Lil' Flashy zadba o Wasze postacie!

Status
Zamknięty.
Odp: Lil' Flashy zadba o Wasze postacie!

Nie. nie bedzie zaj****... bo jest bezsensowny.. czta?em komentarze na tibia.xom forum.. masaka.. nikomu sie nie podoba koles m?wi?, ?e jak wbi? na testy to nie wiedzia? co zrobic zeby Hoty ustawic...

Jak pierwszy raz zagrales w tibie, sam tez nie mogles ogarnac klienta, kweista czasu, 2, 3 dni i bd sie ciesyzl, z tej 'nowinki'...

//Topic
Podoba mi sie! Dzieki temu wroce do Tibii! :)

Ten klient Flash to syf... Cipsoft bawi si? w upi?kszanie tibi a g?wno im z tego wychodzi. Mog? zrobi? ?eby by?y 2 klienty stary/nowy tak to jeszcze ujdzie bo na takim g?wnie wi?kszo?? ludzi nie b?dzie gra?. Czekajcie.
Nied?ugo wyjdzie Tibia 2 (3D HD) :D

mam pytanko czy bedzie client pobierany jak i flashowy czy wtedy wycofaja clientowego?

Flash jest i by? do bani. Wi?kszo?ci graczy nie b?dzie si? op?aca?o gra?, bo jest to zamulona opcja tibii. Mo?e jeszcze fullscreena zrobi? do tego ^^

pxgift nie znasz si? , nie wypowiadaj si? . Sk?d wiesz ?e to b?dzie muli? ?

Beta Testy Zamkniete...​

letter_martel_T.gif
he closed beta test for the Tibia Flash client has recently come to an end. More than 1,800 posts were made on the private test board within just a couple of days. The willingness of the invited players to put Lil' Flashy to the acid test was clearly there. Thank you so much for that! You all have provided us with great feedback and some pretty interesting proposals for further improvements as well.

So what is next? We have decided to take our time now and to really improve those parts of the client that still are not as good as we had hoped for. The closed beta has revealed Lil' Flashy's strengths and weaknesses, and before we kick off another testing phase we want to make its strengths even stronger and resolve all major weaknesses the client still suffers from. Our primary goal is to make the Tibia Flash client a real alternative to the current client. The closed beta has shown that we have not reached this goal yet. Therefore we will throw ourselves into it again and develop the client further in order to make it go beyond the limits it currently has to face.

The launching date of the open beta test as well as the actual release date of the Tibia Flash client are still to be determined. As soon as the dates are set we will let you know.

Your Community Managers

Jak wiecie, z boku klienta flash zosta?o dodane TibiaME.. Widok z telefonu.. bedziecie mogli zobaczyc jak jest na telefonie.. Grafika itp.. Wog?le Inaczej wygladaja czary.. czary to : exevo gran mas frigo (6 niesbieskich kul woko?o ciebie.. exori frigo (Niebeska Kula Przed toba...

Zostaly dodane tez 3 nowe itemy, Blood Sword, Mind Wand, Dark light Wand,

Wszystkie informacje wyciagniete z cipsoft team..

Besides all the features of the Flash client we already presented, we still have a surprise for you. There is a further widget that has a lot to offer! It was a well kept secret until now and was not yet ready to make it into the closed beta test

Flash jest i by? do bani. Wi?kszo?ci graczy nie b?dzie si? op?aca?o gra?, bo jest to zamulona opcja tibii. Mo?e jeszcze fullscreena zrobi? do tego ^^

Nie nie bedzie mulic, bedziesz mia? wiekszego speeda podczas chodzenia, Cipsoft wziol pod uwage.. Chodzenia na rokardzie bedziesz chodzil szybciej o 30% --Duzo osob na forum pisalo o tym...

Lagi..?
-Nie lagi bedzie mial ten kto ma s?aby internet..!

czy Muli Flash..?
Nie. nie muli, wystarczy ze masz dobry system... Procesor, internet.. nic nie bedzie mulic, beda tez wtyczki, do lil flasha, bedzie m?g? se wzucic. muzyke, do folderu, Data/tibiamusicgame/yourmusic/ -- podczas gry bedziesz m?g? odtworzyc ja.. bedzie grac...

Prosze do?aczyc to do wczesniejszego Postu!!!!!!!

