• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kubq - [YOU] Musisz ocenic!

Status
Zamknięty.

kubq

Senior User
Liczba reakcji
40
Zaczynam swoja galerie . Dlaczego? Nudzi mi sie , to mappuje ^^ .
Tajemnicze zejscie!
sekretnemiejscetisara.png

Gdzies w lesie
mojad.png

Natura oraz Droga
naturadroga.png

Zapraszam do komentowania/oceniania .
Jesli jest ktos mna zainteresowany aby mnie przyjac jako mapera do projektu rpg/war to prosze napisac na gg : 8580848 .
~~Ps: beda komentarze , bedzie wiecej prac~~
Pozdrawiam Kubq!

Odp: Kubq - [YOU] Musisz ocenic!

nawet ?adnie opr?cz ostatniego gdy? ta k?oda oraz beczka przeszkadza a i drzewa i pnie na ?rodku drogi tez przeszkadza hmm dam 9/10

S?abo... S?abo! Natura nie ogarni?ta, ma?o detali (bardzo ma?o detali), Wodospad le?y, g?ry le??, a 1 to nie jest twoje, tylko mojego kolegi. Og?lnie oceniam (bez 1) na 0/10... Auto border! I to wida?!

@edit, mia?em ma?o warto?ciowy (dopiero jak wys?a?em zauwa?y?em)

Powiem tyle: ?wicz, albo zajmij si? skryptami... Tylko ich kwadratowych nie zr?b! Bo ty masz wszystko kwadratowe!

Ostatnia edycja:

a 1 to nie jest twoje, tylko mojego kolegi.
Xanosta zrobil zdjecie , a ja mape ...
Skoro jestes takim negatywnym krytykiem , zrob lepsza prace -.-'
Widac czlowieku ze mnie nie lubisz.
Czekam na wiecej komentarzy!

Tfoja Obsuga napisał:
a 1 to nie jest twoje, tylko mojego kolegi.
Japierdole, le?? i kwicz?. Ta mapa ma pot??ne rozmiary, o wielko?ci (ok. 7x7), a Wy si? k??cicie kogo ona jest, przecie? ta mapa to tandeta i takie co? mo?na wykona? w dos?ownie 2 minuty.

Drugiej pracy nie oceniam, bo nie widz? sensu. Zwyk?a natura, wykonana na amatorskim poziomie na zachwyci mego przero?ni?tego ego, a nawet alter.
Trzecia jest najlepsza, ale i tak totalnie ssie. ?le wyko?czone bordery g?r, masa b??d?w artystycznych, takich jak liny nad wodospadami czy "k?oda" na ?rodku drogi.

Polecam Ci przeczyta? wszelakie artyku?y odno?nie mappingu, na sam start zapraszam do przeczytania moich poradnik?w.
Pozdrawiam!

@up
Zgadzam si?.

Poczytaj mo?e jakie? poradniki a nie bierzesz si? do robienia g*wna za przeproszeniem. Jest ich po uszy na tym forum i ci?gle powstaj?. Wystarczy poszuka? nosz do ch*ja.

3/10 - poziom bardzo niski.

ew. U?ywaj RAW palette do borderowania.

Ok , dziekuje za komentarze . Popracuje nad poradnikami i znowu wam cos pokaze :D
Pozdrawiam , Kubq!

Po pierwsze Prace s? puste i bez pomys?u
Po drugie Radz? Ci skorzysta? z jaki? poradnikow od ktorych nasze forum jest a? zasypane.
Po trzecie nie radzi? bym Ci od?wie?a? tematu albo pisac takiego postu jak wy?ej napisales zapewne zostaniesz nagrodzony warnem :)

Wiec podsumowuj?c zabierz sie za czytanie poradnikow w Dziale Artyku?y.
Pan Fluos robil to wszystko dla takich nowicjuszy jak ty, wykorzystaj jego prac?.

Ocena: --- Nie moge ocenic, wybacz nie ma czego :(

Pozdrawiam​

P.S Zas?ugujesz na ,,Srednio-Zaawansowany" ??

Ostatnia edycja:

Racja tak ostry nie by?em Tajemnicze zejscie! mo?e by?
tylko brak ci wyobra?ni i my?le ?e te? u?ywasz auto-bordera w RME
ogl?daj galerie maperskie pomog?o by ci to co?.
?rednio ci to wyszlo 6/10

Skoro jestes takim negatywnym krytykiem , zrob lepsza prace -.-'
Fail, ka?dy mo?e oceni? prace w taki spos?b jaki uwa??, i wcale nie musi by? perfect w tym co w tej chwili ocenia.

Co do mapy, prace s? s?abe, pierwsza praca nic nam tu nie przedstawia i jest do dupy, drugiej nie ma co ocenia? bo to sama natura no i namiocik kt?ry nawet nie upi?ksza pracy i nie pasuje do tego klimatu. W trzeciej pracy ssie ziele?, g?ra to 99,9% Autoborder.

Polecam Ci przeczyta? wszelakie artyku?y odno?nie mappingu, na sam start zapraszam do przeczytania moich poradnik?w.
Ave.
Pozdrawiam!

Mi sie nawet podoba du?o specyficznych rzeczy 7/10.jednego ci brakuje w tych pracach ,,Wyobra?ni"

Prace s? dos?ownie g?wniane.
Jechane autoborderem, o czym ?wiadczy masa kwadrat?w i niedoci?gni?c.
Nawet screeny s? ?le zrobione.
Jest masa b??d?w, wszystko montonne i nieestetyczne.
Og?lnie bardzo s?abo.

Prace puste i nie maj? nawet grosza pomys?u! Wodospad - brak detali, natura le?y, g?ry jakie? takie ?e ja powiem "Ko?lawe" og?lnie wszystkie prace s? s?abe, b??d?w ca?a masa... One le?? w Puszce po sardynkach...

P.S: Jak zobaczy?em temat i mi wy?wietli?o "Kamilem musisz oceni?!" to tak dziwnie zabrzmia?o ;D Mn? si? nie ocenia!​

Status
Zamknięty.
Do góry