To brzmi tak jak by? za pomoc? css'a stworzy? laya kt?ry i tak jest w wersji psd, matole.Mix Dem napisał:Nauka z css zacze?a si? od wczoraj.
Oto jej rezultat:
Dzieciaku skoro nie umiesz przyj?? krytyki to st?d wyjd?. Tw?j lay jest s?aby nawet jak na amatora, to zwyk?y zlepek kilku innych grafik, kt?re m?g?by zwyk?y 10 latek poskleja? przy pomocy painta. I powtarzam ci matole skoro ci?gle tego nie czaisz, jezyk CSS nie ma nic wsp?lnego z TWORZENIEM grafiki, mo?esz go jedynie u?y? ?eby ?w lay zakodowa?.
To brzmi tak jak by? za pomoc? css'a stworzy? laya kt?ry i tak jest w wersji psd, matole.
Dzieciaku skoro nie umiesz przyj?? krytyki to st?d wyjd?. Tw?j lay jest s?aby nawet jak na amatora, to zwyk?y zlepek kilku innych grafik, kt?re m?g?by zwyk?y 10 latek poskleja? przy pomocy painta. I powtarzam ci matole skoro ci?gle tego nie czaisz, jezyk CSS nie ma nic wsp?lnego z TWORZENIEM grafiki, mo?esz go jedynie u?y? ?eby ?w lay zakodowa?.
To brzmi tak jak by? za pomoc? css'a stworzy? laya kt?ry i tak jest w wersji psd, matole.
Przepraszam kurwa bardzo, ale gdzie jest napisane, ?e to jest projekt w psd? Mo?e lay jest zakodowany, zrobi? screena z przegl?darki, wyci?? niepotrzebn? przecie? reszt? i puff, czary mary lay jest zakodowany! Robisz niepotrzebn? k??tnie reprezentuj?c sob? ni?szy poziom ni? ?rednia tego forum.
Czekam na Twojego laya zrobionego w paincie
Domniemam, ?e je?eli by?by to projekt, to po zapisaniu do pliku graficznego mia?by r?wne wymiary, bo na takich raczej si? nie pracuje -1363x913.
@Topic
Mnie tam si? podoba, by? mo?e jest to zlepek jakich? prac, ale tak - podoba mi si?.
No tak.. zapomnia?em, ?e mam do czynienia z profesjonalist?, kt?ry nie potrafi udowodni? swoich "racji". Je?eli tak jest, to daj mi link do tematu z forum graficznego gdzie jest co? takiego napisane.
Mix Dem chcia? zaprezentowa? swoj? prace, wrzuci? j? tutaj, bo pewnie z wiadomych wzgl?d?w domy?li? si?, ?e nie jest to poziom, kt?rym m?g?by si? pochwali? na forach graficznych, cho? my?l?, ?e potraktowali by go tam jak kogo?, kto zaczyna zabaw? z grafik?, podsun?li jakie? propozycje, a nie jak kogo? kto potrafi wi?cej od was i a? tak was to boli.
PS Mam nadzieje, ?e wyczu?e? nutk? ironii w 1 akapicie![]()