Dupa dupa dupa flash b?dzie tylko dla [cycki] tych co maj? lepsz? kompy a ci co maj? grosz? mog? sie poca?owa?

nie bardzo mi si? to podoba cho? sam klient i te hotkeye s? fajne

Jako? tego nie czuje no ... Jestem przyzwyczajony do normalnego klienta . Zobaczymy co to b?dzie i jak zmieni? si? wymagania tej gry

Wed?ug mnie spoko b?dzie ten klient.

Zostaly dodane tez 3 nowe itemy, Blood Sword, Mind Wand, Dark light Wand,
Itemy z FlyForFun bior? chyba :D
Te czerwone 2 "miecze" to Bloody Swordy

Ciekawe czy wygl?dem Bloody Sword b?dzie przypomina? tego z Flyff'a

Ostatnia edycja:

Nie mog?c zaspokoi? swojej ciekawo?ci z tego miejsca apeluj?:
Czy oba klienty b?d? dozwolone! Coraz wi?cej ludzi m?wi o tym gdzie by nie tylko. Na chatach i na trade.

Poza tym co do mojej opinii i waszych nieprzychylnych:
G*wno wiecie (nie do tych co brali udzia? w testach, cho? w?tpi? ?eby to by? kto? z was) bo w d*pie byli?cie. Nikt z was nie gra? na nowym kliencie a dupe drzecie najwi?cej ze wszystkich. Wypuszcz? flasha to wtedy gadajcie a nie teraz si? wypowiadacie.

Moja opinia: Po?yjemy zobaczymy, chocia? wielkich nadziei w tym bym nie pok?ada?, chyba ?e jedn? z mo?liwo?ci konfiguracji b?dzie mo?liwo?? wybrania 100% (lub co najmniej bardzo podobnego) wygl?du z klienta jaki jest teraz!

Odp:Zapraszam na xambria.net

Odp:Zapraszam na xambria.net

Zapraszam na nowego otsa xambria.net
Rl Mapa !!
8.6 tibia !!
200 osob + online !

Jak widze jakie kretynizmy niektorzy wypisuja to az plakac mi sie chce... jedna z nich jest naprzyklad wypowiedz "Zaden telefon nie ma pelnej obslugi flash'a" poprostu padlem gdy to zobaczylem, pierwszym,lepszym przykladem sa tzw. Tablety... nastepnie dowalily mnie teksty ze flash zamula itd itd itd. Wystarczy spojrzec na rozwiniete gry przegladarkowe np. jaka jest gra "Runescape" niby jest oparta na javie ale swietnie dopracowana, nigdy tibia nie dor?wna Runescape'owi pod wzgledem grywalnosci.Wystarczy tez spojrzec jak s? rozwniete niekotre gry w flash'u jest ich pelno i tez bija tibie pod wzgledem grywalnosci.Nastepnym faktem jest to ze 70% keylogger'ow przestanie dzialac.Moim zdaniem wprowazdenie tibi do przegladarki jest to swietny pomysl i rozwiaze niektore problemy hackow,polaczenia sie w jakims miejscu gdzie oprogramowanie blokuje TIbia.exe lub nie da sie zainstalowac

Mysle ze obalilem niektore "mity,legendy" jakie kraza na temat "flasha"

Ostatnia edycja:

To juz nie to samo :(

MASAKRA Z PROSTEJ GIERKI ROBA TAKIE COS :| zobaczymy jak to bedzie wygl?dac ale to juz nie ta tibia to 5 lat temu ;(((((((

http://www.zigubux.com/?ref=tomesiak
zarejestruj sie z tego linku albo obrazka
mo?esz wyplacic od 0.02$ na paypal/alertpay to jest 5 klikow :)

Ten Flash Client psuj? styl starej dobrej tibi...

Mi si? aktualny wygl?d Tibii podoba wida?, ?e pr?buj? co? zmienia?.

Brawo. :)

aktualny klient si? troch? zmieni?, wida? ?e pr?buj? nas wprowadzi? w ?wiat Flash'a...

@up
Ale Ty spamujesz ... piszesz 2 posty inne.

1, ?e wolisz star?
2, ?e wolisz now?.
Raport..

soory za offtop

Status
Zamknięty.
Back
Do góry