• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Laptop po zamkni?ciu pokrywy z tibi? po kilku minutach przechodzi w stan wstrzymania

Status
Zamknięty.

asgun

New User
Październik 8, 2010
Liczba reakcji
0
Witam m?j problem polega na tym ze mam laptopa asus X54H , procesor inter inside core i3 , kart? graficzn? RADEON HD 7470M 1GB , WINDOWS 7 , 4 GB RAM. Problem polega na tym ?e po w??czeniu tibii (ots z botem) i zamkni?ciu pokrywy po nieca?ych 20-30 min sam przechodzi w tryb wstrzymania a ju? robi?em wszystko ot?? instalowa?em od nowa biosa i nic , czy?ci?em rejestr i nic , instalowa?em od nowa windowsa i nic , orz czy?ci?em go i dalej ni? ju? nie wiem co mam robi? powiedzcie mi bo problem wyst?puje tylko jak jest w??czona jaka? gra wi?c ju? nie wiem.

Odp: Laptop po zamkni?ciu pokrywy z tibi? po kilku minutach przechodzi w stan wstrzymania

Ta czysciles windowsy systemy biosy i inne gowna a o wejsciu do panelu sterowania nie pomyslales? Wszystko jest do ustawienia w opcjach. Mozesz wybrac w minutach po jakm czasie ma sie wylaczac i konkretnie co, ekran, dyski itp... Wystarczy ustawic na nigdy i wszystko bedzie ok. Tylko znajdz odpowiednie ustawienia, a nie "czysc system, rejestr czy biosy"...
Masz screena z ustawien:
http://scr.hu/0xu3/lt216
Mozesz tam zmienic wszystko... Usypianie, dysk, karte graficzna, jakies bzdety dotyczace nawet usb i innych gowien. Po prostu ustaw to co potrzeba na nigdy i nie bedzie sie wylaczac.

Odp: Laptop po zamkni?ciu pokrywy z tibi? po kilku minutach przechodzi w stan wstrzymania

mam w opcjach zasilania zaznaczone nic nie r?b po zamkni?ciu pokrywy, po wci?ni?ciu przycisku u?pienia i po wci?nieciu przycisku zasilania oraz przej?cie komputera w tryb u?pienia na nigdy lub nic nie r?b i dalej to samo

---------- Tre?? dodana o 12:50 ----------

jak ty masz windows 7 to wy?lij mi twojego screena jak masz ustawione to sprawdz? mo?liwe ze co? b?d? mia? nie tak ale w?tpi?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry