• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Layout] Pierwszy layout!

Status
Zamknięty.

Mix Dem

Advanced User
Liczba reakcji
31
Nauka z css zacze?a si? od wczoraj.
Oto jej rezultat:

33zah3m.png

Pozdrawiam.

P.S Wzorowa?em si? layoutem Aleha

Odp: [Layout] Pierwszy layout!

super podoba mi si?;)
udost?pnisz ?

No jestem pod wra?eniem Twojej pracy ?adna bardzo przejrzysta , kolory trafione w 100%
tylko mi jedynie te podstrony nie odpowiadaj? :D wole bardziej klasyczne Pionowe,
ale ?ycz? dalszej tak udanej pracy 10/10.
Pozdrawiam..

Co ma zwi?zane css z TWORZENIEM grafiki?

Lay to totalna amatorszczyzna, przy pomocy painta mo?na zrobi? lepszego. Zak?adki powy?ej laya ochydnie zrobione, napisy nie wy?rodkowane, obrazki w og?le nie pasuj? (odnosz?c si? do ?w obiekt?w kt?re jak mniemam kieruj? na odpowiednie zak?adki).

Innymi s?owy po?wicz i nast?pnym razem wrzu? co? ciekawszego na forum co wymaga?o wi?cej roboty ni?eli 5 minut w gimpie.

@ up
Kmiotku, przeczytaj uwa?nie temat.
I wiedz ?e od 2 dni mam styczno?? z photoshopem oraz css.

3maj fason leszczu.

Dzieciaku skoro nie umiesz przyj?? krytyki to st?d wyjd?. Tw?j lay jest s?aby nawet jak na amatora, to zwyk?y zlepek kilku innych grafik, kt?re m?g?by zwyk?y 10 latek poskleja? przy pomocy painta. I powtarzam ci matole skoro ci?gle tego nie czaisz, jezyk CSS nie ma nic wsp?lnego z TWORZENIEM grafiki, mo?esz go jedynie u?y? ?eby ?w lay zakodowa?.

Mix Dem napisał:
Nauka z css zacze?a si? od wczoraj.
Oto jej rezultat:
To brzmi tak jak by? za pomoc? css'a stworzy? laya kt?ry i tak jest w wersji psd, matole.

No za du?o to si? pan nie napracowa?. Wszystkie grafiki to gotowce tylko wklejane na nowych warstwach. B??dem jest np, ?e w zak?adce "Library" i "Donate" jest za du?o nasrane ikonek. Og?lnie wszystko nie ma odpowiednich proporcji ale ?wicz dalej.

Dzieciaku skoro nie umiesz przyj?? krytyki to st?d wyjd?. Tw?j lay jest s?aby nawet jak na amatora, to zwyk?y zlepek kilku innych grafik, kt?re m?g?by zwyk?y 10 latek poskleja? przy pomocy painta. I powtarzam ci matole skoro ci?gle tego nie czaisz, jezyk CSS nie ma nic wsp?lnego z TWORZENIEM grafiki, mo?esz go jedynie u?y? ?eby ?w lay zakodowa?.

To brzmi tak jak by? za pomoc? css'a stworzy? laya kt?ry i tak jest w wersji psd, matole.

Przepraszam kurwa bardzo, ale gdzie jest napisane, ?e to jest projekt w psd? Mo?e lay jest zakodowany, zrobi? screena z przegl?darki, wyci?? niepotrzebn? przecie? reszt? i puff, czary mary lay jest zakodowany! Robisz niepotrzebn? k??tnie reprezentuj?c sob? ni?szy poziom ni? ?rednia tego forum.
Czekam na Twojego laya zrobionego w paincie ;)

Domniemam, ?e je?eli by?by to projekt, to po zapisaniu do pliku graficznego mia?by r?wne wymiary, bo na takich raczej si? nie pracuje -1363x913.

@Topic
Mnie tam si? podoba, by? mo?e jest to zlepek jakich? prac, ale tak - podoba mi si?.

Ostatnia edycja:

Jednak na prawd? masz problemy ze wzrokiem ;<
Kowol ju? Ci chyba wyja?ni?.

@Kmiot.

Przepraszam kurwa bardzo, ale gdzie jest napisane, ?e to jest projekt w psd? Mo?e lay jest zakodowany, zrobi? screena z przegl?darki, wyci?? niepotrzebn? przecie? reszt? i puff, czary mary lay jest zakodowany! Robisz niepotrzebn? k??tnie reprezentuj?c sob? ni?szy poziom ni? ?rednia tego forum.
Czekam na Twojego laya zrobionego w paincie ;)

Domniemam, ?e je?eli by?by to projekt, to po zapisaniu do pliku graficznego mia?by r?wne wymiary, bo na takich raczej si? nie pracuje -1363x913.

@Topic
Mnie tam si? podoba, by? mo?e jest to zlepek jakich? prac, ale tak - podoba mi si?.

A patrz, jednak si? pracuje na takich rozmiarach. Na ka?dym forum graficznym Ci to powiedz?.
Ci, kt?rzy oceniaj? 10/10 itd s? zieloni w tych sprawach.
Wrzu? go na jakie? forum graficzne, to zobaczysz, co to prawdziwe komentarze.

A! jeszcze co?:
Naucz si? przyjmowa? krytyk?, bo z takim nastawieniem daleko nie zajdziesz.

No tak.. zapomnia?em, ?e mam do czynienia z profesjonalist?, kt?ry nie potrafi udowodni? swoich "racji". Je?eli tak jest, to daj mi link do tematu z forum graficznego gdzie jest co? takiego napisane.

Mix Dem chcia? zaprezentowa? swoj? prace, wrzuci? j? tutaj, bo pewnie z wiadomych wzgl?d?w domy?li? si?, ?e nie jest to poziom, kt?rym m?g?by si? pochwali? na forach graficznych, cho? my?l?, ?e potraktowali by go tam jak kogo?, kto zaczyna zabaw? z grafik?, podsun?li jakie? propozycje, a nie jak kogo? kto potrafi wi?cej od was i a? tak was to boli.

PS Mam nadzieje, ?e wyczu?e? nutk? ironii w 1 akapicie ;)

No tak.. zapomnia?em, ?e mam do czynienia z profesjonalist?, kt?ry nie potrafi udowodni? swoich "racji". Je?eli tak jest, to daj mi link do tematu z forum graficznego gdzie jest co? takiego napisane.

Mix Dem chcia? zaprezentowa? swoj? prace, wrzuci? j? tutaj, bo pewnie z wiadomych wzgl?d?w domy?li? si?, ?e nie jest to poziom, kt?rym m?g?by si? pochwali? na forach graficznych, cho? my?l?, ?e potraktowali by go tam jak kogo?, kto zaczyna zabaw? z grafik?, podsun?li jakie? propozycje, a nie jak kogo? kto potrafi wi?cej od was i a? tak was to boli.

PS Mam nadzieje, ?e wyczu?e? nutk? ironii w 1 akapicie ;)

Nie ma sensu dyskutowa? z 14 latkami.
Pieprz gnojka, musi jeszcze dorosn?? ta ,,kom?rka'' :<

Loyat mi si? podoba nie zale?nie od tego czy to tylko posklejane przer??ne cz??ci.
@UP Tak jak napisa?e? nie ma sensu dyskutowa? z nimi.
Czekam na dalsze Twoje prace. licz? ,?e druga b?dzie jeszcze lepsza i b?dziesz chcia? j? udost?pni?.
Pozdrawiam..

Status
Zamknięty.
Do góry