yo,
odrazu pisze , ze niewiem czy to dobry dzial , wiec w razie czego prosze o przeniesienie ;d.
No wiec tak. Mam troche zawalonego laptopa smieciami itd. Chce go oczyscic tak , zeby chodzil jak nowy ze sklepu.
Mam plytke recovery , ale niewiem czy sie przyda w porzadkach.
Chcialbym na poczatek sformatowac calego kompa , tylko niewiem jak sie za to zabrac ;d.
to jest moj laptop.
Chcialbym tez wymienic baterie na nowa , poniewaz ta ktorej teraz uzywam trzyma gora 4 minuty.
Co powinienem zrobic , zeby chodzil jak nowka? Jaki windows mam wgrac?ktora baterie mam kupic , zeby trzymala w miare dlugo (stan mojej bateri kiedy kupowalem wynosil ok. 3godziny i 19 minut , wiec oczekuje chociarz 1:30h , gdyz bardziej bede uzywal ladowarki ;d).
Odrazu mowie , ze bede tutaj gral w gry dwie gry assassin creed i tibia.
p.s
chcialbym jeszcze sie zapytac jak zrobic 3 partycje
mianowicie:
na windowsa
na jakies filmy itd
trzeci 10gb wolnego
w biosie mam napisane , ze dysk ma 380gb , kiedy windows widzi tylko 259gb
odrazu pisze , ze niewiem czy to dobry dzial , wiec w razie czego prosze o przeniesienie ;d.
No wiec tak. Mam troche zawalonego laptopa smieciami itd. Chce go oczyscic tak , zeby chodzil jak nowy ze sklepu.
Mam plytke recovery , ale niewiem czy sie przyda w porzadkach.
Chcialbym na poczatek sformatowac calego kompa , tylko niewiem jak sie za to zabrac ;d.
to jest moj laptop.
Chcialbym tez wymienic baterie na nowa , poniewaz ta ktorej teraz uzywam trzyma gora 4 minuty.
Co powinienem zrobic , zeby chodzil jak nowka? Jaki windows mam wgrac?ktora baterie mam kupic , zeby trzymala w miare dlugo (stan mojej bateri kiedy kupowalem wynosil ok. 3godziny i 19 minut , wiec oczekuje chociarz 1:30h , gdyz bardziej bede uzywal ladowarki ;d).
Odrazu mowie , ze bede tutaj gral w gry dwie gry assassin creed i tibia.
p.s
chcialbym jeszcze sie zapytac jak zrobic 3 partycje
mianowicie:
na windowsa
na jakies filmy itd
trzeci 10gb wolnego
w biosie mam napisane , ze dysk ma 380gb , kiedy windows widzi tylko 259gb