• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Kupno Kompa] Pomocy

bobikkkqq

New User
Procesor:
Intel Core i7-2600K - 3.40GHz

P?yta G?owna:
AsRock P67 Pro3 B3

Ch?odzenie:
Thermalright HR-02 Macho

Pami?? Ram:
GoodRam 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Play

Dysk Twardy:
Western Digital Black 1 TB 7200rpm 64MB cache

Obudowa:
Zalman Z9

Zasilacz:
Fortron Aurum 600W 90+ gold

Karta Graficzna:
MSI Radeon HD 7970
(lub)
Amd Readon HD 7970

To, chyba wszystko z czego sk?ada si? komputer...
Je?eli czego? zabrak?o to prosz? o napisanie poni?ej.
Jestem wg w tym zielony lecz ucz? si? szybko
Prosz? o wyrozumia?o??, po prostu nie chc? kupi? jakiego? szajsu.
Wiec dlatego pisz? na tym forum aby?cie ocenili i wypowiedzieli si? na dan? rzecz czy to mi si? op?aca, i jest dobre...
O pieni?dze nie chodzi, w wakacj? id? na ulotki i dzienie 200 z?.
Ja mam blisko Gie?d? Komputerow?, mieszkam w stolicy i tam jest naprawd? tanio lecz nie wszystko jest prawd? co oni m?wi? (Pami?tajcie).
Prosz? o wyrozumia?o??, i nie pisanie o to ?e jestem g?upi ?e nie umiem dobra? cz??ci do swojego komputera itp...
Komputer b?dzie s?u?y? oczywi?cie do gier, i nakr?cania film?w.
Chc? aby np Wied?min 2 chodzi? mi bardzo, bardzo dobrze, na najwy?szych obrotach.​

Our partners and their custom servers:

Odp: [Kupno Kompa] Pomocy

Cholera, mo?e pytanie nie na temat ale gdzie roznosisz te ulotki za 200z? dziennie?

Co do komputera op?aca si?, ja bym kupi?.

@Ksajan
Chyba warny lubisz. :D

@topic
Jak najbardziej si? op?aca nawet bym si? nie zastanawia? tylko od razu kupowa?. Dobry systemik, a gierki b?d? ?miga? a? mi?o.

200z? Dziennie? Ja w tamtym roku w Lipcu wyci?gn??em 1900 w Firmie budowlanej. Ale ze na ulotkach 200z? dni?wka?

PS: Jaki masz fundusz? Bo i7 2600k niema sensu bra? jak tylko Gry, lepiej i5 2500k + Lepsze ch?odzenie na procka bo Boxowe to suszarki s?.

Np ch?odzenie we? Scythe Ninja, albo co? ze stajni Noctua. Pomy?l mo?e nad Dyskiem SSD? Bo jak masz 200z? Dni?wki to polatasz 3 dni i Masz zajebisty Dysk ju?. PS: A windows to co? ?adnie to tak piraci?? Dolicz 340z? na Windowsa.

Ka?dy nast?pny post, w kt?rym chocia? pojawi si? wzmianka na temat zarobk?w zostanie ukarany. Takie sprawy za?atwiajcie na PW.

Jak ja uwielbiam czyta? bzdury pisane tu przez niekt?rych znawc?w. Po pierwsze dokup dysk ssd 64 GB na system. Po 2 nie wiem co to za bzdury kolega pisze o firmie Noctua kt?ra obecnie ma najgorszy stosunek cena/wydajno??. A co do samego zestawu, zostawi? jak jest, do?o?y? ssd. A je?eli chcesz inwestowa? w high endow? grafik? to na pewno nie radeon, a GeForce GTX670/680 w wersji MSI. Procesor zostawi?, HT ju? dzisiaj czyni cuda w nowszych tytu?ach. To by by?o na tyle.
P.S. Przekr?conego intela core i7 mo?na utrzyma? w 50 stopniach na fabrycznym ch?odzeniu po zmienieniu pasty, wi?c kolejne bzdury mi si? tu nasuwaj?.
Btw. skoro jeste? ze stolicy kt?ra jest r?wnie? moim miastem, gwarantuj? ci ?e nie powiniene? ufa? ?adnym "ekspertom" to jest - sprzedawcom komputer?w.

Van der Bany, widocznie naczyta?e? si? tylko o firmie Noctua, Mia?e? ich chodzenia? S? bardzo wydajne. Fakt, wysz?o ostatnio kilka ciekawych propozycji. Ale nie lepiej kupi? ch?odzenie ni? siedzie? na Boxie? Z tego co zamieni z i7 na i5, r??nicy w wydajno?ci nie odczuje, a w portfelu zauwa?y. Do tego kupi sobie SSD albo Windowsa. Jak to do gier to nie ma sensu si? pcha? w taki procesor skoro w grach dok?adnie to samo oferuje i5.

Back
Do góry Bottom