tutaj brakuj?. Liczy?em na jaki? fajny klimat.

Nie podoba mi si? po??czenie tych "bagien" z piaskiem :)
A co do ca?o?ci to nie jest ?le, ale mog?oby by? lepiej.

Back
Do góry